Otoban

Otoban

Son dakika otoban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otoban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otoban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otoban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otoban gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 otoban haberi bulunmuştur. Tüm otoban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir durum
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir durum Son olarak Kanada ile anlaşarak yıllık 74 milyon dolarlık telif ödeyecek olan Google, anlaşma yapmadığı ülkelerde telifli içerikleri kullanmayı sürdürüyor. Uzman isimler Türkiye'nin acil şekilde adım atması gerektiğini belirterek, çıkarılacak düzenleme ile Google'ı masaya oturmaya zorlamanın önemli olduğunu dile getirdi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Avukat Cahit Suluk ise yaptığı açıklamada, "Bu haksız bir talep değil, kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir durumdur" ifadelerini kullandı.
14.12.2023 Gündem
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası yeni otoyol yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Uraloğlu yeni projeye ilişkin detayları canlı yayında açıkladı.
30.10.2023 Gündem
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı Tarihi eser kaçakçılarının akılalmaz oyunu ortaya çıktı! Define avcıları tarihi eser bulamayınca taklit eser üretmeye başladı. Konuya ilişkin detayları aktaran Uluslararası Strateji Kalkındırma Araştırma Derneği Genel Başkanı ve Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, tarihi eser kaçakçılığını vatana büyük bir ihanet olarak değerlendirdiğini söyledi.
2.08.2023 Yaşam
Otoban gişelerinde bariyere çarpan araç alev topuna döndü!
Otoban gişelerinde bariyere çarpan araç alev topuna döndü! Mersin'in Anamur ilçesinden yüklenen muzlarla Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen kamyonet, otoban gişelerinde bariyere çarparak alev aldı. Kamyonet itfaiyenin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale gelirken, yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Yaşam
Ankara-İstanbul otobanında kaza;3 ölü 1 yaralı
Ankara-İstanbul otobanında kaza;3 ölü 1 yaralı Ankara-İstanbul otoban yolu Çamlıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı.
22.07.2023 Gündem
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, tüm köprüler ücretsiz mi? Köprüler ne zaman ücretsiz olacak, bayram tatilinde hangi köprüler bedava?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, tüm köprüler ücretsiz mi? Köprüler ne zaman ücretsiz olacak, bayram tatilinde hangi köprüler bedava? Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken, bayramda hangi köprü ve otoyolların ücretsiz olduğu sorgulanmaya başlandı. Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran’da başlayacak, 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı'nda şehir dışına çıkacaklar bayramda köprüler ücretsiz mi, bayram tatilinde köprüler bedava mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ne zaman bedava, bayramda ücretsiz olan köprüler hangileri?
24.06.2023 Gündem
Otobüs bilet fiyatlarındaki artışın nedeni ne? TOFED Genel Başkanı açıkladı
Otobüs bilet fiyatlarındaki artışın nedeni ne? TOFED Genel Başkanı açıkladı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatları sezon üstüne çıktı. Özellikle karayolu ulaşımında fiyatlar bayram öncesine göre yüzde 50 arttı. TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, otobüs yolculuğunu tercih edenlerin sayısının her geçen gün azaldığını dile getirerek, fiyatlardaki değişimin nedenlerini anlattı.
17.04.2023 Ekonomi
Şansal Büyüka Abdullah Avcı'nın en hatalı transferini açıkladı! 'Yedek kulübesinde oturur'
Şansal Büyüka Abdullah Avcı'nın en hatalı transferini açıkladı! 'Yedek kulübesinde oturur' 'Dobra Dobra' köşesinde yaptığı analizlerle Süper Lig'in 13.haftasını yorumlayan Şansal Büyüka, Abdullah Avcı'nın transferdeki en büyük yanlışını açıkladı.
9.11.2022 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'da: Bunları köşeye sıkıştırmak lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'da: Bunları köşeye sıkıştırmak lazım Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eşine az rastlanır bir büyük kalkına hamlesiyle tahrip olmuş bölgeler yeniden ayağa kalkıyor." dedi. Erdoğan, Batı'nın tavrına da dikkat çekerek, Lahey Adalet Divanı çağrısı yaptı.
20.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Cumhur İttifakı’nın daha güçlü olması Türkiye’nin daha güçlü olmasıdır
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Cumhur İttifakı’nın daha güçlü olması Türkiye’nin daha güçlü olmasıdır Alanya Belediyesi tarafından başlanılan Mahmutlar Kültür Merkezi, Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezinin temel atma törenine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya için müjdeler verirken, “Türkiye bugün sadece bölgesinde değil dünyada önemli bir aktör. Bu da Cumhur İttifakı’nın gücü sayesinde olmuştur” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Mehmet Özhaseki: Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim
Mehmet Özhaseki: Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yukatel Kayserispor tesislerini ziyaret etti. Özhaseki ziyareti sırasında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın Mehmet Özhaseki’nin belediye başkanlığı döneminde 15 milyon TL köprü parası verdiği iddialarına karşılık yaptığı açıklamasında, “Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim” dedi.
19.08.2022 Siyaset
19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'e ne oldu? Bir şüpheli benzin bidonuyla yakalandı..
19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'e ne oldu? Bir şüpheli benzin bidonuyla yakalandı.. İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz’da İzmir’de ormanlık alanda yarı baygın şekilde bulundu. Genç kız hastaneye kaldırıldıktan 1 gün sonra da yaşamını yitirdi. Kanında yüksek dozda uyuşturucu çıkan Çiçek’in bulunduğu yerin 10 metre ilerisinde Burak Kaya adlı bir şahıs yakalandı. Kıyafetlerinde kan lekeleri bulunan Kaya’nın cebinde de Çiçek’in cep telefonu çıktı. Genç kızı tanımadığını, yardım etmeye çalışırken yaşanan arbede de Sinem’in üzerindeki kanların üstüne bulaştığını iddia eden Kaya, gasptan tutuklandı.
16.08.2022 Gündem
'Gökbey' operasyonunda 2 milyon adet captagon ele geçirildi
'Gökbey' operasyonunda 2 milyon adet captagon ele geçirildi Mersin'de bir tırda yapılan aramada 310 kilogram halinde poşetlenmiş 2 milyon adet captagon uyuşturucu hap ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Tırın yakıt deposuna yapılan özel bölmeye saklanan captagonlar tek tek bulunduğu yerden çıkarılırken, 'Gökbey' ismi verilen film gibi operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.
13.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Yunanistan'a uyarı: Sırtını sıvazlayanlara prim vermesin
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Yunanistan'a uyarı: Sırtını sıvazlayanlara prim vermesin AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ege'deki Yunan adalarının silahlandırılmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Yunanistan başkalarının kuyruğuna takılarak kendilerinin sırtını sıvazlayanlara asla prim vermesin ve meseleleri içinden çıkılmaz, çözülmez bir hale getirmesin. Türkiye ne Doğu Akdeniz'de, ne Mavi Vatan'da, ne Adalar Denizi'nde, ne de bütün bu coğrafyada hiçbir hakkının çiğnenmesine göz yummayacak, müsaade etmeyecektir" dedi.
26.06.2022 Siyaset
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam!
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam! Otobüs biletlerine büyük zam geldi. Otobüs biletlerinin fiyatı vatandaşı isyan ettirdi. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı'ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı. Otobüs firmaları 1,5 ile 2 saat arasında değişen mesafeler için 120 TL ücret alınırken, 20 saat ve üzeri yolculuklar için firmalar 650 TL ile 750 TL arasında ücret alıyor. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak.
20.06.2022 Ekonomi
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı Otobüs bileti alacaklara kötü haber geldi. Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam geldi. Tatile gidecek vatandaşlar diğer alternatif yolculuk seçeneklerine yöneldi. Son zamlarla otomobille İstanbul-Bodrum arası gidiş dönüş yolculuk tutarı benzin, otoban ve köprü geçiş ücretleri eklenince 4.000 TL’ye yaklaşıyor. İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş 2 kişilik uçak bileti 2.827 TL iken 2 kişilik gidiş-dönüş otobüs bileti ise 2.120 TL tutarında. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak. Yaz sezonu boyunca en çok otobüs bileti alınan ilk 5 destinasyon Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Adana olarak açıklandı. Seyahat severlerin satın alma eğilimleri göz önüne alındığında otobüs yolcularının %81’i tek başına seyahat etmeyi tercih ediyor. Ancak motorinin litresinin 30 lira civarına çıkmasıyla otobüs bileti fiyatları da uçağa yaklaşıyor. Bazı otobüs firmaları alım gücü fiyatlara yetişemeyen yolcular için taksitli satışlara başladı. Önümüzdeki Kurban Bayramı için gidiş dönüş bileti almak isteyenlere sadece tek yön bileti satılıyor.
19.06.2022 Ekonomi
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek Dünyada üretilen tüm Mercedes-Benz otobüslerin yol testleri Mercedes-Benz Türk İstanbul AR-GE Merkezi’nde yer alan Test Bölümü tarafından gerçekleşmeye başladı.
2.06.2022 Otomobil
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek Türkiye’nin Ulaşım ve Lojistik Master Planında yer alan ve Ege’nin önemli projelerinden birisi olan 163 kilometrelik Denizli - Aydın Otoyolu inşası tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti heyetiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, otoban inşasının yarıyı aşmış durumda olduğunu müjdeledi. Öte yandan projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. İzmir'den başlayarak Aydın, Denizli ve Burdur illerinden Antalya'ya uzanacak olan otoyolun, Ege ve Akdeniz'in turizmini güçlendirmesi bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla halen 7 saat olan İzmir-Antalya arasının 3 saate ineceği belirtiliyor.
17.04.2022 Ekonomi
Otoyolda cinsel ilişki vaadiyle hırsızlık ve yağma!
Otoyolda cinsel ilişki vaadiyle hırsızlık ve yağma! Mersin’in Tarsus ilçesinde polisin yaptığı şafak operasyonunda 32 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, otoyolda sürücüleri durdurup cinsel ilişki vaadi ve hasta numarası yaparak hırsızlık ve yağma yaptıkları iddia edildi.
12.04.2022 Yaşam
Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin trafik kazasında yaralandı
Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin trafik kazasında yaralandı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde otoban yolunda minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında sanatçı Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin'in de bulunduğu 4 kişi yaralandı.
1.04.2022 Magazin
Mahmutbey gişeleriyle ilgili flaş gelişme! Kaldırılacak mı?
Mahmutbey gişeleriyle ilgili flaş gelişme! Kaldırılacak mı? Tüketici Koruma Derneği’nin (TÜKODER), yerleşim yerleri arasında kalan Mahmutbey gişelerinin İstanbul dışına taşınması için açtığı davanın duruşması bugün yapıldı. İstanbul 8.İdare Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya, TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal ile evlerinin konumu nedeniyle işlerine giderken gişe ücreti ödemek zorunda kaldığını iddia eden davacılar katıldı.
1.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otoban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otoban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.