Çiğdem Batur

Çiğdem Batur

Son dakika Çiğdem Batur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çiğdem Batur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çiğdem Batur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğdem Batur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğdem batur gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 çiğdem batur haberi bulunmuştur. Tüm çiğdem batur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiğdem Batur: Londra'da bir malikane aldım! Neden inandırıcı gelmiyor?
Çiğdem Batur: Londra'da bir malikane aldım! Neden inandırıcı gelmiyor? Kariyerini İstanbul ve Londra arasında devam ettirme kararı alan oyuncu Çiğdem Batur, işleri nedeniyle sık sık yurt dışına yaptığı yolculuklardan bahsederken, "Bu ara biraz gidip geliş yapacağım. Londra'da bir malikane aldım" şeklindeki esprili sözleriyle dikkat çekti.
12.05.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'un başı dertte! İkinci kez dava açtı!
Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'un başı dertte! İkinci kez dava açtı! Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur ceza almasına rağmen tacize devam eden sapığa ikinci kez dava açtı. Çiğdem Batur “Ben bu davanın peşini bırakmayacağım" dedi. Batur’a elinde silah olan resimler gönderen Erdinç B. hakkında cinsel taciz ve tehdit suçlarından 4 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
2.03.2022 Magazin
'Şarkının geliriyle şiddet gören kadınlara destek olacağız'
'Şarkının geliriyle şiddet gören kadınlara destek olacağız' Çiğdem Batur, kadına şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla bir farkındalık projesine imza attı. Oyuncu, Barış Manço’nun 'Lambaya Püf De' şarkısını sözlerini değiştirerek yorumladı. Şarkı, Moko Yapım etiketiyle yayınlandı.
1.07.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Çiğdem Batur isyan etti! Taciz...
Ünlü oyuncu Çiğdem Batur isyan etti! Taciz... Oyuncu Çiğdem Batur'a yıllar önce taciz eden kişi tekrar ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından seslenen Batur, 'Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım' dedi.
13.06.2021 Magazin
'Kurtlar Vadisi Kaos dizisi başlayacak mı?'
'Kurtlar Vadisi Kaos dizisi başlayacak mı?' Önce 'Savcı Leyla' karakteriyle tanınan Çiğdem Batur, ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun açıklamalarına rağmen Necati Şaşmaz ve 'Kurtlar Vadisi Kaos' ile ilgili haberler devam ediyor. Peki ‘Kurtlar Vadisi’ fanlarının beklentisi gerçeği yansıtıyor mu? İşte detaylar...
6.03.2021 Magazin
Takipçilerine çağrı
Takipçilerine çağrı Çiğdem Batur, neredeyse tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışında ‘sokak hayvanlarını unutmayalım’ çağrısı yaptı.
16.02.2021 Magazin
Çiğdem Batur'dan Kurtlar Vadisi açıklaması!
Çiğdem Batur'dan Kurtlar Vadisi açıklaması! Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'dan ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir açıklama geldi.
26.01.2021 Magazin
'Kadir bunu hak etmedi'
'Kadir bunu hak etmedi' Asuman Dabak, Çiğdem Batur ve Cenk Eren, Cihangir’deki Tanisia isimli mekanın açılışına katıldı.
17.10.2020 Magazin
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor!
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor! Son dönemlerde isminden sıkça söz ettiren; kadrosu, dekoru ve kostümleriyle sezonun iddialı oyunu “Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir seyircisiyle buluşuyor.
8.01.2020 Kültür Sanat
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin
İş aşka dönüştü
İş aşka dönüştü Çiğdem Batur, Sercan Karabacak’a single çıkaracağı dönem çalışmaya başladığı müzisyen Toylan Kaya’yla yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin, beş ay önce başlayan arkadaşlığı, kısa süre önce aşka dönüştü.
25.05.2019 Magazin
Sercan Karabacak ilk teklisini hazırladı
Sercan Karabacak ilk teklisini hazırladı İtalya’da sokak müzisyenliği yaparken Çiğdem Batur tarafından keşfedilen Sercan Karabacak, ünlü oyuncunun desteğiyle ilk single’ını hazırladı. Sosyal medyada paylaştığı videolarıyla da geniş bir hayran kitlesi edinen Karabacak’ın ilk single’ı “Ölüm Ölmez”, Soykan Production etiketiyle çıktı.
24.05.2019 Kültür Sanat
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Mutluluk 2.5 ay sürdü! Ayrıldılar...
Mutluluk 2.5 ay sürdü! Ayrıldılar... 2.5 ay önce nişanlanan oyuncu Çiğdem Batur ile işletmeci Onur Gülmek'ten sürpriz karar...
3.12.2018 Magazin
Nişamınız eylülde
Nişamınız eylülde Oyuncu Çiğdem Batur, sevgilisi Onur Gülmek ile önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekandaydı.
7.08.2018 Magazin
Sezonu açtı
Sezonu açtı Oyuncu Çiğdem Batur, tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
19.07.2018 Magazin
Herkes  sabrıma ve sakinliğime hayran
Herkes sabrıma ve sakinliğime hayran Bordo Bereliler: Afrin 2’de rol alan Çiğdem Batur aksiyonu olan rollerin kendisi için bir rutin haline geldiğini söylüyor. Artık duygusal bir iş veya komedide oynamak istediğini belirtiyor.
7.04.2018 Arşiv
Dolandırmadık kimseyi bırakmamış
Dolandırmadık kimseyi bırakmamış Murat Erinç, Tehlikeli İlişkiler adıyla sözde TV programı çekip Dost Elver, Melda Gür ve Levent Ünsal’ı çalıştırmış ama para ödemeden kayıplara karışmış.
28.03.2018 Gündem
Galaya da gelmediler
Galaya da gelmediler Poyraz Karayel dizisi “Poyraz Karayel, Küresel Sermaye” filmiyle devam etti. Filmde yer almayan dizinin başrolleri İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu galaya da gelmedi. Diğer oyuncular “Hikaye böyle de oluyormuş” dedi
14.12.2017 Magazin
Ayrılmamızı mı istiyorsunuz?
Ayrılmamızı mı istiyorsunuz? Oyuncu Çiğdem Batur önceki gece sevgilisi Onur Gülmek’in Akaretler’deki mekanından çıkarken görüntülendi.
25.10.2017 Magazin
Poz verdiler
Poz verdiler Çiğdem Batur ile sevgilisi Onur Gülmek, önceki akşam Cihangir’deydi.
3.10.2017 Magazin
Murat’a Kibariye’li sürpriz
Murat’a Kibariye’li sürpriz Murat Boz önceki gün Harbiye Açıkhava’da Muud platformunun lansmanında sahneye çıktı. Boz’a ve hayranlarına bir sürpriz vardı. Gecede Kibariye de sahnede yerini aldı
26.09.2017 Magazin
Spor hayat tarzım
Spor hayat tarzım Çiğdem Batur, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
27.08.2017 Magazin
Yürürken çekin
Yürürken çekin ‘Deli Gönül’ dizisinde Türkan karakterini canlandıran Çiğdem Batur, önceki akşam sevgilisi Onur Gülmek’le Nişantaşı’da görüntülendi.
24.08.2017 Magazin
Biz anı yaşıyoruz
Biz anı yaşıyoruz Çiğdem Batur, önceki akşam alışveriş yapmak için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
9.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çiğdem Batur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğdem batur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.