Öpüşme Sahnesi

Öpüşme Sahnesi

Son dakika öpüşme sahnesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öpüşme sahnesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öpüşme sahnesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öpüşme Sahnesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öpüşme sahnesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 öpüşme sahnesi haberi bulunmuştur. Tüm öpüşme sahnesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı!
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı! Alişan ve Buse Varol oğulları Burak ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.
19.05.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor. Öpüşme sahnelerinin çoğalmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'kıskançlık krizi' çıktı iddiaları yayıldı. Ünlü oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
4.04.2023 Magazin
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi!
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yarışmacı İlayda Şeker iki düğün yaparak dünyaevine girdi. Düğünde masraftan kaçınmayan çift balayı için soluğu Dubai'de aldı. İkilinin düğünde paraların havalara saçılması dikkat çekmişti.
4.12.2022 Magazin
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?'
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?' ABD'de pek çok kişi tarafından 'asrın davası' olarak bilinen gizemli olayda, anne Casey Anthony'e yıllar geçse dahi tepkiler dinmiyor. Davayı merakla takip eden kamuoyunda ise anne Casey'e karşı büyük bir nefret oluştu. İşte sır olayın detayları...
3.12.2022 Dünya
En kötü öpüşme sahnesi itirafı şaşırttı! 'Sorun ağzından saçılan salyalardı'
En kötü öpüşme sahnesi itirafı şaşırttı! 'Sorun ağzından saçılan salyalardı' 'Norma Rae' (1980) ve 'Places in the Heart' (1985) filmleri ile 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ına layık görülen Sally Field'a 'en iyi' ve 'en kötü' öpüşme sahneleri soruldu. 'Bu şoke edici olacak' diyerek isim verdi, herkesi şaşırttı. Dünyaca ünlü 76 yaşındaki ABD'li aktris, meslek hayatı boyunca en kötü öpüşme sahnesini böyle anlattı...
3.12.2022 Magazin
Asya ve Tolga, dizinin en zor sahnesi ile karşı karşıya kalıyor: Öpüşme sahnesi!
Asya ve Tolga, dizinin en zor sahnesi ile karşı karşıya kalıyor: Öpüşme sahnesi! Seversin 8. bölüm 2. fragmanı yayında! Asya ve Tolga, yalandan yürüttükleri aşkın girdabına kapılmaya başlıyor.
18.07.2022 Televizyon
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm Söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, 2012'de Demet Akalın'ın seslendirdiği, sözü kendisine, müziği Gökhan Tepe'ye ait olan ve 'Yılın Şarkısı' seçilen ‘Türkan’ ile meslektaşı Özcan Deniz hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.
31.03.2022 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri...
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri... 2021 yılına aşklarıyla damga vuran çiftlerden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Çiftinin ayrılma sebebinin Aşk Taktikleri isimli filmdeki sevişme sahneleri olduğu ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile sevişme sahnesini görünce küplere bindiği iddia edildi.
13.02.2022 Magazin
Nihat Doğan: Alişan'ı arayıp, özür diledim
Nihat Doğan: Alişan'ı arayıp, özür diledim Türkücü Nihat Doğan, önceki gün objektiflere takıldı. Dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapan Doğan, objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.
14.01.2022 Magazin
Buse Varol'dan eşi Alişan'a destek! 'Öpüşme sahnesi...'
Buse Varol'dan eşi Alişan'a destek! 'Öpüşme sahnesi...' "Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı" açıklamasıyla gündem olan Alişan'a eşi Buse Varol'dan destek geldi. Varol, "Alişan'dan önceki projelerde de öpüşme sahnesi yaşamadım, yaşamamayı tercih ettim" dedi.
12.01.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya yönelik öpüşme sahnesi sorusuna yanıt!
Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya yönelik öpüşme sahnesi sorusuna yanıt! Muhabirler Sinan Akçıl'a “Rol arkadaşı Burcu Hanım’la öpüşmek için sizden izin istese, verir misiniz?” diye sordu. Akçıl, tiyatro oyununda rol almaya hazırlanan eşi Burcu Kıratlı’nın öpüşme sahnesinde oynamasına yönelik sorulan soruya böyle yanıt verdi.
4.12.2021 Magazin
Selen Görgüzel'in öpüşme sahnesine eşi Hamdi Alkan'dan flaş yorum!
Selen Görgüzel'in öpüşme sahnesine eşi Hamdi Alkan'dan flaş yorum! Selen Görgüzel'in, kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüşmesi magazin gündemine damga vurmuştu. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan öpüşmek için izin almıştı. Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel’in öpüşme sahnesine ilişkin sessizliğini bozdu.
20.11.2021 Magazin
Selen Görgüzel'in olay olan öpüşme sahnesi!
Selen Görgüzel'in olay olan öpüşme sahnesi! Selen Görgüzel, kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüştü. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin aldı.
18.11.2021 Magazin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in öpüşme sahnesi olay oldu!
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in öpüşme sahnesi olay oldu! 'Sen Çal Kapımı' dizisinin 18 Haziran Cuma günü yayınlanan 41'nci bölümüne, öpüşme sahnesi damga vurdu. Dizide yıllardır birbirinden ayrı olan 'Eda' (Hande Erçel) ve 'Serkan' (Kerem Bürsin), tartışırken bir anda öpüşmeye başladı.
19.06.2021 Magazin
Elit İşcan davasında avukata tepki! 'Bu nasıl savunma'
Elit İşcan davasında avukata tepki! 'Bu nasıl savunma' Oyuncu Elit İşcan’a yönelik cinsel saldırı davasının önceki günkü karar duruşmasına Efecan Şenolsun’un avukatı Nail Gönenli’nin savunması damga vurdu.
13.02.2021 Magazin
Efecan Şenolsun hakkında karar!
Efecan Şenolsun hakkında karar! Yaşamayanlar dizisindeki rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun hakkında karar...
12.02.2021 Magazin
'Artık öpüşme sahnesi yok'
'Artık öpüşme sahnesi yok' Pandemi süreci dizi senaryolarını da etkiledi. Bestemsu Özdemir, artık öpüşme sahnelerinde oynamadığını söyledi.
13.09.2020 Magazin
Kerem Bürsin: Maalesef böyle bir şey oldu
Kerem Bürsin: Maalesef böyle bir şey oldu Oyuncu Hande Erçel ile 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide rol alan Kerem Bürsin, önceki gün İstinye’de görüntülendi. Erçel ile öpüşme sahnesi, günlerce konuşulan oyuncu; konuyla ilgili soruları yanıtladı.
7.08.2020 Magazin
Öpüşme sahnesi olay oldu!
Öpüşme sahnesi olay oldu! Yayınlanmaya başladığı günden itibaren reyting listesinin üst sıralarında yer alan Hercai dizisinin dün akşamki bölümüne Miran ve Reyyan'ın öpüşme sahnesi damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
'Bugüne kadar öpüşme sahnem olmadı!'
'Bugüne kadar öpüşme sahnem olmadı!' Kanal D ekranlarında yayınlanan "Balçiçek ile Dr. Cankurtaran" programının konuğu usta oyuncu Demet Akbağ oldu.
31.10.2019 Magazin
Kerem, Ayşe'ye aşık olduğunu itiraf ediyor!
Kerem, Ayşe'ye aşık olduğunu itiraf ediyor! Afili Aşk'ta Kerem ve Ayşe arasında sürpriz bir yakınlaşma başlıyor.
28.10.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Öpüşme Sahnesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öpüşme sahnesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.