Onur Gülmek

Onur Gülmek

Son dakika Onur Gülmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Gülmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Gülmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Gülmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur gülmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 onur gülmek haberi bulunmuştur. Tüm onur gülmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutluluk 2.5 ay sürdü! Ayrıldılar...
Mutluluk 2.5 ay sürdü! Ayrıldılar... 2.5 ay önce nişanlanan oyuncu Çiğdem Batur ile işletmeci Onur Gülmek'ten sürpriz karar...
3.12.2018 Magazin
Nişamınız eylülde
Nişamınız eylülde Oyuncu Çiğdem Batur, sevgilisi Onur Gülmek ile önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekandaydı.
7.08.2018 Magazin
Ayrılmamızı mı istiyorsunuz?
Ayrılmamızı mı istiyorsunuz? Oyuncu Çiğdem Batur önceki gece sevgilisi Onur Gülmek’in Akaretler’deki mekanından çıkarken görüntülendi.
25.10.2017 Magazin
Poz verdiler
Poz verdiler Çiğdem Batur ile sevgilisi Onur Gülmek, önceki akşam Cihangir’deydi.
3.10.2017 Magazin
Yürürken çekin
Yürürken çekin ‘Deli Gönül’ dizisinde Türkan karakterini canlandıran Çiğdem Batur, önceki akşam sevgilisi Onur Gülmek’le Nişantaşı’da görüntülendi.
24.08.2017 Magazin
Biz anı yaşıyoruz
Biz anı yaşıyoruz Çiğdem Batur, önceki akşam alışveriş yapmak için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
9.08.2017 Magazin
35 yaş partisi
35 yaş partisi Çiğdem Batur da yeni yaşını Demirören AVM’nin üst katında bulunan İstiklal Palas Teras’ın açılış partisinde kutladı.
14.07.2017 Magazin
Her şey yolunda
Her şey yolunda Çiğdem Batur, işletmeci sevgilisi Onur Gülmek ile artık gazetecilerden kaçmak yerine poz veriyor.
28.05.2017 Magazin
Çiğdem Batur ile Onur Gülmek el ele yakalandı!
Çiğdem Batur ile Onur Gülmek el ele yakalandı! Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Savcı Leyla' karakteriyle büyük beğeni toplayan Çiğdem Batur, Onur Gülmek ile el ele yakalandı!
4.05.2017 Magazin
2017 Neler trend olacak?
2017 Neler trend olacak? Bu yıl neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, yıldız haritamız bize ne diyor? Kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 bize neler getirecek?
31.12.2016 Arşiv
Rahatça dans ettiren Eğlence Ajanları
Rahatça dans ettiren Eğlence Ajanları Gece hayatının kimyasını iyi bilen üç arkadaş Seda Altuner, Onur Gülmek ve Mustafa Oğuzcan çaldıkları şarkılar ile dansı bol gecelere imza atıyor. Eğlence Ajanları adını verdikleri DJ setleri ile her Çarşamba Eelence’deler...
6.02.2015 Magazin
Ünlü sanatçı ortaya çıktı!
Ünlü sanatçı ortaya çıktı! Neden ortalıktan kaybolduğunu açıkladı
12.07.2012 Magazin
İntikamı acı oldu
İntikamı acı oldu Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, önceki gece intikam turuna çıktı
20.01.2012 Magazin
Eski aşk alevlendi
Eski aşk alevlendi Şarkıcı Demet Akalın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra yakalandı
9.07.2009 Magazin
'Gel onu al!'
'Gel onu al!' Demet Akalın, önceki sabah eski sevgilisi Emir Tamer’in evine gelmesiyle şoke oldu
19.05.2009 Magazin
Demet üstü pilav
Demet üstü pilav Demet Akalın ve adının aşk dedikodularına karıştığı genç işletmeci...
18.05.2009 Magazin
İstanbul’da yine bar kurşunlandı
İstanbul’da yine bar kurşunlandı Beşiktaş Discorium Eğlence Merkezi’nin kepenklerinin aralığına silahını sokan bir kişi içeri rastgele ateş etti
21.12.2008 Yaşam
İşte aşkın kanıtı!
İşte aşkın kanıtı! Bengü, her ne kadar sadece yaptığı işle anılmak istediğini söylese de bir türlü özel hayatıyla gündeme gelmekten kurtulamıyor
20.05.2008 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Sosyal medya insan ilişkilerini zedeliyor
Sosyal medya insan ilişkilerini zedeliyor Psikiyatri Uzmanı Onur Okan Demirci, sosyal medyanın insan ilişkilerini zedelediğini belirterek, "Çiftler bir süre sonra kendi ilişkilerini sosyal medya gördüğü ilişkilerle kıyaslama yoluna gidiyor bu da evliliği olumsuz etkiliyor" dedi.
29.11.2018 Sağlık
TV8 yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi 16 Ekim Pazartesi günü TV8, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı ile yayın akışına geçiyor. Birbirinden renkli komik anların kaleme alındığı program sayesinde güzel bir hafta sonuna başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “O Ses Türkiye” yarışması yeni bölümü ile ekranların başına gelecek. TV8 yayın akışı için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Fırtına sezonu kapattı
Fırtına sezonu kapattı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor, evinde karşılaştığı Akhisar Belediyespor'a, 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti.
1.02.2016 Trabzonspor
3 gün önce  'Nasıl korkmam' demişti
3 gün önce 'Nasıl korkmam' demişti Aralarında Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek ve Erhan Göksel'in de olduğu yeni Ergenekon dalgasında duayyen gazeteci Ünal İnanç da gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Erkeğiniz için iki şart:  Seks, gülümsemek...
Erkeğiniz için iki şart: Seks, gülümsemek... Kadın-erkek ilişkileri konusunda uzman yazar Hauke Brost, son kitabında kadınların erkeklere dair korkularına cevap veriyor.
11.09.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Onur Gülmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur gülmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.