Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar bugün, bu akşam var mı? Arka Sokaklar 550 yeni bölüm ne zaman? - Arka Sokaklar 1 Mayıs akşamı yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Arka Sokaklar'ın yeni bölümü heyecanla beklenirken, dizinin hayranları Arka Sokaklar 550 yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar yeni bölüm bugün var mı? - Arka Sokaklar 1 Mayıs akşamı yayınlanacak mı? soruları da sormaya başladı. İşte detaylar…

Arka Sokaklar bugün, bu akşam var mı? Arka Sokaklar 550 yeni bölüm ne zaman? - Arka Sokaklar 1 Mayıs akşamı yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar 550. Bölüm merak ediliyor. Uzun yıllardır diziyi kaçırmadan izleyen izleyiciler başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi deneyimli isimler paylaştığı dizi hakkında izleyiciler, Arka Sokaklar’ın yeni bölümü ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 1 Mayıs Cuma 20.15'te yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kadri, oğlunu öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenince ona tuzak kuruyor. Cemal, Ezgi ile birlikte bu tuzağın içine düşüyor. Kadri ve adamları, Ezgi ile Cemal'e dört bir koldan ateş etmeye başlıyorlar. Ezgi ve Cemal bu cendereden sağ çıkmayı başarabilecekler mi? Bu durum, ekibin başına tekrar büyük bir dert açıyor. Kadri'nin yakalanması geciktikçe ve Nedim'in de kaçması ekibimizi çıkmaza sokuyor. Bu sırada Nedim, eşinin ve doğmamış bebeğinin intikamını almak için Kadri'nin peşine düşüyor.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Zafer Ergin (Rıza Baba),Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont

Haberin Devamı