Deli Gönül

Deli Gönül

Son dakika Deli Gönül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deli Gönül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deli Gönül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deli Gönül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deli gönül gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 deli gönül haberi bulunmuştur. Tüm deli gönül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık!
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık! 10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. Hatay’a giden ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması hüzne boğdu.
14.02.2023 Magazin
Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı
Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı Koronavirüse yakalanan oyuncu Ceren Yılmaz hastaneye kaldırıldı.
2.04.2021 Magazin
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında?
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? 'Ağır Romantik' filminin galasında söylediği sözlerden sonra gündem olan Tuvana Türkay, pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? İşte detaylar…
18.02.2020 Gündem
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir? TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı En son Deli Gönül dizisinde ve Hadi Be Oğlum sinema filminde izleyiciyle buluşan sevilen oyuncu Cansın Özyosun, ekranlara Seksenler dizisi ile geri dönüyor.
28.01.2020 Televizyon
Diva için  canlı söyledi
Diva için canlı söyledi Bülent Ersoy, önceki akşam Günay Restoran’da sahneye çıktı.
7.10.2018 Magazin
Çocuklarınıza şiir okuyun!
Çocuklarınıza şiir okuyun! Türkiye'nin yaşayan en önemli şairi Ataol Behramoğlu ile son kitabı “Ne Çok Hain” için buluştuk ve şiir dünyasına daldık. “Şiirin eski gücü yerinde” diyen büyük usta ekliyor; “Şiir okuyarak büyüyen çocuklar kötülükten uzak durur, vatanına, insanlığa yararlı yetişkinler olur.”
6.01.2018 Arşiv
Diriliş Ertuğrul'da bomba transfer!
Diriliş Ertuğrul'da bomba transfer! TRT 1'de ekrana gelen fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'ta bomba bir transfer gerçekleşti, İşte Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna katılan o isim...
29.11.2017 Televizyon
Alper Potuk-Tuvana Türkay aşkının ilk fotoğrafı!
Alper Potuk-Tuvana Türkay aşkının ilk fotoğrafı! Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen futbolcu Alper Potuk ve Tuvana Türkay'dan ilk fotoğraf geldi.
25.09.2017 Magazin
Esra Erol fark attı! İşte sonuçlar...
Esra Erol fark attı! İşte sonuçlar... 4 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu.
5.09.2017 Televizyon
Deli Gönül neden final yaptı? Deli Gönül dizisinin final bölümünde...
Deli Gönül neden final yaptı? Deli Gönül dizisinin final bölümünde... Deli Gönül dizisinin final kararı sevenlerini üzdü. Pazartesi akşamları Fox'ta yayınlanan Deli Gönül dün akşam yayınlanan 10. bölümüyle ekranlara veda etti. Peki Deli Gönül neden final yaptı, final bölümünde neler yaşandı? İşte cevapları...
29.09.2021 Gündem
Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Fox TV'nin iddialı dizisi final yapıyor! Fox TV'nin en iddialı dizilerinden biri final kararı aldı. Dizinin hayranları bu karara çok üzülecek. İşte final kararı alan o dizi...
2.09.2017 Televizyon
Ekrana 'Recep İvedik' damgası!
Ekrana 'Recep İvedik' damgası! 28 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Star TV'de ekrana gelen Türk sineması "Recep İvedik 3" 1. sıraya oturdu.
29.08.2017 Televizyon
Deli Gönül 9. yeni bölümünde Fatmanur Kadir'den vazgeçmek zorunda kalıyor!
Deli Gönül 9. yeni bölümünde Fatmanur Kadir'den vazgeçmek zorunda kalıyor! Deli Gönül 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Deli Gönül yeni bölümünde Fatmanur Kadir'in iyiliği için aşkından vazgeçiyor. Diğer yandan Ahmet kıskançlık krizine giriyor. Deli Gönül bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Yürürken çekin
Yürürken çekin ‘Deli Gönül’ dizisinde Türkan karakterini canlandıran Çiğdem Batur, önceki akşam sevgilisi Onur Gülmek’le Nişantaşı’da görüntülendi.
24.08.2017 Magazin
İlk kez kaçmadılar! Tuvana Türkay ile...
İlk kez kaçmadılar! Tuvana Türkay ile... Tuvana Türkay ile Alper Potuk önceki gün Kabataş'taydı. Çift 9 ay sonra ilk kez objektiflerden kaçmaya çalışmadı.
23.08.2017 Magazin
Aşk-ı Roman çok kötü başladı!
Aşk-ı Roman çok kötü başladı! 21 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. TV8'in yeni günlük dizisi Aşk-ı Roman ilk bölümüyle hayal kırıklığı yarattı.
22.08.2017 Televizyon
FOX'un iddialı dizisi 'Deli Gönül' final mi yapıyor?
FOX'un iddialı dizisi 'Deli Gönül' final mi yapıyor? FOX ekranlarında yayınlanan yazlık dizi 'Deli Gönül' ile ilgili önemli iddia.
16.08.2017 Televizyon
Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'ya şok!
Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'ya şok! 14 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Star TV'de ekrana gelen Türk sineması "Recep İvedik" 1. sıraya oturdu.
15.08.2017 Televizyon
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ağustos Cumartesi Fox TV yayın akışı 12 Ağustos Cumartesi günü Çalar Saat Hafta Sonu programının canlı yayınıyla güne merhaba diyor. Çalar Saat Hafta Sonu programının ardından sırasıyla Bu Sayılmaz, İnadına Aşk ve Deli Gönül yayın akışında yerlerini alıyorlar. Akşam kuşağında ilk olarak Şevkat Yerimdar yerli dizisi yayınlanıyor. Şevkat Yerimdar’dan sonra Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim yeni bölümü Fox TV ekranlarına geliyor. Milyonluk Resim’in ardından da İlk Buluşma şaka programı yeni bölümüyle yayın akışına giriyor. Fox TV 12 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Deli Gönül' zirveye çıktı!
'Deli Gönül' zirveye çıktı! 7 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. FOX'ta ekrana gelen "Deli Gönül" dizisi zirveyi kimseye bırakmadı...
8.08.2017 Televizyon
Deli Gönül 6. yeni bölümünde Fatmanur Ahmet'e gerçekleri açıklayacak mı?
Deli Gönül 6. yeni bölümünde Fatmanur Ahmet'e gerçekleri açıklayacak mı? Deli Gönül 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Deli Gönül'de Ahmet Fatmanur'u yakın takibe alır. Kadir ile güzel vakit geçiren Fatmanur nasıl bir karar verecek? Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Deli Gönül bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi Fox TV yayın akışı 5 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor. Çalar Saat Hafta Sonun’dan sonra ekrana Saatli İlker Ayrık Takvimi programı yeni bölümüyle geliyor. Ardından İnadına Aşk ve Deli Gönül dizilerinin yayınları Fox TV ekranlarında yerini alıyor. Akşam kuşağında yeni bir yarışma olan Milyonluk Resim ilk bölümüyle yayına başlıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise İlk Buluşma programı yeni bölümüyle Fox TV’de yayınlanıyor. Fox TV 5 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Deli Gönül 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Deli Gönül 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Deli Gönül dün akşam yayınlanan 5. son bölümüyle izleyicisinden tam puan aldı. Hemen arkasından merakla beklenen Deli Gönül 6. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Deli Gönül yeni bölümünde Fatmagül ile Kadir karşı karşıya...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deli Gönül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deli gönül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.