Osman Çakmak

Osman Çakmak

Son dakika Osman Çakmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Çakmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Çakmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Çakmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman çakmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 osman çakmak haberi bulunmuştur. Tüm osman çakmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Gezmek için geldi, Müslüman oldu
Gezmek için geldi, Müslüman oldu Gezmek için gittiği tarihi kent İznik’te Ayasofya Camiinde okunan ezan sesinden etkilenen Ukraynalı genç kadın aynı camide kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu.
7.04.2022 Yaşam
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın teknik direktörü Osman Çakmak, Türk halkından yarın İstanbul Havalimanı'nda kendilerini karşılamalarını istedi.
19.09.2021 Futbol
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu!
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu! Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, 2021 EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu
19.09.2021 Futbol
Ampute Futbol Milli Takımı'nın final için rakibi Rusya!
Ampute Futbol Milli Takımı'nın final için rakibi Rusya! Polonya'daki turnuvada 'BizimAslanlar' lakaplı Ay-Yıldızlılar, Gürcistan'a 10, İtalya'ya 11 gol attı. Dün de fark yememek için sahaya çıkan İrlanda'yı 4-0'lageçerek, adını yarı finale yazdırdı. Bugün ise 18.30'da rakip Rusya, hedefimiz ise yine finale çıkıp, şampiyon olmak.
18.09.2021 Futbol
İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi
İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi İzmir'de sahte içkiden zehirlenip, yaşamını yitirenlerin sayısı, 6'ya yükseldi. 16 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürerken soruşturma kapsamında 10 kişinin gözaltında olduğu bildirildi. Öte yandan Öte yandan Kırıkkale'de ise, dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyiciden sahte içki yaparak kullandığı iddia edilen 8 kişiden 7'si tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.10.2020 Yaşam
Ampute Milli Futbol Takımı kaptanı Osman Çakmak futbolu bıraktı
Ampute Milli Futbol Takımı kaptanı Osman Çakmak futbolu bıraktı Ampute Milli Futbol Takımı Kaptanı Gazi Osman Çakmak futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
4.07.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çakmak’a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çakmak’a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu annesi Sultan Çakmak’ı kaybeden Ampute Futbol Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak’ı telefonla arayarak taziyede bulundu.
3.02.2019 Gündem
TFF'den Osman Çakmak'a başsağlığı mesajı
TFF'den Osman Çakmak'a başsağlığı mesajı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Tokat'ın Zile ilçesinde, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Ampute Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak'ın annesi Sultan Çakmak için başsağlığı mesajı yayımladı.
3.02.2019 Futbol
Ampute Milli Takımın Kaptanı Osman Çakmak’ın acı günü
Ampute Milli Takımın Kaptanı Osman Çakmak’ın acı günü Ampute milli takımın kaptanı Osman Çakmak’ın anne ve babası sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yaşanan olayda Çakmak’ın annesi hayatını kaybetti, babası ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
3.02.2019 Futbol
Vodafone Park'ta dev derbinin kazananı Beşiktaş
Vodafone Park'ta dev derbinin kazananı Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, derbide sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti.
2.12.2018 Galatasaray
Beşiktaş - Galatasaray
Beşiktaş - Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, derbide sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.
2.12.2018 Galatasaray
Ampute Milli Takımı'ndan Devlet Bahçeli'ye ziyaret!
Ampute Milli Takımı'ndan Devlet Bahçeli'ye ziyaret! Meksika'da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda ikinci sırayı alarak tarihe geçen Ampute Milli Takımımız, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
15.11.2018 Futbol
Dünya ikincisi Ampute Milli Takımı yurda döndü
Dünya ikincisi Ampute Milli Takımı yurda döndü Dünya Kupası finalinde penaltı atışları sonucunda Angola'ya mağlup olarak dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı, yurda döndü.
6.11.2018 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında konuştu. Erdoğan öğrencilere seslenerek; "Bazı öğrencilerimiz 'illa da' burs diyor. Evladım, illa da burs yok! Sen krediye de müracaat etsen, faiz uygulaması yok. Size en uygun taksitlerle ve sigortalı işe girdiğiniz zaman devlet bunu sizden tahsil edecek" dedi. Grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, "İran'a yaptırımları yanlış buluyorum. Dünyanın dengesini bozacak bir adım. Böyle bir yaptırıma kesinlikle uymayız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, ABD'nin SGD ile ortak devriyesi hakkında da, "Kabul edilebilir bir şey değil" sözlerini kullandı.
6.11.2018 Gündem
Osman Çakmak: Türk halkı hakkını helal etsin
Osman Çakmak: Türk halkı hakkını helal etsin Ampute Dünya Kupası Finali'nde Angola maçında 5. penaltıyı kaçıran milli oyuncu Osman Çakmak, "Penaltı gol olsaydı iş bitmiş olacaktı. Yapamadık, olmadı. Eğer şampiyon olamadıysak en büyük sorumlusu benim. Takımın ağabeyiyim. Türk halkı hakkını helal etsin" dedi.
5.11.2018 Futbol
Son Dakika... Ampute Futbol Milli Takımımız Dünya ikincisi oldu
Son Dakika... Ampute Futbol Milli Takımımız Dünya ikincisi oldu Ampute Futbol Milli Takımı, Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ikinci oldu. Milliler, normal ve uzatma süreleri golsüz beraberlikle kapanan final maçında Angola'ya penaltı atışları sonunda 5-4 yenildi.
5.11.2018 Futbol
"Dünya Kupası'nı namağlup kazanmak istiyoruz"
"Dünya Kupası'nı namağlup kazanmak istiyoruz" Son Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, namağlup unvanlarını koruyarak Dünya Kupası'nı ülkelerine getirmek istediklerini söyledi.
23.07.2018 Futbol
Fındık rekor ihracata hazırlanıyor
Fındık rekor ihracata hazırlanıyor Yeni ürün hasadına aylar kala fındıkta tahmini rekolte rakamları ortaya çıkmaya başladı. Bu yıl yaklaşık 650 bin ton fındıkta rekolte bekleniyor.
24.05.2018 Ekonomi
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
Ampute Milli Takımı Umre ziyaretine  gitti
Ampute Milli Takımı Umre ziyaretine  gitti Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Türkiye Ampute Futbol Milli takımı oyuncuları Umre ziyaretini gerçekleştirmek üzere Suudi Arabistan'ın Medine kendine hareket etti. Futbolcular, Umre yolculuğu öncesinde Atatürk Havaalanı'nda, ziyaret ve 2018'de yer alacakları dünya kupası hakkında açıklamalarda bulundu.
8.02.2018 Futbol
Ampute Milli Takımı, İtalya'da şampiyon oldu
Ampute Milli Takımı, İtalya'da şampiyon oldu İtalya'nın Fano kentinde düzenlenen Ampute Futbol Fano Cup Turnuvasını'nda Türkiye, birinci oldu.
3.02.2018 Futbol
"Afrin'deki Mehmetçiklerimize her gece dua ediyorum"
"Afrin'deki Mehmetçiklerimize her gece dua ediyorum" Antalya Manavgat'ta kamp yapan Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı Kaptanı Gazi Osman Çakmak, her gece Afrin operasyonundaki Mehmetçikler için dua ettiğini söyledi.
1.02.2018 Futbol
Erdoğan: İsteyen herkes parasını yurtdışına çıkarabilir
Erdoğan: İsteyen herkes parasını yurtdışına çıkarabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engelleri Aşanlar buluşmasında konuştu. Erdoğan, "İsteyen herkes parasını yurtdışına çıkarabilir ve buna devam edebilecektir. Sermaye hareketlerinin sınırlandırılmasına yönelik bir talimatım söz konusu değil" dedi.
4.12.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli takımları kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli takımları kabul etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol A Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı'nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
18.10.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Osman Çakmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman çakmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.