Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? Gözler Bilim Kurulu toplantısında!
Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? Gözler Bilim Kurulu toplantısında! Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? soruları milyonlarca öğrenci ve veli tarafından bekliyordu. Corona virüs salgını nedeniyle okullarda eğitim uzaktan devam ediyor. Saat 13.30'da Bilim Kurulu toplantısı başladı.Toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılıyor.. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden okulların tatilinin uzatılması yönünde görüş bildiren Bakan Selçuk, bilim kurulunun kararını göre hareket edecek. Genel kanı uzaktan eğitim uzatılması yönünde.
25.03.2020 Eğitim
Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Okul tatili 2020 hakkında yapılan son açıklamalar…
Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Okul tatili 2020 hakkında yapılan son açıklamalar… Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sorularına öğrenciler tarafından yanıt aranıyor. Türkiye’de corona virüsü kapsamından sonra alınan önlerden ilki okulların tatil edilmesiydi. Okullar 1 haftalık tatilin ardından eğitime EBA sistemi ve TRT üzerinden uzaktan devam etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da her fırsatta bunun bir tatil olmadığını vurgula da öğrenciler arama motorları üzerinden okul tatili olarak arama yapıyor. Peki Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan eğitim ne zaman sona erecek?
24.03.2020 Eğitim
Okul tatili uzuyor mu, okul tatili ne zaman bitecek? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitimle ilgili soruları yanıtladı!
Okul tatili uzuyor mu, okul tatili ne zaman bitecek? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitimle ilgili soruları yanıtladı! Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? soruları yoğun bir şekilde araştırılırken, Milli Eğitim Bakanı Selçuk, uzaktan eğitimle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Okulların ne zaman açılacağı, EBA'nı nasıl izleneceği gibi konularla ilgili bilgilendirme yapan Ziya Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili Bilim Kurulunun verilerine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. İşte Okul tatilleri hakkında merak edilenler...
23.03.2020 Eğitim