Orlando Bloom

Orlando Bloom

Son dakika orlando bloom haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orlando bloom ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orlando bloom haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orlando Bloom

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orlando bloom gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 orlando bloom haberi bulunmuştur. Tüm orlando bloom haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!'
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!' 'Hamburger yerken kalbim ona kilitlendi.. ' Beklenmedik bir şekilde başlayan aşklarını işte böyle tanımlamıştı ünlü oyuncu. Aradan yıllar geçti. Anlattığına göre her konuda tam olarak anlaşamasalar da aşkları hala ilk günkü heyecanıyla sürüp gidiyor. Belki bunda aralarındaki farklılıkların da katkısı var. Ünlü çift, ateşi hiç sönmeyen aşklarının son örneklerinden birini de bir sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi.
2.05.2023 Magazin
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'a söz verdi!
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'a söz verdi! Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom ile bir anlaşma yaptığını ifade etti. Ünlü şarkıcı, "Alkolü bırakmak istiyorum" dedi
4.04.2023 Magazin
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'dan dert yandı!
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'dan dert yandı! 2020'de kızı Daisy Dove'u kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan şarkıcı Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom'un en kötü alışkanlığını katıldığı bir programda anlattı.
19.01.2022 Magazin
Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum
Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum Orlando Bloom, annesi Sonia Constance Josephine Copeland'ın dans ettiği anları paylaştı. İngiliz oyuncu, takipçilerine, "Onun bu ay 80 yaşına gireceğine inanmayan tek kişi ben miyim?" sorusunu yöneltti.
20.11.2021 Magazin
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum'
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum' Katy Perry, Anneler Günü'nde duygusal bir mesaj yayınladı.
11.05.2021 Magazin
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde!
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde! Ramo dizisinde yer alan Esra Bilgiç Hollywood'un dikkatini çekmeyi başardı. Esra Bilgiç, dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom'un rol alacağı yabancı bir projeye dahil oldu. Sosyal medyanın konuştuğu Esra Bilgiç karakterine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, güzel oyuncunun ününün Türkiye sınırlarını aşması takdir topladı.
21.02.2021 Magazin
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti fragmanı
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti fragmanı Başrollerinde Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley ve Jack Davenport'un olduğu "Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti Fragmanı" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
11.01.2021 Televizyon
Karayip Korsanları 3 konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları ve çekildiği tarih!
Karayip Korsanları 3 konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları ve çekildiği tarih! Karayip Korsanları serinin üçüncü bölümü olan ‘’Dünyanın Sonu Karayip Korsanları’’ bölümü bu akşam ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Johnny Depp ve Orlando Bloom’un başrolünü paylaştığı film ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Karayip Korsanları Dünyanın Sonu konusu nedir? Karayip Korsanları 3 oyuncuları kim, çekildiği tarih ne?
12.06.2020 Gündem
Bebeğin cinsiyeti belli oldu
Bebeğin cinsiyeti belli oldu Hamile şarkıcı, nişanlısını pembe kremaya bulayıp doğacak bebeğin cinsiyetini açıkladı.
4.04.2020 Magazin
Orlondo Bloom'un ilişki itirafı! 6 ay boyunca...
Orlondo Bloom'un ilişki itirafı! 6 ay boyunca... ABD'li oyuncu Orlando Bloom, arkadaşının tavsiyesi üzerine 6 ay boyunca kimseyle ilişkiye girmediğini ve bunu sağlıklı bulmadığını anlattı.
16.03.2020 Magazin
Ünlü oyuncu yine soyundu!
Ünlü oyuncu yine soyundu! Dünyaca ünlü İngiliz aktör Orlando Bloom (41), rol için soyundu.
28.05.2018 Magazin
Lady Gaga rahat durmadı! 'elf' oldu...
Lady Gaga rahat durmadı! 'elf' oldu... Çılgınlıklarıyla ünlü ABD'li pop star Lady Gaga, yine rahat durmadı!
12.12.2017 Magazin
Legolas kopyası
Legolas kopyası ABD’li oyuncu Emma Stone, kısa süre sonra başlayacak olan TV şovu ‘Maniac in Kerhonkson’ın çekimlerinde görüntülendi.
30.11.2017 Magazin
Bebek müjdesi
Bebek müjdesi Mayıs’ta Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile evlenen Miranda Kerr, ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı
16.11.2017 Magazin
Kapak kızı Miranda nefes kesti!
Kapak kızı Miranda nefes kesti! Eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr Harper's Bazaar dergisinin Avustralya edisyonu için kamera karşısına geçti.
10.10.2017 Magazin
Kaliforniya’da aşk rüzgarı
Kaliforniya’da aşk rüzgarı Geçtiğimiz haftalarda Ed Sheeran konserinde samimi bir şekilde görüntülenen Katy Perry (32) ile Orlando Bloom (40), aralarındaki sorunları tamamen çözmüş görünüyor.
5.09.2017 Magazin
Baba-oğulun karnaval keyfi!
Baba-oğulun karnaval keyfi! Dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom, önceki gün 6 yaşındaki oğlu Flynn'le birlikte Malibu Chili Cook-Off karnavalına katıldı.
5.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Orlando Bloom ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orlando bloom haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.