Osman Yıldırım

Osman Yıldırım

Son dakika Osman Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.602 osman yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm osman yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar! Fabrika gibi lise...
Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar! Fabrika gibi lise... Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar; lise adeta bir fabrika gibi işliyor. Öğrenciler öğrenim gördükleri alanda uzmanlaşıyor, ellerinden birçok iş geliyor. Ekmek ve barista eğitimi alan öğrenciler, okul önünde vatandaşlara satış yapıyor. İşte hem öğrenip hem kazanç elde eden öğrencilerin başarı hikayesi...
25.11.2022 Ekonomi
Ünsal Ban yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı
Ünsal Ban yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı Türk Hava Kurumu Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban, deniz yoluyla yurtdışına kaçmaya çalışırken Muğla'nın Milas ilçesinde yakalandı.
29.08.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu kimdir, aslen nereli, ölümü?
Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu kimdir, aslen nereli, ölümü? Necip Hablemitoğlu suikastinin katil zanlılarından kırmızı bültenle aranan Nuri Gökhan Bozkır, MİT tarafından yurt dışından Türkiye'ye getirilerek Emniyet'e teslim edildi. Söz konusu gelişme sonrası Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.01.2022 Gündem
Balıkçı ağına takıldı! 'Patlama olabilir diye komple sahili kapattılar'
Balıkçı ağına takıldı! 'Patlama olabilir diye komple sahili kapattılar' Avlanma yasağının bitmesiyle sefere çıkan balıkçıların ağına İstanbul Boğazı'nda patlamış mayın takıldı. İncelemenin ardından mayın kamyona yüklenerek götürüldü. Tekne sahibi Osman Yıldırım, " Patlama olabilir diye komple sahili ve plajı kapattılar. İki, üç saat sürdü. Olay yerinde gereken emniyet sağlandı. Bomba imha ekipleri geldi. O mayını bulan balıkçı teknesini de alıp götürdüler" dedi.
2.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Danıştay'a 2006'da saldırı düzenleyen Alparslan Aslan'a verilen "ağırlaştırılmış müebbet" ve 72 yıl hapis cezasını onadı.
25.11.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli'den bitki çaylarında raf ömrü açıklaması
Bakan Pakdemirli'den bitki çaylarında raf ömrü açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Gıdanı koru, sofrana sahip çık" kampanyasını tanıttı ve sonrasında soruları yanıtladı. Pakdemirli, bitki ve kış çayları konusunda, "Doğru saklamak, doğru derecede saklamak, bazılarını açıkta saklamak, bazılarını kapalı dolapların içerisinde saklamak, bazılarını buzdolabının içinde saklamakla bunlar çözülebilir. Aslında almış olduğunuz birçok kuru gıda ürününde 2 seneye varan raf ömrü var. Bunları da doğru planlayıp, programlarsanız her biri tüketilebilir." dedi.
22.10.2020 Ekonomi
Savunma sanayisinin milli gözleri Sivas’ta üretiliyor
Savunma sanayisinin milli gözleri Sivas’ta üretiliyor ASELSAN tarafından Sivas’ta 5 mikron toleransla üretilen milli mercek sistemleri, milli savunmada kullanıldığı gibi 8 ayrı ülkeye de ihraç ediliyor.
14.05.2020 Bilim ve Teknoloji
9 kişinin ölümüyle sonuçlanan hızlı tren kazasıyla ilgili flaş gelişme!
9 kişinin ölümüyle sonuçlanan hızlı tren kazasıyla ilgili flaş gelişme! Ankara'da , 13 Aralık 2018'de meydana gelen ve 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan hızlı tren kazasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, aralarında tutuklu olan tren teşkil memuru Osman Yıldırım, hareket memuru Sinan Yavuz ve trafik kontrolörü Emin Ercan Erbey'in de bulunduğu 10 sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istendi.
30.10.2019 Gündem
Üniversiteli Osman odasında ölü bulundu
Üniversiteli Osman odasında ölü bulundu Tokat’ta üniversite öğrencisi Osman Bilal Yıldırım (29), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
9.07.2019 Yaşam
Ergenekon davasında karar!
Ergenekon davasında karar! Ergenekon davasında, tüm sanıkların "silahlı örgüt kurmak yönetmek, üyelik, yardım ve yataklık" suçundan beraatine karar verildi.
1.07.2019 Gündem
Medipol Başakşehir-Bursaspor maçı bu akşam oynanacak
Medipol Başakşehir-Bursaspor maçı bu akşam oynanacak Bursaspor, dün akşam yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilen Medipol Başakşehir karşılaşmasının bu akşam oynanacağını duyurdu.
24.02.2019 Futbol
Sinop'tan Ankara'ya adaylık başvurusuna giderken kazada öldü
Sinop'tan Ankara'ya adaylık başvurusuna giderken kazada öldü Sinop'un Durağan ilçesinden MHP'den belediye başkan adaylığı müracaatı için Ankara'ya gelen Ali Dalkılıç (68), içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybetti. Kazada, MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım ve Hayrettin Ateş yaralandı.
5.12.2018 Gündem
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Ergenekon Silahlı Terör Örgütünün varlığının kanıtlamadığını belirtti. 26 sanık hakkında ceza istendi. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Sanık Alparslan Arslan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.
30.11.2018 Gündem
Milli güreşçilerden 2 madalya
Milli güreşçilerden 2 madalya Romanya'da süren 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türk sporcular, grekoromen stilde iki madalya elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Osman Yıldırım finalde
Milli güreşçi Osman Yıldırım finalde 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası Romanya'da başlarken, 130 kiloda Osman Yıldırım finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Osman Yıldırım dünya şampiyonu
Milli güreşçi Osman Yıldırım dünya şampiyonu Karabük Üniversitesi öğrencisi milli güreşçi Osman Yıldırım, Brezilya’da düzenlenen Üniversiteler Dünya Güreş Şampiyonası’nda Rus rakibini finalde yenerek 130 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erken çıkacaklar!
Erken çıkacaklar! Danıştay cinayeti davasında verilen kararlar örgüt suçu kapsamında verilmediği için tetikçi Alparslan Arslan 22 yıl, ona yardım ettiği değerlendirilen Osman Yıldırım da 12 yıl sonra serbest kalacak
2.09.2018 Gündem
Osman Yıldırım Yunanistan'a kaçarken yakalandı!
Osman Yıldırım Yunanistan'a kaçarken yakalandı! Danıştay davasının sanıklarından, 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Edirne'den Yunanistan'a kaçmak isterken jandarma tarafından yakalandı
31.08.2018 Haber
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı!
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı! Danıştay saldırısı davası sanıkları arasında yer alan ve yargılandığı davada bugün 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Yunanistan'a kaçmak isterken, Edirne'de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Savcılık soruşturmasının ardından SEGBİS ile Ankara'daki 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne bağlanıp, ifade verdikten sonra aynı mahkeme tarafından tutuklanan Yıldırım, tutuklanmasının ardından yeni geniş güvenlik önlemleri altında Edirne F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
31.08.2018 Gündem
Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan'ın cezası belli oldu
Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan'ın cezası belli oldu Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan'a, ağırlaştırılmış müebbet ile 72 yıl hapis cezası verildi. Sanıklardan Osman Yıldırım, İsmail Sağır ve Erhan Timuroğlu, 39 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.
31.08.2018 Gündem
Motosiklet otomobile arkadan çarptı: 3 ölü
Motosiklet otomobile arkadan çarptı: 3 ölü Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, otomobile arkadan çarpan motosikletin sürücüsü İlyas Açıkkol (41) ile kızı Hülya (15) ve annesi Emine Açıkkol (64) hayatını kaybetti.
22.07.2018 Yaşam
Alparslan Arslan için istenen ceza belli oldu
Alparslan Arslan için istenen ceza belli oldu Danıştay saldırısı sanığı Alparslan Arslan'ın, "kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 4 kişiyi "kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan ise 80 yıla kadar hapsi istendi.
6.07.2018 Gündem
İki ay hapis yatıp çıktı
İki ay hapis yatıp çıktı Yeniden yargılaması görülen Ergenekon Davası’nda hem tanık hem sanık olan Osman Yıldırım, duruşmalarda jandarmaya tehdit, darp ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle iki ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
10.06.2018 Gündem
Burhan Akbudak, Dünya şampiyonu oldu!
Burhan Akbudak, Dünya şampiyonu oldu! Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 80 kiloda Burhan Akbudak, altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
9 ay sonra  yakalandı
9 ay sonra yakalandı Ataşehir’de kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürdükten sonra kayıplara karışan Erhan Timuroğlu, 9 ay sonra yakalandı. Polis, Timuroğlu’nu Cumhuriyet’e bombalı saldırının izini sürerek ele geçirdi
14.11.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Osman Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.