Fiyatlar düştü, harekete geçildi! Yüzde 60 indirim fırsatı...
Fiyatlar düştü, harekete geçildi! Yüzde 60 indirim fırsatı... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatların düşmesinin ardından harekete geçildi. Açıklamalar peş peşe geliyor. Yüzde 60 indirim yapılacak. Salı günü tamamen netlik kazanacak. Otobüs firmaları, yolcu ilgisini ve talebi artıracak kampanyalar için kolları sıvadı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, 'yüzde 60 indirim' kampanyası için hazırlık yapıldığını belirterek, 'Yan yana iki koltuktan biri normal fiyatla satılacak. İkinci koltuk, yüzde 60 indirimli olacak' dedi.
17.03.2021 Ekonomi
Otobüs firmalarının corona virüs fırsatçılığı! Fiyatlar üçe katlandı
Otobüs firmalarının corona virüs fırsatçılığı! Fiyatlar üçe katlandı İçişleri Bakanlığı corona virüs ile mücadele kapsamında şehirler arası otobüs seferlerinin bugün saat 17.00 itibarıyla valilik izniyle yapılabileceğini açıkladı. Otobüs seferlerine kısıtlama gelmesinin ardından otogara giden vatandaşlar ise bilet fiyatlarını görünce neye uğradıklarını şaşırdı. 90 lira olan bilet fiyatları şu an 280 TL'den satılıyor.
28.03.2020 Ekonomi
Bayram tatili uzadı, otobüs biletleri tükenme noktasına geldi
Bayram tatili uzadı, otobüs biletleri tükenme noktasına geldi Bayram tatilini memleketlerinde ve tatilde geçirmek isteyen vatandaşların, şimdiden biletlerini almasıyla birlikte otobüs biletleri tükenme aşamasına geldi
20.08.2017 Ekonomi