Ortalık Karıştı

Ortalık Karıştı

Son dakika ortalık karıştı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortalık karıştı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortalık karıştı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortalık Karıştı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortalık karıştı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.681 ortalık karıştı haberi bulunmuştur. Tüm ortalık karıştı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.
12.04.2024 Gündem
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı Beyoğlu'nun Taksim semtinde kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı.Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırdı, kadınların kavgasını çevrede bulunan erkekler ayırdı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.
18.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık karıştı! Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı
Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık karıştı! Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı Bodrumspor ile Eyüpspor'u karşı karşıya getiren maçta olaylar çıktı. Teknik direktör Arda Turan ve Uğur Demirok yaralandı.
2.03.2024 TFF 1.Lig
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Vatan TV
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı Edirne’de maç öncesi her iki takımın taraftarları arasında çıkan tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevik kuvvet polisleri adeta etten duvar ördü.
26.02.2024 Futbol
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
Fenerbahçe'de İsmail Kartal öfkesi! Ortalık karıştı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal öfkesi! Ortalık karıştı Fenerbahçe, Samsunspor'la Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak çok kritik iki puan kaybetti. Maçta İsmail Kartal'ın hamleleri tartışma konusu oldu, spor adamları başta Dzeko olmak üzere 70'ten sonra yıldız isimlerin kenara alınışını sert şekilde eleştirdi.
22.01.2024 Şampiy10
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu!
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircisi şok bir haberle sarsıldı. İşte yeni bölümüyle izleyiciyi sarsan o detay...
5.12.2023 Televizyon
İrfan Can Kahveci çıldırdı! 6-1 sonrası taraftarın üstüne yürüdü, güvenlik kurtardı
İrfan Can Kahveci çıldırdı! 6-1 sonrası taraftarın üstüne yürüdü, güvenlik kurtardı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nin beşinci haftasında Danimarka'nın Nordsjaelland takımına deplasmanda 6-1 yenildi. Sarı-lacivertli ekip, gruptan çıkma şansını İstanbul'a bıraktı. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler olay oldu. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Bailly ile Tayfur Bingöl kavga etti! Burak Yılmaz sinir krizi geçirtti: Adama bak ya, kimsin sen!
Bailly ile Tayfur Bingöl kavga etti! Burak Yılmaz sinir krizi geçirtti: Adama bak ya, kimsin sen! Beşiktaş'ta Antalyaspor mağlubiyetiyle ortalık karıştı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, devre arasında Eric Bailly'nin Tayfur Bingöl ile yaşadığı gerilimi anlattı. Buna karşılık olay adam Bailly'den gece yarısı açıklama geldi. Öte yandan ünlü yorumcu yaşananlarla ilgili canlı yayında resmen sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
6.11.2023 Beşiktaş
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay Edirne'de otomobilin içine giren sivrisinek, sürücünün dikkatini dağıtarak kazaya neden oldu.
24.10.2023 Yaşam
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Magazin
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Yasak aşk sonucu ikizlerden birinin babası farklı çıktı! Şok eden olayda ortalık karıştı
Yasak aşk sonucu ikizlerden birinin babası farklı çıktı! Şok eden olayda ortalık karıştı 'Esra Erol'da programında eşinin kendisini aldattığını öğrenen Betül Yurulmaz, eşinin yasak aşkından olan ikiz bebekler için DNA testi istedi. Şoke eden gerçek ortaya çıktı. Adliye koridorlarını birbirine kattılar. İşte 'Esra Erol'da programındaki akılalmaz olayda son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
6.10.2023 Yaşam
Sacha Boey şoku! Okan Buruk bunu beklemiyordu, ortalık karıştı, sana gerek yok
Sacha Boey şoku! Okan Buruk bunu beklemiyordu, ortalık karıştı, sana gerek yok Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Old Trafford'da Manchester United'ı 3-2 yenerek puanını 4'e yükseltti. Maçta yıldızlaşan Sacha Boey ile ilgili son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin detayları...
6.10.2023 Galatasaray
Ortalık karıştı! İsmail Kartal'ın başına bela oldu: Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder...
Ortalık karıştı! İsmail Kartal'ın başına bela oldu: Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde büyük başarı sergileyen sarı lacivertlilerde Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ı sıkıntı sardı. Tecrübeli hoca en kısa sürede problemi çözüme kavuşturmayı planlıyor. İşte son dakika haberin detayları...
5.09.2023 Fenerbahçe
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı Metrobüste yer verme nedeniyle tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada birbirlerine uçan tekme ile saldıranları kadınlar ve diğer yolcular ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.08.2023 Yaşam
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı Metrobüste yer verme nedeniyle tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada birbirlerine uçan tekme ile saldıranları kadınlar ve diğer yolcular ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ortalık Karıştı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortalık karıştı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.