Osman Kılıç

Osman Kılıç

Son dakika Osman Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 osman kılıç haberi bulunmuştur. Tüm osman kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osman Kılıç kimdir, öldü mü? DSP Eski Milletvekili Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi?
Osman Kılıç kimdir, öldü mü? DSP Eski Milletvekili Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi?  Eski milletvekili Osman Kılıç İstanbul'daki evinde ölü bulundu. Peki, DSP Eski Milletvekili Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi? Osman Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? 
23.02.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık ile ilgili 3 yıl hapis talebi!
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık ile ilgili 3 yıl hapis talebi! Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyla ilgili 67 kişinin yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık Osman Sarıgün'ün 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret' ve 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevinden dolayı basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şeklinde kasten yaralama' suçlarından 3 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. 1 sanığın dosyası ayrılırken diğer 65 sanık için de 1 yıl ile 26,5 yıl arasında değişen sürelerde hapis cezası talep edildi.
10.03.2022 Gündem
Askerleri taşıyan servis midibüsü devrildi: 14 yaralı
Askerleri taşıyan servis midibüsü devrildi: 14 yaralı Tekirdağ'da askeri personeli taşıyan servis midibüsü, otomobilin çarpması sonucu devrilerek metrelerce sürüklendi. Can pazarının yaşandığı kazada, 1'i ağır 14 askeri personel yaralandı.
16.11.2021 Gündem
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu Darbecilerin 15 Temmuz gecesi uygulamak istediği çok sayıda plan Akıncı Üssü davasında deşifre oldu. Gerekçeli kararda, darbecilerin öncelikli hedefinin Cumhurbaşkanı’nı ele geçirmek olduğu ve Huber Köşkü'ne yönelik profesyonel ekipler oluşturduğu bilgisi yer aldı. İstanbul ve Ankara dışına yönelik de hazırlıklar yapan darbecilerin, mobil birlikler kurduğu ortaya çıktı.
13.07.2021 Gündem
İtfaiyecilerin metrelerce yükseklikte 'buz' mesaisi
İtfaiyecilerin metrelerce yükseklikte 'buz' mesaisi Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı'nın 'buz kırma timi', yoğun kar yağışının ardından ev ve iş yerlerinin saçaklarında oluşan buzları kazma ve kürekler ile kırıyor. Metrelerce yükseklikteki çatılarda oluşan dev buz sarkıtları ile mücadele eden ekipler, çalışmaların nisan ayına kadar devam edeceğini söyledi.
5.03.2021 Yaşam
Bir saatlik POEM tekniği ile sağlığına kavuştu
Bir saatlik POEM tekniği ile sağlığına kavuştu Ankara'da, 100 bin kişide bir görülen 'akalazya hastalığı' nedeniyle 6 yıldır su içmekte bile zorlanan polis memuru Osman Kılıç (25), 'Peroral Endoskopik Miyotomi' (POEM) (Ağızdan endoskopi yöntemiyle kasların kesilmesi) tekniği ile sağlığına kavuştu.
12.12.2020 Sağlık
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Yargıtay TÜRKSAT baskını davasında verilen kararı onadı!
Yargıtay TÜRKSAT baskını davasında verilen kararı onadı! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, TÜRKSAT baskını davasında 8'i asker 12 sanığa "anayasayı ihlal"den verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
21.11.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı atamaları Resmi Gazete'de
Jandarma Genel Komutanlığı atamaları Resmi Gazete'de JANDARMA Genel Komutanlığı'na yönelik, emeklilik, terfi ve atamalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı.
29.08.2019 Gündem
Darbe girişimi davalarının ceza bilançosu
Darbe girişimi davalarının ceza bilançosu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin açılan 289 davadan 265'i mahkeme heyetleri tarafından karara bağlandı, 24'ünde ise sanıkların yargılanmasına devam ediliyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından cumhuriyet başsavcılıkları tarafından 100 binin üzerinde soruşturma yürütüldü.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
240 no’lu odadan parmak izi çıktı
240 no’lu odadan parmak izi çıktı FETÖ darbe girişiminin koordinasyonunun yapıldığı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda bulunan 143. ‘Filonun eski üs komutanı Hakan Evrim’in dinlenme odası olarak kullanılan 240 No’lu odada bulunan belgelerle ilgili yapılan parmak izi incelemesine ilişkin rapor dava dosyasına girdi. Raporda, Evrim’in odasında bulunan bir A4 kâğıdında FETÖ’nün sivil imamı Kemal Batmaz ile Cumhurbaşkanı’na suikast suçundan yargılanan Osman Kılıç’ın parmak izi çıktı. Batmaz savunmalarında 15 Temmuz gecesi Akıncı Hava Üssü’nde bulunmadığını ileri sürmüştü.
10.07.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem
Teknoloji ne kadar etkiliyor?
Teknoloji ne kadar etkiliyor? Son yıllarda gelişen teknoloji her alanda olduğu gibi medyada da etkilerini gösterdi. Dijital Medya ve Gazetecilik bu değişimleri okuyucuyla buluşturuyor.
22.03.2019 Kültür Sanat
Komandolar da yola çıktı
Komandolar da yola çıktı Sarıkamış 9'ncu Komando Tugay Komutanlığına bağlı komandolar, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarda görev almak üzere Urfa’ya uğurlandı.
27.12.2018 Gündem
MHP'de kesinleşen adaylar belli oldu
MHP'de kesinleşen adaylar belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından, aralarında Denizli, Niğde, Elazığ, Sivas, Kırıkkale, Karaman ve Ardahan'ın da olduğu 30 yerin belediye başkan adayı belirlendi.
19.11.2018 Siyaset
Herkes Sedanur'u arıyor!
Herkes Sedanur'u arıyor! Kars'ın Kağızman ilçesinde dün kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışması drone destekli devam ediyor.
17.09.2018 Gündem
Darbeci Semih Terzi'nin son mesajları ortaya çıktı
Darbeci Semih Terzi'nin son mesajları ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isterken şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurulan ve helikopterle götürüldüğü GATA'da ölen darbeci general Semih Terzi'nin darbe girişimini organize ettiği telefon mesajları ortaya çıktı.
17.06.2018 Gündem
A takımı tek çatıda! Akın Öztürk...
A takımı tek çatıda! Akın Öztürk... FETÖ’nün, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin beyin takımı olan Yurtta Sulh Konseyi’nin tüm üyelerinin Genel Kurmay çatı davasında yargılanmasına karar verildi. Akın Öztürk’ün de yargılandığı Akıncı Üssü davasında 13 sanığın dosyası bu kapsamda ayrıldı.
8.02.2018 Gündem
Yaverler ile mahrem imamların telefon ağı!
Yaverler ile mahrem imamların telefon ağı! 15 Temmuz darbe girişiminde aralarında Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanı’nın yaverlerinin de yer aldığı isimlerin telefon görüşmelerine ilişkin bir şema ortaya çıktı. Şemanın tepesinde eski albay Osman Kılıç var
29.09.2021 Gündem
Kars'ta askeri alanda yangın! 17 asker hastanelik oldu
Kars'ta askeri alanda yangın! 17 asker hastanelik oldu Kentte bir kışladaki ağaçlık alanda çıkan ve yaklaşık 4 saatlik çalışmayla söndürülen yangında 17 askeri personel dumandan etkilendi
29.09.2021 Gündem
Zekai Aksakallı'yı kaçırmaya çalışmıştı! Bakın ne cevap verdi
Zekai Aksakallı'yı kaçırmaya çalışmıştı! Bakın ne cevap verdi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı'yı alıkoymaya çalıştığı belirtilen sanık eski albay Fatih Yarımbaş, "Aksakallı'yı alsanız nereye götürecektiniz?" sorusuna, "Ben de merak ediyorum." yanıtını verdi.
29.09.2021 Gündem
İtiraf ettiler! "Kur'an'a el basıp..."
İtiraf ettiler! "Kur'an'a el basıp..." FETÖ/PDY'nin Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı'ndaki "mahrem" yapılanmasına ilişkin 88'i asker, 52'si sivil, 140 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Darbeci albaydan 'sürpriz ziyaret için gittim' iddiası
Darbeci albaydan 'sürpriz ziyaret için gittim' iddiası Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada suç tarihinde Jandarma İstihbarat Okul Komutanı olan ve darbecilerin "Yurtta Sulh Konseyi" üyeleri içinde bulunan eski kurmay albay Murat Koçyiğit, darbe teşebbüsünün yaşandığı gün Akıncı Üssü'ne arkadaşı eski albay Ahmet Özçetin'e sürpriz ziyaret yapmak umuduyla gittiğini öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
İşte darbeci generalin iletişim trafiği
İşte darbeci generalin iletişim trafiği Darbeci General Semih Terzi, o gece Silence, Threema, WhatsApp ve Haberci gibi 4 farklı uygulamadan darbecilere emirler yağdırdı. Eşiyle de Threema üzerinden yazıştı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Osman Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.