Öykü Baştaş

Öykü Baştaş

Son dakika Öykü Baştaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öykü Baştaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öykü Baştaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öykü Baştaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öykü baştaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 öykü baştaş haberi bulunmuştur. Tüm öykü baştaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öykü Baştaş ile Furkan Temir evlendi! 'Bari adamın gömleğini ütüleseydiniz'
Öykü Baştaş ile Furkan Temir evlendi! 'Bari adamın gömleğini ütüleseydiniz' Dünyaca ünlü Türk model Öykü Baştaş, tasarımcı sevgilisi Furkan Temir ile hayatını birleştirdi. Baştaş, mutlu gününden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
30.05.2023 Magazin
Öykü Baştaş: Panik atak geçirdim
Öykü Baştaş: Panik atak geçirdim Dünyaca ünlü modacıların peşinden koştuğu Öykü Baştaş 19 yaşındayken İtalya Milano’daki Gucci defilesine çıktıktan sonra karşılaştığı tepkileri anlattı.
29.03.2020 Magazin
Öykü Baştaş'ın şaşırtan değişimi
Öykü Baştaş'ın şaşırtan değişimi Dünyaca ünlü Türk model Öykü Baştaş'ın son hali görenleri şaşırttı...
4.03.2020 Magazin
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor'
'Türkiye'deki markalar benimle çalışmak istemiyor' Dünyaca ünlü İtalyan markası Gucci, Milano Moda Haftası’ndaki kapanış defilesinin finalini Öykü Baştaş (22) ile yaptı. 150 manken arasından seçilen Öykü, “Gucci defilesinde yürüyen ilk Türk olmanın heyecanını yaşadım. New York ve Londra’da 12 defilede yer aldım. 2 Ekim’de Paris’te podyuma çıkacağım” dedi.
24.09.2019 Magazin
Çok tarz bir parti
Çok tarz bir parti Les Benjamins, Nişantaşı’ndaki ilk flagship mağazasını önceki gün özel bir davetle İstanbul’da açtı.
12.10.2018 Magazin
‘Bol keseden  atmakla güzel  olunmuyor’
‘Bol keseden atmakla güzel olunmuyor’ Deniz Akkaya önceki gün katıldığı bir programda Gülben Ergen ve Hülya Avşar’a ‘Selülit dağı kadınlar’ demişti. Akkaya, açıklama sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isim olunca nedenlerini tek tek sıraladı...
20.08.2018 Magazin
Gucci'nin Türk yüzü
Gucci'nin Türk yüzü Öykü Baştaş (21), Milano Moda Haftası’nda bu yıl da tek Türk manken olarak podyuma çıktı.
22.02.2018 Magazin
2017’nin en iyileri
2017’nin en iyileri Haldun Dormen, Cem Ceminay, Ayşe Brav, Güldeniz Ayral, Zeynep Kakınç, Teoman Hünal, Ragıp Ertuğrul, Tülay Gürler, Süha Derbent, Hasan Genç ve Atilla Dorsay İşte alanında uzman isimlerden oluşan VATAN jurisinin seçimi...
16.12.2017 Arşiv
Öykü Baştaş: Diğer modeller gibi seks objesi değilim
Öykü Baştaş: Diğer modeller gibi seks objesi değilim Milano'da podyuma çıkan ilk ve tek Türk olan Öykü Bektaş, "Modelliğin seksilikle hiç ilgisi yok. Burada öyle bir anlayış var. Başka modeller gibi seks objesi değilim." şeklinde konuştu.
29.10.2017 Magazin
Şenay Akay'dan genç modellere destek!
Şenay Akay'dan genç modellere destek! Podyumların emektar ismi Şenay Akay, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
14.10.2017 Magazin
Öykü Baştaş'tan yılın kapağı!
Öykü Baştaş'tan yılın kapağı! Milano Moda Haftası'nda podyuma çıkan tek Türk manken olan Öykü Baştaş, "Umarım körümdür" diye yorum yazan takipçisine "Her insan olduğu halde güzel" yanıtını verdi.
10.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Öykü Baştaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öykü baştaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.