Ölüler Var

Ölüler Var

Son dakika ölüler var haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüler var ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüler var haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüler Var

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüler var gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 ölüler var haberi bulunmuştur. Tüm ölüler var haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mardin'deki katliam gibi kazadan yaralı kurtulan vatandaş dehşet anlarını anlattı
Mardin'deki katliam gibi kazadan yaralı kurtulan vatandaş dehşet anlarını anlattı Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazadan yaralı kurtulan Vedat Şanci, dehşet anlarını İHA'ya anlattı. Şanci, "Ayağımdan yara aldım, kırık var. Arkadaş, akraba, tanıdık hepsi vefat etti. Hala şoktayım, hiçbir şey hatırlamıyorum. Birden oldu her şey." dedi.
20.08.2022 Gündem
Özbekistan karıştı! Karakalpaklar ayaklandı Mirzoyev geri adım attı...
Özbekistan karıştı! Karakalpaklar ayaklandı Mirzoyev geri adım attı... Türk cumhuriyetlerinden Özbekistan lideri Mirzoyev’in, Karakalpak Özerk Cumhuriyeti’nin ayrılma hakkını anayasa değişikliği ile kaldırma planı üzerine, bu bölgede yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü. Plan askıya alındı.
4.07.2022 Dünya
Batman'da aileler arasında silahlı çatışma! Ölüler var
Batman'da aileler arasında silahlı çatışma! Ölüler var Batman'ın Kozluk ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
2.06.2022 Yaşam
Adıyaman'da silahlı kavga! Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Adıyaman'da silahlı kavga! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Adıyaman'ın Kahta ilçesinde çıkan silahlı kavgada 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
5.02.2021 Yaşam
Ereğli'de feci kaza! 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti
Ereğli'de feci kaza! 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin yol kenarındaki istinat duvarına çarpması sonucu 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
23.11.2020 Yaşam
Türkiye'yi sarstı! Yüzde 300 kar bırakıyor, 6-7 ayda...
Türkiye'yi sarstı! Yüzde 300 kar bırakıyor, 6-7 ayda... İzmir'de 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 16 kişinin de hastanede tedavi gördüğü sahte içki zehirlenmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında baskın düzenlenen iş yerlerinin çoğunun aktar ve baharat dükkanı olduğu ortaya çıktı. Bazı aktarların sattıkları etil alkolden yüzde 300 kar elde ettiği ve 6-7 ay sonra villa sahibi oldukları belirtildi.
10.10.2020 Gündem
Ambulans yayalara çarptı! Ölüler var!
Ambulans yayalara çarptı! Ölüler var! İzmir'in Karabağlar ilçesinde, ambulans yolun karşısına geçmeye çalışan çifte çarptı. Kazada ağır yaralanan çift, kaldırıldıkları hastanelerde tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.
18.03.2020 Yaşam
Esed rejiminden saldırı: 3'ü çocuk 4 sivil öldü!
Esed rejiminden saldırı: 3'ü çocuk 4 sivil öldü! Astana anlaşmalarını ve Soçi mutabakatını hiçe sayan Rusya destekli Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib kent merkezine topçu saldırılarında 3'ü çocuk, toplam 4 sivil yaşamını yitirdi.
27.02.2020 Dünya
Fransa'da facia! Ölüler var...
Fransa'da facia! Ölüler var... Fransa'nın Strazburg kentinde bir binada çıkan yangında 5 kişi hayatını kaybetti.
27.02.2020 Dünya
ABD'de iskele yangını sekiz can aldı
ABD'de iskele yangını sekiz can aldı Alabama'daki Tennessee Nehri üzerinde yer alan bir marinadan yükselen alevler, en az 35 tekneyi küle çevirdi. Yangında kaybolan sekiz kişi ölürken, suya atlayanlar kurtulmayı başardı.
28.01.2020 Dünya
Son dakika | Niğde'de yangın faciası! Çok sayıda ölü var...
Son dakika | Niğde'de yangın faciası! Çok sayıda ölü var... Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Hacıbekirli köyünde bir evde çıkan yangında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
14.01.2020 Gündem
Pakistanda savaş uçağı düştü: 2 ölü
Pakistanda savaş uçağı düştü: 2 ölü Pakistan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı düştü. Kazada, 2 pilot hayatını kaybetti.
7.01.2020 Dünya
Manisa'da minibüs devrildi: 2 ölü, 9 yaralı
Manisa'da minibüs devrildi: 2 ölü, 9 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde devrilen minibüsteki iki kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
5.01.2020 Gündem
Ankara'da apartmanda yangın: 4 ölü!
Ankara'da apartmanda yangın: 4 ölü! Altındağ'da 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi.
1.01.2020 Yaşam
ABD'de Cadılar Bayramı partisinde silahlı saldırı: Ölüler var...
ABD'de Cadılar Bayramı partisinde silahlı saldırı: Ölüler var... ABD'nin California eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi öldü.
30.10.2019 Dünya
KKTC'de eğitim uçağı düştü: Ölüler var
KKTC'de eğitim uçağı düştü: Ölüler var Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimağusa ilçesinde bulunan Geçitkale Havaalanı'nda bir eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
29.10.2019 Gündem
TEM’de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
TEM’de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı Bolu’da, TEM Otoyolu’nda seyir halindeyken kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsünün emniyet kemerinin koltuğa arkadan bağlı olduğu görüldü.
13.10.2019 Yaşam
Foseptik faciası: Aynı aileden 5 ölü!
Foseptik faciası: Aynı aileden 5 ölü! Hindistan'da aile üyeleri bir foseptik kuyusuna düşen kadını kurtarmak için çukura indi, aynı aileden beş kişi öldü.
20.09.2019 Dünya
Bilecik'te kılavuz tren tünelde raydan çıktı: 2 ölü
Bilecik'te kılavuz tren tünelde raydan çıktı: 2 ölü Tünel içinde raydan çıkarak duvara çarpan trendeki iki makinist yaşamını yitirdi. Hat, kazanın ardından geçici olarak kapatıldı.
19.09.2019 Gündem
Burdur'da feci kaza: Sürücü, amcası ve dedesi öldü
Burdur'da feci kaza: Sürücü, amcası ve dedesi öldü Burdur'un Bucak ilçesinde TIR ile çarpışan otomobildeki aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi.
22.07.2019 Yaşam
Bursa'da damat dehşeti! Ölüler var
Bursa'da damat dehşeti! Ölüler var Bursa’da eşinden ayrılmak üzere olan damat konuşmak için gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı. Eşinin ailesi ile tartışan damat, hem kayınpederini hem de kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan kavga ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
16.07.2019 Yaşam
Nevşehir'den yürek yakan haber! Biri bebek 2 ölü
Nevşehir'den yürek yakan haber! Biri bebek 2 ölü Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında biri bebek 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
23.06.2019 Yaşam
Avustralya'da silahlı saldırı! Ölüler var
Avustralya'da silahlı saldırı! Ölüler var Avustralya’nın Darwin kentinde bir motelde düzenlenen silahlı saldırıda en az 4 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
4.06.2019 Dünya
Sudan'da ordu darbe karşıtı göstericilere müdahale etti! Ölüler var
Sudan'da ordu darbe karşıtı göstericilere müdahale etti! Ölüler var Sudan ordusunun, başkent Hartum’daki Savunma Bakanlığı önünde haftalardır demokrasi nöbeti tutan halka müdahalesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
3.06.2019 Dünya
Bağcılar'da park kavgası: İki kişi öldü, 7 kişi yaralı
Bağcılar'da park kavgası: İki kişi öldü, 7 kişi yaralı İstanbul Bağcılar’da park tartışması nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışmada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Yaşanan dehşet dolu anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.
2.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüler Var ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüler var haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.