Ölüm Raporu

Ölüm Raporu

Son dakika ölüm raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 809 ölüm raporu haberi bulunmuştur. Tüm ölüm raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu CNN Türk'te açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 783 oldu
Bakan Soylu CNN Türk'te açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 783 oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu açıkladı.
22.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde arkadaşıyla "kalem şakası" yaparken yoğun bakım servisindeki oksijen vanalarını kapatarak bir hastanın ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Fatih K., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.04.2023 Yaşam
İstanbul'da şok eden olay! Tabutu açınca hayatı kabusa döndü
İstanbul'da şok eden olay! Tabutu açınca hayatı kabusa döndü İstanbul’da, 5 buçuk aylık hamile olan Havvanur T.’nin bebeği karnında öldü. Hastaneye giderek ölen bebeği doğurtulan kadın bebeğin cenazesini alıp İzmit’e defnetmeye götürdü. Anne ve baba teslim aldıkları tabutu açınca şoke oldu. Çünkü tabuttan bebek yerine bir erkeğe ait kesik bacak çıktı. Aile hastane yetkilileri ve görevliler hakkında suç duyurusunda bulundu.
15.03.2022 Yaşam
Anne vahşeti! 3 yaşındaki kızının karnına vurarak ölümüne neden oldu
Anne vahşeti! 3 yaşındaki kızının karnına vurarak ölümüne neden oldu Tekirdağ'da, 3 yaşındaki kızı Şükran Nur İpek'in karnına yumrukla vurup ölümüne neden olmak suçlamasıyla yargılanan 27 yaşındaki Meryem Doğan, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı. Meryem Doğan, yaramazlık yaptığı için kızının karnına 2-3 kez şiddetli vurduğunu belirtip, "Kısa süre sonra kızımın karnı ağrımaya başladı ve ardından kustu. Kızımı hastaneye götürmedim ve tedavi amaçlı ağrı kesici verdim. Ertesi gün sabah saatlerinde ise benden su istedi, yerde baygın duruyordu. O zaman eşimle hastaneye götürdüm" dedi.
14.03.2022 Yaşam
Üç doktor ölümünü kesinleştirdi, otopside hortladı! Uyandığında ilk bunu sordu
Üç doktor ölümünü kesinleştirdi, otopside hortladı! Uyandığında ilk bunu sordu "Ölü" ilan edildikten sonra dirilme olayları son günlerde dünya gündeminden düşmüyor. Üç doktor tarafından öldüğü bildirilen bir adamın otopsisinden kısa bir süre önce uyandığı açıklandı. Benzer bir olay ise ünlü bir aktrisin başına geldi.
4.02.2022 Dünya
'Öldü' denilip anne karnından alındı! Ağlayınca gerçek ortaya çıktı
'Öldü' denilip anne karnından alındı! Ağlayınca gerçek ortaya çıktı Adana’da 5 aylık hamileyken sancı ve kanama şikayetiyle gittiği Seyhan Devlet Hastanesi’ne bağlı Marsa ek hizmet binasında tedaviye alınan Melek Sert'in (32) karnındaki 5 aylık bebek, iddialara göre düşük yaptığı söylenerek alındı. Ölüm raporu düzenlenip kefenlenen bebek, mezarlık yolundayken ağlamaya başlayınca Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Sert ailesi, olayda ihmal varsa araştırılması için ölüm raporu düzenleyen hastaneden şikayetçi oldu.
3.01.2022 Yaşam
Sahte içki kabusu devam ediyor! Bu kez Balıkesir'de evli çifti ayırdı
Sahte içki kabusu devam ediyor! Bu kez Balıkesir'de evli çifti ayırdı Balıkesir'in Erdek'te Aysun Verim (47) ile Ahmet Verim (48) çifti, iddiaya göre içtikleri sahte içkiden zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Aysun kurtarılamayarak hayatını kaybederken, eşi Ahmet Verim'in tedavisi sürüyor. 
27.11.2021 Yaşam
Cinayet kurbanına normal ölüm raporu vermişti! Yeniden yargılama talebi
Cinayet kurbanına normal ölüm raporu vermişti! Yeniden yargılama talebi Konya'da Ahmet M., 10 yıl önce tabancayla vurularak öldürülen birlikte yaşadığı Hacar Rahimova (40) için normal ölüm raporu verdiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat eden adli tıp uzmanı Şerafettin D.'nin, yeniden yargılanması için 'eski hale getirme ve temyiz' başvurusunda bulundu.
3.09.2021 Gündem
Evraklar karıştı, öldü sandıkları babaları yerine başkasını toprağa verdiler!
Evraklar karıştı, öldü sandıkları babaları yerine başkasını toprağa verdiler! ÇOMÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Covid-19 hastası Recep Yılmaz (69), Yoğun Bakım Ünitesi'nde yer olmaması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yılmaz'ın sevki sırasında evrakı, aynı hastanede tedavi gören kanser hastası Recep Çelik'in evrakı ile karıştı. Hastaneye 'Recep Çelik' olarak yatan Yılmaz, aynı gün yaşamını yitirince, Çelik ailesine haber verildi. Babalarına ait olduğu düşündükleri cenazeyi alıp, aile mezarlığına defneden aile, 1 gün sonra hastane yönetiminin durumu bildirmesi ile şaşırdı. Aile, savcılık izni ile cenazenin mezardan çıkarılmasını bekliyor.
8.04.2021 Gündem
Heyecan yarattı, 577 adet şifreli mektup! 300 yıl sonra gizemi çözüldü
Heyecan yarattı, 577 adet şifreli mektup! 300 yıl sonra gizemi çözüldü Hollanda’nın Lahey kentinde harf tekniği ile şifrelenerek katlanan mektubun gizemi X-ışını tarayıcısı yöntemiyle 300 yıl sonra çözüldü.
2.03.2021 Yaşam
Hastanede korona dehşeti! 1'i hemşire 3 sağlık personeli yaralandı
Hastanede korona dehşeti! 1'i hemşire 3 sağlık personeli yaralandı Gaziantep'te, yaklaşık 20 kişilik bir grup, özel bir hastanede hayatını kaybeden yakınlarının ölüm raporuna 'koronavirüs' yazılmasını istemeyerek, sağlık çalışanlarına saldırdı. 1'i hemşire 3 sağlık personelinin hafif yaralandığı saldırı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
7.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybeden Prof. Dr. Nur Vergin'in cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybeden Prof. Dr. Nur Vergin'in cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Prof. Dr. Nur Vergin'in Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığında düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan'a Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti.
19.01.2021 Siyaset
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Artık otoyollarda ücretsiz...
Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Artık otoyollarda ücretsiz... Aracı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen otoyollarda ücretsiz geçiş halinde uygulanan en uzun mesafenin 10 katı tutarındaki ücret cezası düşürüldü.
14.05.2020 Ekonomi
Resmen değişti! Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor, artık...
Resmen değişti! Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor, artık... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme yapıldı. Türkiye'de yaşayan ve Türk vatandaşı olan herkesi kapsayan düzenlemeyle artık yine döneme geçildi. Bugüne kadar sağlık kuruluşlarınca 20 bin 347 doğum, 118 bin 522 ölüm dijital ortamda aile kütüğüne tescil edildi. Mahkeme kararı aranmaksızın 331 bin 634 ad-soyad düzeltmesi yapıldı. Nüfus kayıt örneği ve ikametgah belgelerinin e-Devlet Kapısı üzerinden alınabilmesine imkan veren uygulamayla bugüne kadar 33 milyon 789 bin 27 nüfus kayıt örneği, 36 milyon 145 bin 775 yerleşim yeri belgesi e-Devlet Kapısı üzerinden alındı. İşte nüfus kayıt ve işlemeleri ile ilgili yeni düzenleme...
12.05.2020 Ekonomi
Raporda 'bulaşıcı hastalık' yazınca defnedilemeyen cenaze hastaneye teslim edildi
Raporda 'bulaşıcı hastalık' yazınca defnedilemeyen cenaze hastaneye teslim edildi Adana'da kalp rahatsızlığı nedeniyle ambulansla götürüldüğü özel hastanede hayatını kaybeden Yasin İregöl'ün (57) ölüm raporuna, ölüm nedeni 'Bulaşıcı hastalık (Doğal ölüm)' olarak yazıldı.
31.03.2020 Gündem
Ölü bulunan İngiliz ajanın eşi Asayiş Şube'de
Ölü bulunan İngiliz ajanın eşi Asayiş Şube'de İstanbul'da ofisinin önünde ölü bulunana eski İngiliz askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumunca hazırlanan ilk rapor yayınlandı. Raporda ölümün genel bedensel tramvaya bağlı olduğu ve herhangi bir darp izine rastlanmadığı kaydedildi. Ayrıca ölen ajanın İsveç vatandaşı eşi Emma Hedvig Christina Winber, Gayrettep'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne geldi. Winber'in ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
13.11.2019 Gündem
Özel hastanede AIDS skandalı! Hastalarda kullandılar...
Özel hastanede AIDS skandalı! Hastalarda kullandılar... İstanbul'da özel bir hastanede ameliyatta kullanılan HIV’li hastanın tıbbi malzemesi, 15 hastanın ameliyatında kullanıldı. Hastalar AIDS şüphesiyle karantinaya alınırken, hastane kapatıldı.
31.10.2019 Gündem
Jeffrey Epstein kadınları birbirleriyle evlenmeye zorlamış
Jeffrey Epstein kadınları birbirleriyle evlenmeye zorlamış Sapık milyarderle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Jeffrey Epstein'in 4 kadını birbirleriyle zorla evlendirmek istediği söylendi.
24.08.2019 Dünya
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya: Ankesör soruşturmasında 4 bin hat tespit edildi
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya: Ankesör soruşturmasında 4 bin hat tespit edildi FETÖ’ye yönelik ankesörlü telefon soruşturmasıyla ilgili konuşan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya 81 ile yayılan operasyonlarda şu ana kadar 4 bin hat tespit ettiklerini, 12 bin şüphelinin gözaltına alındığını söyledi.
10.04.2019 Gündem
Enes'in ölümünde 'internetteki oyunundan  talimat' şüphesi
Enes'in ölümünde 'internetteki oyunundan talimat' şüphesi Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, ailesi tarafından evde cansız bedeni bulunan 16 yaşındaki Enes Korkmaz'ın, kalp krizi geçirerek öldüğü üzerinde duruldu. Polis, yanında boş çakmak bulunması, internette çok uzun süreler oyun oynadığının belirnemesi üzerine, Enes'in aldığı talimatlar doğrultusunda çakmak gazı soluyarak öldüğünden şüphelenerek, Adli Tıp İhtisas Kurulu'ndan tam ölüm raporu istedi.
14.06.2018 Yaşam
Gömülecek bebeği 112 ekibi kurtardı
Gömülecek bebeği 112 ekibi kurtardı Gaziantep’te 112 Acil ekibi, 6 aylık doğan ve Suriyeli ailesinin öldüğünü düşünerek defnetmek üzere mezarlığa götürdüğü bebeğin hayatını kurtardı.
7.06.2018 Yaşam
Öldü sanılıp mezarlığa götürülen bebeği 112 kurtardı
Öldü sanılıp mezarlığa götürülen bebeği 112 kurtardı Gaziantep’te 112 Acil Servis ekibi, 6 aylık doğan ve Suriyeli ailesinin öldüğünü düşünerek defnetmek üzere mezarlığa götürdüğü bebeğin hayatını kurtardı. Ölüm raporu vermek üzere mezarlığa gelen ekipte yer alan sağlık görevlisinin yaşadığını fark etmesi üzerine hastanede tedavi altına alınan bebek hayata tutunmaya çalışıyor. Bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
7.06.2018 Yaşam
Tekmeyle 2 aylık bebeğin ölümüne neden oldu, güldü
Tekmeyle 2 aylık bebeğin ölümüne neden oldu, güldü Adana'da 19 yaşındaki bir kişi, akraba ziyaretinden dönen Suriyeli ailenin olduğu elektrikli bisiklete tekme atınca yere düşen 2 aylık bebek hayatını kaybederken annesi de yaralandı. Polisin 55 ayrı güvenlik kamerası kayıtlarını tarayarak yakaladığı zanlının, adliyeye sevk edilirken gülümsemesi dikkat çekti.
8.03.2018 Yaşam
Taburcu edilen kız öldü, cesedi 5 saat sonra kaldırıldı
Taburcu edilen kız öldü, cesedi 5 saat sonra kaldırıldı Gaziantep'te 4 gün yattığı hastaneden taburcu edilen Suriye uyruklu 27 yaşındaki Yasmin El Hammud, sokakta düşüp, öldü. Üzerine battaniye örtülen cesedin, olay yerinden 5 saat sonra kaldırılması tepkiye neden oldu.
15.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.