Oturma Odası

Oturma Odası

Son dakika oturma odası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oturma odası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oturma odası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oturma Odası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oturma odası gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 oturma odası haberi bulunmuştur. Tüm oturma odası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin Astronomik ev kiraları özel öğrenci yurtlarını da etkiledi. Penceresiz bir odanın kirası 4 bine çıkarken, havuzu, spor salonu olan lüks yurtlarda bu rakam 49 bin lirayı buluyor.
29.07.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Adıyaman’ımıza ne yapsak az. Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz” dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Adıyaman’da depremzedelerin teslim edilen geçici barınma alanlarına yerleştirilmesini anlatan bir video paylaştı. Bakan Kurum, mesajında "Adıyaman’ımıza ne yapsak az! Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz!" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Denizli’de tek katlı evde çıkan sebepsiz yangınlar ailenin kabusu oldu
Denizli’de tek katlı evde çıkan sebepsiz yangınlar ailenin kabusu oldu Denizli’de tek katlı evde 4 gündür aniden başlayan sebepsiz yangınlar ailenin kabusu oldu. Evin oturma odası haricindeki 6 farklı noktasında çıkan yangınlar nedeniyle eve giremez hale gelen aile, tek çareyi aniden yanmaya başlayan eşyaları sokak ortasına döküp imha etmekte buldu.
14.01.2023 Yaşam
Konut sigortası ile ilgili açıklama! Aralıkta fiyatı en fazla artan ürün oldu
Konut sigortası ile ilgili açıklama! Aralıkta fiyatı en fazla artan ürün oldu Aralık ayında fiyatı en fazla artan ürün konut sigortası olurken, fiyatı yüzde 10,45 gerileyen kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları en çok ucuzlayan ürün oldu.
3.01.2023 Ekonomi
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi!
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezona merhaba dedi.
23.10.2022 Televizyon
Oturma odasında tilki görünce şoke oldular!
Oturma odasında tilki görünce şoke oldular! Karabük'te yolunu şaşırarak bir eve giren tilki cep telefonu ile görüntülendi.
30.07.2022 Yaşam
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 33 arttı, süt, yoğurt, peynir, çay...
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 33 arttı, süt, yoğurt, peynir, çay... Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Haziran ayında fiyatlar arttı. Süt, yoğurt, peynir, çay gibi birçok üründe fiyatlar değişti. İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, haziran ayında en çok şehirlerarası otobüs bileti fiyatı arttı, geçen ay fiyatı en fazla azalan ürün ise yüzde 37,71 ile domates oldu. Öte yandan Fiyatında artış yaşanan diğer ürünler; gıda harcamaları grubundan yüzde 27,86 ile çay, ev eşyası harcamaları grubundan yüzde 27,66 ile oturma odası takımı, konut harcamaları grubundan yüzde 24,79 ile doğal gaz metreküp fiyatı, gıda harcamalarından yüzde 20,69 ile sosis ve aynı gruptan yüzde 20,27 ile süt olarak belirlendi. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Ekonomi
Rize'de fıkra gibi olay! Dairenin balkonu var, kapısı yok
Rize'de fıkra gibi olay! Dairenin balkonu var, kapısı yok Rize'nin İyidere ilçesi Büyükçiftlik köyünde, binanın ön tarafındaki kahvehane seslerinden rahatsız olan ve 1'inci katta oturan Mehmet Temiz, balkona açılan kapıya duvar ördü. Balkon kapısı ve penceresi olmayan daireyi görenler, şaşırıyor.
11.06.2022 Yaşam
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya,  küçük ev aletleri...
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya, küçük ev aletleri... Fiyat artışları vatandaşın gündeminde. Temel gıda maddesinden kiraya, beyaz eşyadan mobillyaya tüm ürünlerde fiyat artışları görülmeye devam ediyor. Özellikle buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesi ile küçük ev alatlerinin fiyatları son bir yıl içerisinde katlandı. Evlilik planı yapanların masrafları da bu nedenle bir hayli arttı. Beyaz eşya, oturma takımları, düğün organizasyonu, kına gecesi, bohça, gelinlik-damatlık ve nikâh şekeri derken ortalama bir evlilik bugünkü şartlarda 150 bin lirayı buluyor.
5.06.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75... Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Fiyatlar düşüyor. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok nedeni var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 75'e kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler...
30.06.2021 Ekonomi
Evin salonunda oturan aile bir anda neye uğradığını şaşırdı
Evin salonunda oturan aile bir anda neye uğradığını şaşırdı Kayseri'de bir evin oturma odasındaki alçı sıvaların düşmesi sonucu baba yaralandı, anne ve bebeği yara almadan kurtuldu.
15.05.2021 Yaşam
Çocuklarda depresyona neden oluyor
Çocuklarda depresyona neden oluyor Pandemi nedeniyle artan teknoloji bağımlılığının çocuklarda depresyon, uyku bozuklukları, saldırganlık, sosyal kaygı, dikkat eksikliği ve takıntı gibi psikolojik sorunlara yol açtığını vurgulayan Psikolog Yağmur Bedir, “Ebeveynler ‘3-6-9-12’ kuralıyla çocuklarının ekran bağımlılığına karşı önlem alabilir. Başarıya ulaşmak için, 3 yaş öncesinde çocuk ekrana maruz kalmamalı. 6 yaşa kadar çocuğun kendine ait bir elektronik cihazı olmamalı. 9- 12 yaşları arasında çocuklar internete girerken ebeveynleri kontrol etmeli. 12 yaşından önce sosyal medya hesabı kullanmamalıdır” dedi.
29.04.2021 Sağlık
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturasında 100 lira tasarruf!
Doğal gaz faturasında 100 lira tasarruf! Kış etkisini göstermeye başladıkça kombiler de yakılmaya başlandı. Koronavirüs etkisi nedeniyle grip ve nezle olmaktan çekinen vatandaşlar kombilerin ısısını daha da yükseltti. Grip ve nezle olmamak için kombilerin ısısı artınca, herkes faturayı nasıl düşürürüm diye düşünmeye başladı. Doğal gaz faturasında yüzde 20 tasarruf mümkün. Doğal gaz faturası nasıl az gelir? Kombiyi kaçta açmak gerekiyor? İşte doğal gaz faturasını düşürmenin yolları…
23.11.2020 Gündem
Eylül ayının zam şampiyonu belli oldu! İşte enflasyon rakamlarına göre zam şampiyonu
Eylül ayının zam şampiyonu belli oldu! İşte enflasyon rakamlarına göre zam şampiyonu TÜİK eylül ayı enflasyon verilerini açıkladı. En son açıklanan enflasyon oranlarına göre eylül ayına ilişkin fiyatı en fazla artan ürün ve en çok düşen ürünler belli oldu. Enflasyon eylülde yüzde 0,97 artarken, yıllık bazda yüzde 11,75 oldu. Zam şampiyonu yüzde 18.65'le patlıcan oldu. Peki, Eylül ayının zam şampiyonu hangi ürün oldu? İşte rakamlara göre en fazla artan ürün ve en çok düşen ürünler
5.10.2020 Ekonomi
Samsun'da ilginç durum! Gören çok şaşırıyor
Samsun'da ilginç durum! Gören çok şaşırıyor Samsun’da bir apartmanın altından altından yol geçiyor. Bazı kişiler bu olay karşısında şaşkınlıklarını gizlemezken bazı vatandaşlar ise yolun ulaşımlarını çok kolaylaştırdığını belirttiler.
15.11.2019 Yaşam
Siber güvenlik riski odamıza kadar girdi!
Siber güvenlik riski odamıza kadar girdi! Akıllı evler, farklı görevleri yerine getiren ve nesnelerin internetine (IoT) bağlı birçok cihazdan oluşuyor. Bu cihazların birbirinden farklı olması önemli değil. Önemli olan kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için yaptıkları. Her ne kadar bu cihazlar evdeki yaşamın üzerinde devrimsel değişimler yapsa da evlerin güvenliği konusunda daha önce rastlanmayan tehlikelerin de ortaya çıkmasına neden oluyor.
30.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Ahmet'in ölümünde yargılanan kız arkadaşı hakkında kararı çıktı
Ahmet'in ölümünde yargılanan kız arkadaşı hakkında kararı çıktı Kayseri'de, 12'nci kattaki evlerine çağırdığı okul arkadaşı Ahmet K.'yi (16) babası gelince pencerenin dışında saklamak isterken düşerek, ölmesine neden olduğu iddia edilen Elif B. (19), Yargıtay'ın bozma kararıyla yeniden yargılandı. Elif B.'ye, 'taksirle ölüme neden olmak'tan 'iyi hal' indirimiyle 1 yıl 5 ay 23 gün hapis cezası verilirken, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
8.07.2019 Yaşam
Erzincanlı iş adamı dönen ev yaptı!
Erzincanlı iş adamı dönen ev yaptı! Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker (74), arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev inşa etti. Tek bilye üzerinde ve elektrik motoru sayesinde ev ayarlanabilen hızda dönüşünü tamamlarken, Peker hem günün yorgunluğunu atıyor hem de arazisini izliyor. Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker (74), arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev inşa etti. Tek bilye üzerinde ve elektrik motoru sayesinde ev ayarlanabilen hızda dönüşünü tamamlarken, Peker hem günün yorgunluğunu atıyor hem de arazisini izliyor.
10.06.2019 Gündem
İstinat duvarı evin üzerine çöktü!
İstinat duvarı evin üzerine çöktü! Elazığ’da aşırı yağışlara dayanamayan istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. Çökme nedeniyle ev zarar görürken, ölen ya da yaralanan olmadı.
4.04.2019 Yaşam
İşte aydınlatmada tasarrufun ipuçları
İşte aydınlatmada tasarrufun ipuçları Aydınlatma için harcanan elektriği, bazı yöntemlerle düşürmek mümkün. Bunun için yüzde 75 daha az elektrik harcayan ampulleri tercih etmenin yanı sıra, ampulleri zaman zaman temizlemek ve odalarda kullanılan boyanın rengine kadar pek çok husus tasarrufta önem taşıyor.
21.03.2019 Ekonomi
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı Enflasyonla mücadele amacıyla hükümet tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyası kapsamında indirim yapılacak ürünler belli oldu.
16.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oturma Odası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oturma odası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.