İsmail Berhan

İsmail Berhan

Son dakika İsmail Berhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail Berhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail Berhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Berhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail berhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 ismail berhan haberi bulunmuştur. Tüm ismail berhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Öykü Çelik yeni bir aşka mı yelken açıyor? Gizemli arkadaşıyla görüntülendi...
Öykü Çelik yeni bir aşka mı yelken açıyor? Gizemli arkadaşıyla görüntülendi... Ünlü oyuncu Öykü Çelik, 'Survivor' yarışması dönüşünde emlak danışmanı İsmail Berhan'dan evlilik teklifi almış ve 'Düğün tarihi önümüzdeki sene diye düşünüyoruz' açıklaması yapmıştı. Sevgilisiyle Bodrum’a tatile giden Çelik, döner dönmez sosyal medyadan ayrıldığını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda ilişkisi biten oyuncu, Bebek’te mekan çıkışı bir erkek arkadaşı ile görüntülendi.
28.05.2022 Magazin
Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı: 'Kendime 'keko' demek istedim!'
Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı: 'Kendime 'keko' demek istedim!' Son olarak 'Survivor' yarışmasıyla ekranlara gelen ve "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle tepki çeken oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Çelik, olay olan sözleri ve İsmail Berhan'la olan ilişkisi hakkında konuştu.
28.06.2021 Magazin
Öykü Çelik ile İsmail Berhan aralarındaki buzları eritti!
Öykü Çelik ile İsmail Berhan aralarındaki buzları eritti! Ünlü oyuncu Öykü Çelik, evlilik teklifine 'Evet' dediği sevgilisi İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ancak çiftin ayrılığı bir ay sürdü. Aralarındaki. buzları eriten ikili barıştı.
8.06.2021 Magazin
Öykü Çelik bambaşka biri oldu! Değişimi...
Öykü Çelik bambaşka biri oldu! Değişimi... Önceki hafta iş insanı İsmail Berhan ile evliliğe doğru giden ilişkisi sona eren oyuncu Öykü Çelik, sosyal medyada bambaşka bir görüntüyle karşımıza çıktı.
14.05.2021 Magazin
Öykü Çelik düğün için tarihi açıkladı!
Öykü Çelik düğün için tarihi açıkladı! ‘Survivor’ yarışmasından elenmesinin ardından sevgilisi İsmail Berhan’dan evlenme teklifi alan Öykü Çelik, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kuaföre giden oyuncu, muhabirlerle sohbet etti.
17.04.2021 Magazin
Öykü Çelik'in panik anları! Sevgilisi ile...
Öykü Çelik'in panik anları! Sevgilisi ile... Öykü Çelik ve sevgilisi İsmail Berhan, bu hafta sonu da dışardaydı. Yeni aşıklar, gazetecileri karşılarında görünce panikledi.
21.12.2020 Magazin
Öykü Çelik'e sevgilisiden milyonluk jest!
Öykü Çelik'e sevgilisiden milyonluk jest! Öykü Çelik önceki gün Bebek’teki bir kuaför salonundaydı. Oyuncu, kuaförden yeni sevgilisi İsmail Berhan’ın kendisine tahsis ettiği lüks araçla ayrıldı.
10.12.2020 Magazin
Öykü Çelik aşkını ilan etti! İsmail Berhan'la...
Öykü Çelik aşkını ilan etti! İsmail Berhan'la... Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'mini etek' açıklaması ile gündemden düşmeyen Öykü Çelik, adının aşk dedikodularına karıştığı İsmail Berhan'la fotoğrafını paylaştı.
5.12.2020 Magazin
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Antalya Emniyeti'nde atama rüzgarı!
Antalya Emniyeti'nde atama rüzgarı! ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde terfi ve atamaların ardından bazı ilçe ve şube emniyet müdürlüklerinde görev değişikliği oldu
25.07.2018 Gündem
CHP listesini yayınladı
CHP listesini yayınladı Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilenlerin listesini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Ankara ve Antalya'da görev değişikliği!
Ankara ve Antalya'da görev değişikliği! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı operasyonun ardından emniyete yönelik hükümetin başlattığı görev yerlerini değiştirme dalgası, bugün de Ankara emniyetinde devam etti...
29.09.2021 Gündem
'Nedir bu yüzde 95?'
'Nedir bu yüzde 95?' Kılıçdaroğu VATAN'ı ziyaret etti.
25.09.2011 Siyaset
İşte CHP'nin listesi!
İşte CHP'nin listesi! İzmir'den aday olması beklenen Eski başsavcı İlhan Cihaner’in son anda liste dışı kaldığı öğrenilirken tutuklu gazeteci Tuncay Özkan da aday gösterilmedi...
11.04.2011 Siyaset
Mustafa Sarıgül'ün en zorlandığı görev
Mustafa Sarıgül'ün en zorlandığı görev Siyasetin en renkli isimlerinden Şişli Belediye Başkanı dün, hayatının en acı törenindeydi...
29.09.2021 Gündem
Berhan Şimşek'ten yeni yolsuzluk iddiası
Berhan Şimşek'ten yeni yolsuzluk iddiası 'Deniz Feneri'ne kadar uzanıyor'
29.09.2021 Gündem
Sır buluşma
Sır buluşma CHP yönetimi, medya temsilcilerinin ardından sanatçı, akademisyen ve aydınlarla biraraya geldi
29.09.2021 Gündem
Kurultaya gerek yok!
Kurultaya gerek yok! Eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kurultay çağrısı yapması, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu konudaki sorulara, “Kurultaya delegeler karar verir” demesinin ardından gözler örgüte çevrildi.
17.09.2010 Siyaset
İstanbul'da 'hayır' yürüyüşü!
İstanbul'da 'hayır' yürüyüşü! TAKSİM’de Eğitim-İş Sendikası’nın düzenlediği, YARSAV, ADD, Türkiye Gençlik Birliği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin de destek verdiği gösteride, “12 Eylül’de de 12 Eylüller'e de hayır” yazılı pankart taşındı...
29.09.2021 Gündem
Şimşek: Gürsel siyasi akrabam
Şimşek: Gürsel siyasi akrabam CHP İstanbul İl Başkanlığı’na atanan Berhan Şimşek, ilk demecinde “Kral öldü, yaşasın yeni kral anlayışı olamayacak” dedi...
14.06.2010 Siyaset
İşte kesinleşen isimler
İşte kesinleşen isimler İstanbul’daki ilçelerin adayları netleşti
15.12.2008 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Berhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail berhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.