Otomat

Otomat

Son dakika otomat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomat gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 otomat haberi bulunmuştur. Tüm otomat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü artan maliyetlerin ardından yaptıkları çalışma ile kullanılan bakır, çinko ve nikelin oranları değişti. Tasarruf sağlanırken paraların ağırlık ve kalınlığı oynadı. Metal paradaki değişiklik otomatları etkiledi. Otomat üretim fabrikası müdürü Ali Kurtuluş Çelikol, "Bizim otomatlarımızın üzerine 'çalışmıyor' diye yazı yazıyorlardı. Biz kendimiz parayı otomatlara tanımlamaya başladık" dedi. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin ise, "Bankaların bankamatiklerinde böyle bir sıkıntı yok. Otomatlarla alakalı olarak ise zaten otomat üreticilerine de Merkez Bankası yeni paraları gönderiyor. Diyor ki, 'Bundan sonraki otomatlarınızı ve mevcut otomatlarınızı buna göre düzenleyin' diyor. Şayet bunlar düzenlememişse böyle sıkıntı yaşanabilir. Çünkü inceliğe ve ağırlığa hassas metaller bunlar" diye konuştu.
15.04.2023 Sağlık
Bozulan otomata manuel çözüm! İnsan elini gören şaşkına döndü
Bozulan otomata manuel çözüm! İnsan elini gören şaşkına döndü Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.
28.11.2022 Yaşam
Eskişehir'de bozulan su yükleme otomatına 'insan eli' çözümü
Eskişehir'de bozulan su yükleme otomatına 'insan eli' çözümü Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.
28.11.2022 Vatan TV
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyecek
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyecek Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiriyor. Bunu yapan yandı, tazminat alamayacak! İş yeri telefonunu izinsiz kullanmak işten atılma sebebi oldu. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, işverene ait olan ve kullanması için işçiye verilmeyen telefon hattını kullanan işçinin tazminatsız kovulmasının önünü açtı. Emsal kararda; işyerine ait telefon hattının işçi tarafından kullanılmasının doğruluk ve bağlılığa uymayan bir davranış niteliğinde olduğuna, iş akdinin davalı işveren tarafından haklı nedenle feshedildiği, davacının kıdem ve ihbar tazminatlarına ilişkin talebinin reddine karar verilmesi gerekildiği belirtildi.
25.02.2022 Çalışan Hakları
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden?
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden? 16 yıllık görevini bırakan Angela Merkel'in yerine yeni Olaf Scholz geldi. Gerhard Schröder'in 2005'te görevi bırakmasından bu yana Almanya'nın ilk Sosyal Demokrat başbakanı olan ve ilk turda ülkenin yeni başbakanı seçilen Olaf Scholz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
8.12.2021 Dünya
Anıtkabir'e yapılan yiyecek- içecek otomatları kaldırılıyor
Anıtkabir'e yapılan yiyecek- içecek otomatları kaldırılıyor Ankara Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, tarihi sit alanı olan Anıtkabir'de yapılan yiyecek ve içecek otomatlarının kaldırılmasına karar verdi.
28.07.2021 Gündem
Japonya’da testler otomat makinelerde satılıyor
Japonya’da testler otomat makinelerde satılıyor Japon hükümeti, başkent Tokyo'da koronavirüs testlerinin otomat makinelerde satışına izin verdi. Otomat makinelerde satışa çıkan koronavirüs testlerinin 56 dolardan (429 TL) satıldığı ifade edildi.
9.03.2021 Dünya
Lojman kiraları 2021 bedelleri belli oldu! Metrekare başına ne kadar kira bedeli tahsil edilecek? Isınma ve fatura giderleri…
Lojman kiraları 2021 bedelleri belli oldu! Metrekare başına ne kadar kira bedeli tahsil edilecek? Isınma ve fatura giderleri… Lojman kira bedelleri 2021 belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu konutlarında kalan memurlara yönelik olarak yeni kira bedellerini belirledi. Buna göre kaloriferli kamu konutlarında metrekare başına kira bedeli 6.3 lira oldu. İşte 2021 lojman kira bedelleri detayları…
Memurları ilgilendiren flaş karar! 15 Ocak'tan itibaren...
Memurları ilgilendiren flaş karar! 15 Ocak'tan itibaren... Kamuda çalışan binlerce kişi ilgilendiriyor. Belli oldu. 15 Ocak'tan itibaren yürürlüğe giriyor. Bakanlıktan açıklama geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu konutlarında kalan memurlara yönelik olarak yeni kira bedellerini belirledi. Buna göre kaloriferli kamu konutlarında metrekare başına kira bedeli 6.3 lira oldu.
6.01.2021 Ekonomi
Ateş ölçer dedektörle Avrupa'ya ihracat
Ateş ölçer dedektörle Avrupa'ya ihracat Yeni tip koronavirüs salgınını önlemeye yönelik geliştirilen termal tarayıcılı dedektörler, Avrupa'ya ihracat başarısı yakaladı.
13.06.2020 Bilim ve Teknoloji
İBB spor salonları ne zaman açılacak? İşte açılacak spor salonlarının listesi
İBB spor salonları ne zaman açılacak? İşte açılacak spor salonlarının listesi İBB, 16 Mart'tan beri kapalı olan spor tesislerini açıyor. Covid-19'a karşı birçok önlem alındığı, sosyal mesafeye göre yeniden düzenlenen tesisler, ilk etapta fitness, tenis ve atletizm branşlarında hizmet verecek. Peki, İBB spor salonları ne zaman açılacak? İşte İBB spor salonları açılış tarihi ve açılacak spor salonlarının listesi ...
12.06.2020 Gündem
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bugün 50 bin personel alımı ilanı verildi. Kamu ve özel kurumların verdiği personel ilanları iş arayan birçok kişi için umut oldu. Kamu ve özel kurumlar tarafından yayımlanan 50 bin personel alım ilanında başvuru şartları da belirtildi.
14.02.2020 Personel Alımı
Eğlenceli makineler, ATRAX 2020 Fuarı'nda sergileniyor
Eğlenceli makineler, ATRAX 2020 Fuarı'nda sergileniyor Parayla çalışan oyuncak otomatlarından yerli yazılım sanal gerçeklik oyunlarına, nano teknolojik oyun parklarından elektrikli faytonlara kadar pek çok inovatif otomat, 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor
14.02.2020 Bilim ve Teknoloji
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Lojman kira artışı 2020 yılında yüzde 14 artı! Kaloriferli, kalorifersiz lojman kira bedeli ne kadar oldu?
Lojman kira artışı 2020 yılında yüzde 14 artı! Kaloriferli, kalorifersiz lojman kira bedeli ne kadar oldu? 2020 lojman kira bedelleri Resmi Gazete’de yayımlandı. 3 Ocak 2020 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan kararla, 2020 lojman kira artış oranı ve yeni kira tutarları belli oldu. 2020 lojman kira artışlarının belli olmasından sonra, Lojman liralarına ne kadar artış yapıldı? Kaloriferli, kalorifersiz lojman kira bedeli kaç lira oldu? Gibi sorularda da artış oldu. İşte lojman satışı hakkında merak edilenler…
4.01.2020 Gündem
2020 lojman kira bedelleri açıklandı! Lojman kiraları ne kadar oldu, zam yapıldı mı?
2020 lojman kira bedelleri açıklandı! Lojman kiraları ne kadar oldu, zam yapıldı mı? 2020 lojman kira bedelleri belli oldu. 3 Ocak 2020 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan kararla, Milli Emlak Genel Tebliği ile 2020 lojman kira artış oranı ve yeni kira tutarları ilan edildi. İşte Lojman kira artışı 2020 bedelleri hakkında merak edilenler…
Fortnite için dev güncelleme
Fortnite için dev güncelleme Fortnite oyununa gelen yeni güncellemeyle Vantuzlu Top adındaki çılgın bir araç oyundaki yerini alırken Xbox ve PlayStation oyuncu havuzları da birleştirildi. Benzer bir değişiklik Nintendo Switch ve mobil oyuncu havuzları için de yapıldı.
14.03.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 4'ü 9 euroya alan Fransıza 4 ay hapis!
PlayStation 4'ü 9 euroya alan Fransıza 4 ay hapis! Fransa'nın Nice kentinde bir kişi, PlayStation 4'e meyve tartısı etiketi yapıştırıp 9 euro'ya satın aldıktan sonra 100 euro'ya sattı. Aynı şeyi tekrar yapmaya kalkışınca da yakalandı.
1.02.2019 Dünya
Son dakika: Lojmanların 2019 yılı aylık kira bedelleri belli oldu
Son dakika: Lojmanların 2019 yılı aylık kira bedelleri belli oldu Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Milli Emlak Genel Tebliği ile kamu konutlarının 2019 yılı aylık kira bedelleri yurt içindeki kalorifersiz konutlarda metrekare başına 3 lira 69 kuruş, kaloriferli konutlarda ise 4 lira 85 kuruş olarak belirlendi.
27.12.2018 Ekonomi
Otomat faresi önce kameralara sonra polise yakalandı
Otomat faresi önce kameralara sonra polise yakalandı Gaziantep'te bulunan kart dolum otomatlarında 26 günde 12 kere hırsızlık yapan kişi, önce güvenlik kameralarına sonra da polise yakalandı. Gözaltına alınan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
17.10.2018 Gündem
Bunu yapanın İstanbulkart'ına kredi yüklenecek
Bunu yapanın İstanbulkart'ına kredi yüklenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, geri dönüşüme kazandırılma imkanı olan atıkların değerlendirilmesi için hayata geçireceği "Akıllı Mobil Atık Aktarma Otomatı" sayesinde vatandaşlar, atıklardan İstanbulkart'a kredi kazanabilecek.
6.01.2018 Ekonomi
'Uyuyan adam eski kız arkadaşına tecavüz etti'
'Uyuyan adam eski kız arkadaşına tecavüz etti' Herkes uykusunda ayağa kalkıp yürüyüşe çıkan insanları duymuştur, ancak uykularında seks yapmaya çalışan erkeklerin hikayeleri pek yaygın değil.
6.12.2017 Dünya
Avrupa devi, Türk şirketinin tamamını satın aldı
Avrupa devi, Türk şirketinin tamamını satın aldı Kimya, plastik ve ağır sanayide Avrupa’nın en büyük şirketlerinden olan Greiner, 2015 yılında yüzde 51 hissesini satın aldığı Teknik Plastik'in kalan hisselerini de satın aldı.
25.08.2017 Ekonomi
Öksüz Almanya’da görüldü iddiası!
Öksüz Almanya’da görüldü iddiası! 15 Temmuz sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve daha sonra firar eden FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün Almanya’da olabileceğine ilişkin resmi yazışmalara ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otomat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.