Önder Aytaç

Önder Aytaç

Son dakika önder aytaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan önder aytaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını önder aytaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önder Aytaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önder aytaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 önder aytaç haberi bulunmuştur. Tüm önder aytaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firari FETÖ mensubu Önder Aytaç, okulların FETÖ bağlantısını ifşa etti
Firari FETÖ mensubu Önder Aytaç, okulların FETÖ bağlantısını ifşa etti Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu ve Türkiye'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan Önder Aytaç, Bosna Hersek'te iki kez el değiştirdiği bilinen FETÖ bağlantılı eğitim kurumlarına ilişkin açıklama yaptı.
1.10.2021 Dünya
Önder Aytaç'ın hapis cezası onandı
Önder Aytaç'ın hapis cezası onandı Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Yargıtay ve Danıştay'a seçilecek Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin belirlendiği 2011'deki toplantıları organize ettiği belirlenen eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a verilen 11 yıl 3 ay hapis cezasını onadı.
1.10.2021 Gündem
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
7.04.2021 Siyaset
FETÖ’de çatlak büyüdü! Örgüt içinde cinsel saldırı...
FETÖ’de çatlak büyüdü! Örgüt içinde cinsel saldırı... FETÖ’nün yurtdışındaki örgüt üyeleri arasında çatlağın sosyal medya hesaplarında birbirlerini hedef göstermelerine kadar vardığı ortaya çıktı. Bir süre önce örgüt üyesi bir doktorun 7 kadına cinsel saldırı, 30 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasının FETÖ’cüler arasında paniğe neden olduğu öğrenildi. FETÖ’cü Önder Aytaç, sosyal medya hesabından, örgüt üyesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Haldun Çetinkanat’ın fotoğraflarını paylaşarak “Her doktor doktor mudur? O doktor bu doktor mudur?” yazdı.
4.11.2020 Gündem
FETÖ'nün "yargıdaki beyni" Hüseyin Yıldırım'a hapis
FETÖ'nün "yargıdaki beyni" Hüseyin Yıldırım'a hapis Yargıdaki "taktiksel beyin takımı"nda yer aldığı belirtilen eski Adalet Akademisi başkanı ve eski Yargıtay üyesi Hüseyin Yıldırım, silahlı terör örgütü yöneticiliğinden 17 yıl 4 ay hapisle cezalandırıldı
15.01.2020 Gündem
Eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a FETÖ'den 11 yıl 3 ay hapis
Eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a FETÖ'den 11 yıl 3 ay hapis Yargıtay ve Danıştaya seçilecek Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin belirlendiği 2011'deki toplantıları organize ettiği belirtilen eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a, 11 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
23.09.2019 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi Büyükelçi Karlov'un öldürülmesine ilişkin iddianame, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 8 Ocak 2019'da görülecek.
7.12.2018 Gündem
Bunlar da FETÖ’nün kedicik imamları!
Bunlar da FETÖ’nün kedicik imamları! Adnan Oktar soruşturmasında örgüt üyelerinin telefonlarını mercek altına alan polis, kediciklerin irtibatlı olduğu FETÖ imamlarını ortaya çıkardı. İşte o kedicikler ve imamları!
23.11.2018 Gündem
Önder Aytaç'ın görüntüleri ortaya çıktı!
Önder Aytaç'ın görüntüleri ortaya çıktı! FETÖ'nün beyin takımında yer alan eski Polis Akademisi Öğretim Üyesi Önder Aytaç'ın, Mısır ve Nijerya'daki görüntüleri ortaya çıktı.
17.05.2018 Gündem
Karlov suikastında flaş gelişme! Bir kişi tutuklandı
Karlov suikastında flaş gelişme! Bir kişi tutuklandı Ankara’da resim sergisi açılışı sırasında Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikast soruşturması kapsamında 1 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Öksüz'ün kayınpederi ve baldızına ağırlaştırılmış müebbet istemi
Öksüz'ün kayınpederi ve baldızına ağırlaştırılmış müebbet istemi Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgütün "Hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım ile baldızı Emine Şennur Şen hakkında "anayasayı ihlal" ve "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan birer kez ağırlaştırılmış müebbetle 7 yıl altışar aydan on beşer yıla kadar hapis cezası istenen iddianame kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılıyor
29.09.2021 Gündem
‘Bu iddianame ciddi bir savunmayı hak etmiyor’
‘Bu iddianame ciddi bir savunmayı hak etmiyor’ Darbe girişiminin medya yapılanmasına yönelik davada yargılanan Ahmet Altan, savunmasına “İddianame olduğu ileri sürülen bu cılız metin, ciddi bir savunmayı asla hak etmiyor” diyerek başladı
29.09.2021 Gündem
Her şeyi itiraf etti! 1 dolarlar meğer..
Her şeyi itiraf etti! 1 dolarlar meğer.. FETÖ'cülerin üzerinden çıkan 1 doların gizemi çözülüyor. Colorado imamı 1 dolarların 1988 yılından itibaren örgüt içinde kullanıldığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Önder Aytaç'ın rütbesi ve emeklilik hakları alındı
Önder Aytaç'ın rütbesi ve emeklilik hakları alındı FETÖ'nün beyin takımında olduğu iddia edilen Önder Aytaç'ın rütbesi ve emeklilik hakları alındı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 4 kıtaya firar eden 24 imamı için iade talebi
FETÖ'nün 4 kıtaya firar eden 24 imamı için iade talebi Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi, ABD, İngiltere, İsrail, Almanya, Kamboçya ve Madagaskar'ın da aralarında bulunduğu 15 ülkeye kaçtıkları belirlenen FETÖ'nün üst düzey yönetici ve üyesi firari 24 sanık hakkında hazırladığı iade talepnamelerini, ilgili ülkelere iletilmesi için Adalet Bakanlığına gönderecek
29.09.2021 Gündem
Önder Aytaç'a Mısır koruması
Önder Aytaç'a Mısır koruması FETÖ’nün beyin takımındaki isimlerden Önder Aytaç Kahire’de enselendi. Tüm girişimlere rağmen darbeci Sisi, Aytaç’ı iade etmek yerine Nijerya’ya geri gönderdi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ çatı davası başlıyor!
FETÖ çatı davası başlıyor! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davası kapsamında, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 73 kişinin yargılanmasına 22 Kasım Salı günü başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Karamehmet kararı için bir selam yetmiş!
Karamehmet kararı için bir selam yetmiş! HSYK eski üyesi Kerim Tosun, Kartal kod adlı Yargıtay imamı İlyas Şahin'in davaları yönlendirdiğini söyleyerek iş adamı Karamehmet'in davasında FETÖ etkisini anlattı. Daire üyelerinden Süleyman Pehlivan, "Kartal abinin selamı var, 'Karamehmet'in yurtdışı yasağını kaldıralım' diyor" demiş. Karamehmet böylece beraat ettirilmiş.
29.09.2021 Gündem
İtirafçı olan HSYK üyesi Kerim Tosun'dan çarpıcı ifadeler
İtirafçı olan HSYK üyesi Kerim Tosun'dan çarpıcı ifadeler Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Kerim Tosun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifadede, "2014'te HSYK üyeliği için aday olmamı Fetullah Gülen cemaatinin Yargıtayda etkili konumda olduğunu bildiğim eski Yargıtay Üyesi Nazmi Dere ve eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgelmez bildirdi. 'Aday ol' demeleri karşısında, cemaatin teklifi olduğunu anladım ve kabul ettim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Silivri'ye isyan ve firar timi
Silivri'ye isyan ve firar timi Silivri Cezaevi'nde tutuklu binlerce FETÖ zanlısının olası firarına ve isyanlara karşı 24 saat görev yapacak Özel Harekat timi görevlendirildi.
29.09.2021 Gündem
Gülen ve Akın İpek'in mal varlığına el konuldu
Gülen ve Akın İpek'in mal varlığına el konuldu Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili 73 kişi hakkında açılan "çatı" davasını görecek olan Ankara 4...
29.09.2021 Gündem
FETÖ itirafçısı; Senegal imamı bize  'Yeşiller bizi kurtaracak' dedi
FETÖ itirafçısı; Senegal imamı bize 'Yeşiller bizi kurtaracak' dedi Batı Afrika ülkelerindeki cemaat okullarında 2008 yılından Ağustos 2016 yılına kadar öğretmenlik yapan, 15 yıldır cemaat içinde bulunan A.Ö., darbeden sonra Türkiye’ye gelerek tüm bildiklerini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Paralel soruşturma: 61 kişi için tutuklanma talebi
Paralel soruşturma: 61 kişi için tutuklanma talebi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ana soruşturması kapsamında, Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Ülke ve bölge imamları’na operasyon!
‘Ülke ve bölge imamları’na operasyon! Fethullah Gülen, Ekrem Dumanlı ve Akın İpek’in de arasında bulunduğu 73 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılan operasyonun FETÖ/PDY’nin ‘ülke ve bölge imamları’ olduğu ileri sürülen tepe yönetimine’ yönelik olduğu öğrenildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önder Aytaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önder aytaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.