Ömür Boyu Hapis

Ömür Boyu Hapis

Son dakika ömür boyu hapis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömür boyu hapis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömür boyu hapis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömür Boyu Hapis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömür boyu hapis gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.045 ömür boyu hapis haberi bulunmuştur. Tüm ömür boyu hapis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Eşini keserle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi
Eşini keserle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38) için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
23.01.2024 Gündem
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı
Öldürdüğü eşinin doğum gününde, ağırlaştırılmış müebbet aldı Konya'da kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe (33), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ebru Gürpe'nin annesi Jale Gürpe, ''Bugün Ebru'mun doğum günüydü. Önce Allah'a, sonra adalete çok güvendim. Adalet yerini buldu" dedi.
19.01.2024 Gündem
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), duruşmadaki ifadesinde, "Zehra Hanım'ı öldürten dayısı Erol Bey'dir. Beni oraya çağırdı. 'Orada konuşalım' dedi. Erol Bey yine benimle görüşmedi. Zehra Hanım ile görüşmeye başladık. Ağır hakaretler etti" dedi.
25.12.2023 Gündem
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu Isparta'da 1 yıl önce muhtar Yüksel Ülperen'in (44) öldürülmesiyle ilgili yargılanan Bayram Özgen (51), çocukları Tevfik (31), Hüseyin (22) ile eşi Emine Özgen (41) ömür boyu, olay tarihinde 18 yaşından küçük olan diğer çocukları Bekir Özgen (18) ise 15 yıl hapse mahkum edildi. Duruşma sonrası, birbirine saldırmaya kalkışan tarafların yakınlarını polis, engelledi.
21.12.2023 Gündem
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi Kan donduran olay 7 Aralık 2021 yılında Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelmişti. Öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 yerinden bıçaklayıp, başını satırla kesen İhsan Güney'e (39) verilen indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına itiraz, üst mahkemece reddedildi.
19.10.2023 Gündem
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı Yanında çalışan çobanı öldüren katili gördüğünü ama yakalayamadığını açıklamıştı, müebbet ile yargılandı 25 yıl hapis cezası aldı. Eskişehir’de çobanlık yapan Mehmet Topaloğlu’nun (22) öldürülmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan ve ifadelerinde kar maskeli katili gördüğünü ancak yakalayamadığını anlatan Ahmet Çetin (44), ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemece kararla birlikte hakkında tutuklama kararı verilen Çetin, cezaevine konuldu.
19.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu 'That 70s Show' dizisiyle şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Danny Masterson, üç kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkmış; iki kadının suçlamaları jüri tarafından kabul edilmişti. Dün son kez duruşmaya çıkan Masterson'ın cezası belli oldu.
8.09.2023 Magazin
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim'
İnşaat şirketindeki cinayette sır perdesi aralandı! 'Ben döndüm büroya gel görüşelim' Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 kez ateş ederek öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45) hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep edildi. İddianamedeki ifadesinde, alacak meselesi yüzünden cinayeti işlediğini belirten Fahrioğlu'nun, "Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Çok pişmanım. Keşke böyle bir olayı gerçekleştirmeseydim" dediği öğrenildi.
15.08.2023 Yaşam
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
Belgesellere konu olan bombalı saldırgan hücresinde ölü bulundu
Belgesellere konu olan bombalı saldırgan hücresinde ölü bulundu ABD’de "Unabomber" lakaplı bombalı saldırgan 81 yaşındaki Ted Kaczynski, hapishanedeki hücresinde ölü bulundu.
11.06.2023 Dünya
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
Sahte içkiden 6 ölüme, 18 kez müebbet istendi
Sahte içkiden 6 ölüme, 18 kez müebbet istendi Bursa’da 6 kişinin sahte içkiden ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. İddianamede, tutuklu 3 sanık hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan her bir sanık için 6’şar kez olmak üzere toplam 18 müebbet hapis cezası istendi. İddianamenin Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilmesinin ardından sanıkların yargılanmasına başlanacak.
19.05.2023 Gündem
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır'
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır' Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder (39), hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi. Çelikten ailesinin avukatı Semih Gökpınar, "Bu karar, Türkiye'de bir rekordur. Emsal teşkil edecek bir karardır" dedi.
16.05.2023 Gündem
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Hindistan’da eski siyasetçi Atiq Ahmed ve kardeşi Eşref Ahmed, polis koruması altında hastaneye götürüldükleri sırada yapılan canlı yayında başlarından vurularak öldürüldü.
16.04.2023 Dünya
Nafaka tartışması vahşetle bitti! Yargıtay cezayı onayladı
Nafaka tartışması vahşetle bitti! Yargıtay cezayı onayladı Kayseri'de, nafaka tartışmasında eski eşi Fatma Abravcı'yı (43) 25 bıçak darbesiyle öldüren Yasin Tatay'a (40) 'kasten öldürme' suçundan verilen ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
15.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömür Boyu Hapis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömür boyu hapis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.