Okullara Kar Tatili

Okullara Kar Tatili

Son dakika okullara kar tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okullara kar tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okullara kar tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okullara Kar Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okullara kar tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 okullara kar tatili haberi bulunmuştur. Tüm okullara kar tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi!
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi! Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmeye devam ediyor. İşte olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen il ve ilçeler...
22.03.2022 Gündem
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Hakkari'de okullara 'kar' tatili
Hakkari'de okullara 'kar' tatili Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde bugün okullara 1 gün süreyle tatil edildi.
10.02.2022 Eğitim
Kar yağışı etkili oluyor! Okullar tatil edildi! İşte tatil kararı alınan iller...
Kar yağışı etkili oluyor! Okullar tatil edildi! İşte tatil kararı alınan iller... Uşak’ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Vali Funda Kocabıyık resmi sosyal medya hesaplarından okulların tatil edildiğini açıkladı. Çankırı, Çanakkale, Tunceli ve Kütahya'da da okullar tatil edildi.
8.02.2022 Gündem
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli... Eğitime bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Bilecik, Elazığ, Bingöl, Kütahya, Konya, Kastamonu, Malatya, Bolu, Muş, Hatay, Adana, Düzce, Bitlis, Uşak, Zonguldak, Erzurum ve Burdur'da yarın okulların tatil edildiği duyuruldu.
18.01.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Sivas’ta bugün okullara kar tatili! Sivas’ta yarın okullar tatil mi?
Sivas’ta bugün okullara kar tatili! Sivas’ta yarın okullar tatil mi? Soğuk hava ve kar en çok doğuyu vurdu. Sivas'ın İmranlı ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. İmranlı Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde yoğun kar yağışının devam ettiği belirtildi. Kar nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşanabileceği ifade edilen açıklamada, ilçe genelindeki tüm okulların bugün tatil edildiği bildirildi. Peki Sivas’ta yarın okullar tatil mi?
4.02.2020 Gündem
Van'ın 3 ilçesinde okullara kar tatili
Van'ın 3 ilçesinde okullara kar tatili VAN'ın 3 ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, eğitime Pazartesi günü ara verildi. Üç ilçede kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınlarda aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.
12.01.2020 Yaşam
27 Aralık okullar tatil mi? | Hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
27 Aralık okullar tatil mi? | Hangi ilçelerde okullar tatil edildi? 27 Aralık okullar tatil mi? sorusu yoğun kar yağının devam ettiği illerdeki öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. Peki, 27 Aralık okullar tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil edildi? İşte detaylar…
27.12.2019 Gündem
Van Başkale'de okullara kar tatili!
Van Başkale'de okullara kar tatili! Van'ın Başkale ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün için tatil edildi.
25.03.2019 Gündem
Bingöl'ün 3 ilçesinde okullara kar tatili
Bingöl'ün 3 ilçesinde okullara kar tatili Bingöl'ün Solhan, Yedisu ve Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın da tatil edildi. İlçelerde kar kalındığı belirli noktalarda 2 metreye yaklaştı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
9.01.2019 Yaşam
İşte okulların tatil edildiği iller!
İşte okulların tatil edildiği iller! Kar yağışının yurtta etkili olmaya başlaması ile birlikte tatil haberleri de peş peşe geldi. Aralarında Ankara'nın da bulunduğu 17 ilde okullar tatil edilmişti. Bu sabah Konya ve Aksaray'da da okullar tatil edildi.Peki hangi illerde okullar tatil? Kar tatili kaç gün olacak? İşte kar yağışı ve tatil olan okullarla ilgili merak edilenler...
26.12.2018 Gündem
O ilimizde okullara kar tatili!
O ilimizde okullara kar tatili! Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın için tatil edildi.
24.12.2018 Gündem
Üç ilde okullara kar tatili
Üç ilde okullara kar tatili Çorum, Kars ve Van'da yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki okullar tatil edildi.
13.12.2018 Gündem
O ilimizde eğitime 1 günlük kar engeli!
O ilimizde eğitime 1 günlük kar engeli! Bitlis merkez ile bağlı köylerdeki okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın için bir gün ara verildiği bildirildi.
11.12.2018 Gündem
İstanbul'da okullara kar tatili gelir mi? Vali yanıt verdi
İstanbul'da okullara kar tatili gelir mi? Vali yanıt verdi İstanbul Valisi Vasip Şahin, kendilerine gelen meteorolojik tahmin bilgilerine göre, kar yağışının ulaşımı ve eğitimi aksatacak bir noktada ve ağırlıkta olmayacağını belirterek, "Onun için şu anda tatil gibi bir konu gündemimizde değil." dedi.
28.02.2018 Gündem
Son dakika: Sivas'ta okullara kar tatili
Son dakika: Sivas'ta okullara kar tatili Sivas'ta gece boyu etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezinde okullar ve özel eğitim merkezleri tatil edildi.
19.01.2018 Gündem
Bolu'da okullara kar tatili
Bolu'da okullara kar tatili Bolu'da olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
18.01.2018 Gündem
Yılın ilk kar tatili açıklandı! İşte yarın okulların tatil edildiği iller
Yılın ilk kar tatili açıklandı! İşte yarın okulların tatil edildiği iller Türkiye'de kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Yurdun birçok bölgesinden gelen kar yağışı haberleri sonrası bazı il ve ilçelerinde 7 Aralık Perşembe günü okullar tatil edildi. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
29.09.2021 Gündem
Adıyaman'da okullara kar tatili
Adıyaman'da okullara kar tatili Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi.
13.03.2017 Yaşam
Ordu ve Giresun'da eğitime kar engeli
Ordu ve Giresun'da eğitime kar engeli Ordu ve Giresun'un bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime 14 Şubat Salı ara verildi
29.09.2021 Gündem
Sömestr (15 tatili) ne kadar sürecek?
Sömestr (15 tatili) ne kadar sürecek? 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı bugünden itibaren başladı. 15 tatil itibariyle yüzbinlerce öğrenci geçirmiş oldukları yoğun sınav maratonunun ardından, yorgunluklarını 15 tatil ile gidermeye çalışacaklar. Peki öğrencilerin büyük bir heves ile bekledikleri 15 tatil ne kadar sürecek
29.09.2021 Gündem
Edirne'de okullara kar tatili
Edirne'de okullara kar tatili Edirne Valiliği, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Okullara kar tatili!
Okullara kar tatili! HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde kar yağışı nedeniyle tüm okullar yarın (pazartesi) için 1 gün süreyle tatil edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okullara Kar Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okullara kar tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.