Ampute Futbol Milli Takımı

Ampute Futbol Milli Takımı

Son dakika Ampute Futbol Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ampute Futbol Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ampute Futbol Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ampute Futbol Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ampute futbol milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 ampute futbol milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm ampute futbol milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Demirören foto muhabirlerinin gözünden 2022 böyle geçti
Demirören foto muhabirlerinin gözünden 2022 böyle geçti  Savaş-barış, mağlubiyetler ve şampiyonluk getiren galibiyetler derken baş döndürücü gündemle sayısız olayın yaşandığı 2022’yi geride bıraktık. Koronavirüs önlemlerinin azalmasıyla derin bir nefes alırken Rusya- Ukrayna savaşı patlak verdi.  Tüm Avrupa’da hem ticaretin hem de günlük yaşantının seyri değişti.
7.01.2023 Yaşam
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'un 2023 sezonu için geri sayım başladı. Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından iki ismi daha duyurdu.
25.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ampute Futbol Millî Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ampute Futbol Millî Takımı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ampute Futbol Millî Takımı teknik heyeti ve futbolcularını kabul etti.
2.11.2022 Gündem
Ampute Futbol Dünya Kupası şampiyonu Türkiye
Ampute Futbol Dünya Kupası şampiyonu Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası finalinde Angola’yı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Ay-yıldızlılar ilk kez dünya şampiyonluğunu elde etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda rakibi Angola’yı finalde yenerek şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
9.10.2022 Futbol
Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası'nda finale yükseldi!
Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası'nda finale yükseldi! Ampute Futbol Milli Takımımız, ülkemizin ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası'nda yarı final maçında Özbekistan'la karşılaştı. Vodafone Park'ta rakibini 1-0 mağlup eden Ay Yıldızlılar, finalde Angola'nın rakibi oldu.
7.10.2022 Futbol
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı Huber Köşkü’nde kabul etti.
16.10.2021 Futbol
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın teknik direktörü Osman Çakmak, Türk halkından yarın İstanbul Havalimanı'nda kendilerini karşılamalarını istedi.
19.09.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ampute Futbol Milli Takımına tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ampute Futbol Milli Takımına tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda üst üste ikinci şampiyonluğu elde eden Ampute Futbol Milli Takımı için tebrik mesajı yayımlandı.
19.09.2021 Futbol
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu!
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu! Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, 2021 EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu
19.09.2021 Futbol
Ampute Futbol Milli Takımı'nın final için rakibi Rusya!
Ampute Futbol Milli Takımı'nın final için rakibi Rusya! Polonya'daki turnuvada 'BizimAslanlar' lakaplı Ay-Yıldızlılar, Gürcistan'a 10, İtalya'ya 11 gol attı. Dün de fark yememek için sahaya çıkan İrlanda'yı 4-0'lageçerek, adını yarı finale yazdırdı. Bugün ise 18.30'da rakip Rusya, hedefimiz ise yine finale çıkıp, şampiyon olmak.
18.09.2021 Futbol
İrlanda'yı 4-0 yendik yarı finale çıktık
İrlanda'yı 4-0 yendik yarı finale çıktık Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde İrlanda'yı 4-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.
17.09.2021 Futbol
Selçuk ve Kasapoğlu, Öğretmenler Kupası'nı tanıttı
Selçuk ve Kasapoğlu, Öğretmenler Kupası'nı tanıttı Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlere yönelik düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle tanıtıldı.
24.10.2019 Eğitim
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2018'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.
27.03.2019 Spor Magazin
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları 26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan; İDDAA ihalesi ve Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımı ve bu sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı istifa eden Yıldırım Demirören, Türk futboluna büyük hizmetler yaptı.
28.02.2019 Futbol
TFF'den Osman Çakmak'a başsağlığı mesajı
TFF'den Osman Çakmak'a başsağlığı mesajı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Tokat'ın Zile ilçesinde, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Ampute Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak'ın annesi Sultan Çakmak için başsağlığı mesajı yayımladı.
3.02.2019 Futbol
Ampute Futbol Mili Takımı'ndan Oktay'a ziyaret
Ampute Futbol Mili Takımı'ndan Oktay'a ziyaret Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Diğer milli takımlarımızın hiçbir varlık gösteremediği aşamada siz bambaşka bir şekilde doğdunuz, Türkiye'nin kalbini hoplattınız." dedi.
17.01.2019 Futbol
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı'nı kabul etti.
18.12.2018 Futbol
Kadıköy'de Koray Şener unutulmadı!
Kadıköy'de Koray Şener unutulmadı! UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında Fenerbahçe sahasında Anderlecht'i konuk etti.
8.11.2018 Fenerbahçe
Dünya ikincisi Ampute Milli Takımı yurda döndü
Dünya ikincisi Ampute Milli Takımı yurda döndü Dünya Kupası finalinde penaltı atışları sonucunda Angola'ya mağlup olarak dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı, yurda döndü.
6.11.2018 Futbol
Son Dakika... Ampute Futbol Milli Takımımız Dünya ikincisi oldu
Son Dakika... Ampute Futbol Milli Takımımız Dünya ikincisi oldu Ampute Futbol Milli Takımı, Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ikinci oldu. Milliler, normal ve uzatma süreleri golsüz beraberlikle kapanan final maçında Angola'ya penaltı atışları sonunda 5-4 yenildi.
5.11.2018 Futbol
Ampute Milliler 4-0'la çeyrek finalde!
Ampute Milliler 4-0'la çeyrek finalde! Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası 2. Tur maçında İrlanda'yı 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
2.11.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ampute Futbol Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ampute futbol milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.