Ömer Döngeloğlu

Ömer Döngeloğlu

Son dakika Ömer Döngeloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Döngeloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Döngeloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Döngeloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer döngeloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 ömer döngeloğlu haberi bulunmuştur. Tüm ömer döngeloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Hadsizliktir, edepsizliktir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Hadsizliktir, edepsizliktir' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u sert bir dille eleştiren Erdoğan; "Müslümanlara saldırmak Avrupalı siyasetçilerin başarısızlıklarını perdelemek için kullandıkları en önemli araçlardan biri haline gelmiştir. Macron'un Müslümanların yoğunlukta olduğu bir şehirde yaptığı 'İslam krizde' açıklaması, saygısızlıktan öte açık bir provokasyondur. Sen kimsin ki İslam'ın yapılandırılması gibi bir açıklamayı ağzına alıyorsun. Hadsizliktir, edepsizliktir." ifadelerini kullandı.
6.10.2020 Siyaset
İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi
İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi Yeni tip corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun naaşı Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi.
3.05.2020 Gündem
Ömer Döngeloğlu'nun son vaazı ortaya çıktı!
Ömer Döngeloğlu'nun son vaazı ortaya çıktı! Corona virüs salgınında hayatını kaybeden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu'nun gerçekleştirdiği son sohbetin görüntüleri ortaya çıktı. Döngeloğlu, salgın nedeniyle online gerçekleştirdiği sohbette, ‘Ramazan-ı Şerif bize bu sene ağır imtihan olacak’ ifadelerini kullanmış...
3.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ömer Döngeloğlu'nun ailesine taziyelerini iletti.
3.05.2020 Siyaset
Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Ömer Döngeloğlu vefat etti!
Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Ömer Döngeloğlu vefat etti! İftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu corona virüsten hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşındaydı? sorularını aratıyor. İşte Ömer Döngeloğlu hakkında merak edilenler…
3.05.2020 Gündem
Ömer Döngeloğlu corona virüsten hayatını kaybetti
Ömer Döngeloğlu corona virüsten hayatını kaybetti Coronavirüs tedavisi gören İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi.
3.05.2020 Gündem
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı Türk halkının kahramanca verdiği mücadelenin birinci yılında 81 ilde programlar düzenlenecek.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Keser'den canlı yayında gaf: İt sürüsü gibi aile var
Mustafa Keser'den canlı yayında gaf: İt sürüsü gibi aile var Mustafa Keser'in, TRT 1 ekranlarında konuk olduğu iftar programında eşiyle ilgili bir anısını anlatırken, "İt sürüsü gibi aile var" sözleri şaşkınlık yarattı.
21.06.2017 Magazin
Diyanet, iftar ve sahur programı yapan hocaları uyarmış
Diyanet, iftar ve sahur programı yapan hocaları uyarmış Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş gibi isimlerle buluşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Ağlamalı dualardan kaçının" şeklinde uyarıda bulunmuş.
16.06.2016 Televizyon
Döngeloğlu'ndan PKK'ya tokat gibi sözler
Döngeloğlu'ndan PKK'ya tokat gibi sözler Ünlü ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu katıldığı programda PKK'ya tokat gibi sözler söyledi
29.09.2021 Gündem
Kanal 7'de şehitler için skandal tartışma
Kanal 7'de şehitler için skandal tartışma Kanal 7'de, birçok şehit haberinin geldiği bugünlerde "pes" dedirten bir konu tartışılmaya başlandı...
29.09.2021 Gündem
Kanal 7'de şehitlerimiz için skandal tartışma
Kanal 7'de şehitlerimiz için skandal tartışma Kanal 7'de, birçok şehit haberinin geldiği bugünlerde "pes" dedirten bir konu tartışılmaya başlandı. Kanal 7 'de yayınlanan "Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler" programında zor şartlarda nöbet tutan ve operasyona giden askerlerimize yönelik skandal bir soruya yanıt arandı.
10.09.2015 Sinema-Dizi
Sanatçı Dursun Ali Ezincanlı Yalova'da kaza yaptı
Sanatçı Dursun Ali Ezincanlı Yalova'da kaza yaptı Yalova'nın Termal ilçesinde, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı'nın karıştığı trafik kazasında Erzincanlı'nın annesi ile bir kişi yaralandı.
5.08.2015 Yaşam
Cüppeli’ye fark attı
Cüppeli’ye fark attı Ramazan ayıyla birlikte TV kanalları arasında yeni bir reyting savaşı daha başladı
20.08.2010 Televizyon
Kültür başkentine Ramazan geldi
Kültür başkentine Ramazan geldi İstanbul, iftar sonrası kültür ve sanat etkinlikleriyle bu yıl da şenlenecek
13.08.2010 Arşiv
En pahalısı Nihat Hoca
En pahalısı Nihat Hoca Ramazan programlarının ilahiyatçıları ne kadar ücret alıyor?
17.09.2008 Yaşam
'286 personel ücretli izine çıkarttım'
'286 personel ücretli izine çıkarttım' İzzet Yıldızhan, önceki gün oğlu Mustafa ile birlikte alışveriş çıkışında görüntülendi.
7.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Döngeloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer döngeloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.