Onur Bay

Onur Bay

Son dakika Onur Bay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Bay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Bay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Bay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur bay gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 onur bay haberi bulunmuştur. Tüm onur bay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez kendisinden yedi yaş küçük futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, önceki akşam Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce "Aşk bana iyi gelmiyor" diyen oyuncu bu kez gülerek "Demek ki hiç aşık olmamışım" diye konuştu. Dilara, Tuan Tunalı'dan boşandıktan sonra Onur Bay ve Ceyhun Mengiroğlu ile flört etmişti.
27.07.2023 Magazin
Dilara Aksüyek - Cenk Şahin yeni bir aşka yelken açtı!
Dilara Aksüyek - Cenk Şahin yeni bir aşka yelken açtı! 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez yedi yaş ufak futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, Çeşme tatilinde görüntülendi. Neşeleri bir hayli yerinde olan çiftten Aksüyek, sevgilisine güneş yağı sürdü.
8.07.2023 Magazin
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler? Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları için aramalar arttı. DİSNEY + (DİSNEY PLUS)’nın yeni dizisi Kaçış dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
14.06.2022 Televizyon
Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı
Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı Yaklaşık altı ay önce kendisi gibi oyuncu olan 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan ve adı birkaç hafta önce Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken görüntülendi. Köpeğini gezdiren oyuncu, "Sonra konuşuruz" dedi.
10.02.2022 Magazin
Arka Sokaklar'ın Tekin'i ve Zeliş'i bir araya geldi! Sosyal medya sallandı...
Arka Sokaklar'ın Tekin'i ve Zeliş'i bir araya geldi! Sosyal medya sallandı... Arka Sokaklar dizisinin çocuk oyuncuları olarak tanınan Onur Bay ve Yüsra Geyik adeta dizide büyüdü. Arka Sokaklar'da Tekin ve Zeliş rollerine hayat veren Onur Bay ve Yüsra Geyik'in beraber verdikleri pozlar sevenlerinden beğeni aldı.
17.01.2022 Magazin
Dilara Aksüyek: Kendimi aşka değil, işe verdim
Dilara Aksüyek: Kendimi aşka değil, işe verdim Cihangir'de objektiflere yansıyan Dilara Aksüyek, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu, "Hayatımda kimse yok. Kendimi işime verdim. Uzun bir zaman aşk olmaz" dedi
29.12.2021 Magazin
Dilara Aksüyek isyan etti! 'Neden konuşmadan görüntü alıyorsunuz?'
Dilara Aksüyek isyan etti! 'Neden konuşmadan görüntü alıyorsunuz?' Onur Bay ile olan ilişkisini bitiren oyuncu Dilara Aksüyek, Cihangir'de bir mekanın sahibi olan Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince, "Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?" diyerek sitem etti.
30.11.2021 Magazin
Arnavutköy'de metro inşaatında kaza: 3 işçi yaralı
Arnavutköy'de metro inşaatında kaza: 3 işçi yaralı Arnavutköy'de metro şantiyesinde işçileri taşıyan sepetin halatının kopması sonucu 3 kişi metrelerce aşağı düştü. Yaralanan 3 işçi hastaneye kaldırıldı.
16.10.2021 Yaşam
Arka Sokaklar ekibinin duygu dolu anları!
Arka Sokaklar ekibinin duygu dolu anları! Ekibimizin aileleriyle, birbirleriyle ve yakınlarıyla yaşadığı duygu dolu anlar...
13.09.2021 Televizyon
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte?
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte? Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için meraklı bekleyiş devam ediyor. İlk sezonunda oldukça iyi bir çıkış yakalayan Son Yaz dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Son Yaz'ın 2. sezonunun ne zaman? Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezonu ile ilgili detaylar...
18.08.2021 Gündem
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yaprak dökümü yaşanmıştı. Peş peşe gelen ayrılık haberleri, dizinin hayranlarını çok üzmüştü. Yakın zamanda yeni sezon için sete çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi bu sefer bir ayrılık haberiyle değil diziye geri dönen bir oyuncuyla gündemde.
12.08.2021 Magazin
Tekin'in eğlenceli vukuatları!
Tekin'in eğlenceli vukuatları! Çoban Ailesinin uslanmaz yakışıklısı Tekin'in (Onur Bay) birbirinden eğlenceli maceraları!
9.08.2021 Televizyon
Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda etmişti! Ünlü oyuncunun yeni adresi...
Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda etmişti! Ünlü oyuncunun yeni adresi... Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'a 15 yıl sonra veda eden ünlü oyuncu Onur Bay'ın yeni adresi belli oldu.
4.08.2021 Magazin
Hüsnü ve Mesut'un komik atışmaları!
Hüsnü ve Mesut'un komik atışmaları! Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü ve Mesut'un, bol kahkahalı atışma anlarının olduğu "Komik Atışma Serisi" sizlerle!
2.08.2021 Televizyon
Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizinden ayrılıyor mu? Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?
Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizinden ayrılıyor mu? Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Yüsra Geyik diziden ayrılıyor mu? Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Arka Sokaklar'da 15 yıldan bu yana kadroda yer alan Onur Bay'ın ayrılmasının ardından Yüsra Geyik'in de projeye veda edeceği öğrenildi.
4.06.2021 Gündem
Dilara Aksüyek'ten çoraplı gönderme! 'Abi beni bi' sal'
Dilara Aksüyek'ten çoraplı gönderme! 'Abi beni bi' sal' Kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile ayrılığı üç hafta süren Dilara Aksüyek önceki gün Cihangir'deydi. Genç sevgilisi Onur Bay'la tekrar barışması sorulan oyuncu, espriyle karışık basın mensuplarına çoraplarını gösterdi.
9.03.2021 Magazin
Dilara Aksüyek-Onur Bay üç haftada barıştı!
Dilara Aksüyek-Onur Bay üç haftada barıştı! Dilara Aksüyek-Onur Bay ayrılığı üç hafta sürdü.
7.03.2021 Magazin
"Ayrılık sebebi bizde kalsın"
"Ayrılık sebebi bizde kalsın" Kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay'la ilişkisi biten oyuncu Dilara Aksüyek (33), önceki gün Cihangir'de köpeğini gezdirirken görüntülendi.
21.02.2021 Magazin
Dilara Aksüyek ve Onur Bay sessiz sedasız ayrıldı!
Dilara Aksüyek ve Onur Bay sessiz sedasız ayrıldı! Arka Sokaklar'ın genç oyuncusu Onur Bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan Dilara Aksüyek eleştirilere rağmen birliktelerdi ancak çiftin aşklarına gölge düştü.
12.02.2021 Magazin
Dilara Aksüyek yasaklara uymadı!
Dilara Aksüyek yasaklara uymadı! Oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Aksüyek'in, yasağa uymadığı ve maskesiz dolaşması dikkatlerden kaçmadı.
7.02.2021 Magazin
Arka Sokaklar bugün, bu akşam var mı? Arka Sokaklar 550 yeni bölüm ne zaman? - Arka Sokaklar 1 Mayıs akşamı yayınlanacak mı?
Arka Sokaklar bugün, bu akşam var mı? Arka Sokaklar 550 yeni bölüm ne zaman? - Arka Sokaklar 1 Mayıs akşamı yayınlanacak mı? Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Arka Sokaklar'ın yeni bölümü heyecanla beklenirken, dizinin hayranları Arka Sokaklar 550 yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar yeni bölüm bugün var mı? - Arka Sokaklar 1 Mayıs akşamı yayınlanacak mı? soruları da sormaya başladı. İşte detaylar…
1.05.2020 Gündem
Eline aldığı silah patladı, erkek arkadaşını vurdu
Eline aldığı silah patladı, erkek arkadaşını vurdu İstanbul Maltepe’de Uzman Onbaşı Cengiz Ş., kız arkadaşı S.G.Ö. ve beraberindeki iki kişi ile bir evde alkol aldıkları sırada, S.G.Ö.’nün eline aldığı silahın ateş almasıyla Cengiz Ş. göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan uzman onbaşı hastaneye kaldırılırken, erkek arkadaşını yaralayan S.G.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onur Bay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur bay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.