Gazete Vatan Logo

Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Okul tatili 2020 hakkında yapılan son açıklamalar…

Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sorularına öğrenciler tarafından yanıt aranıyor. Türkiye’de corona virüsü kapsamından sonra alınan önlerden ilki okulların tatil edilmesiydi. Okullar 1 haftalık tatilin ardından eğitime EBA sistemi ve TRT üzerinden uzaktan devam etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da her fırsatta bunun bir tatil olmadığını vurgula da öğrenciler arama motorları üzerinden okul tatili olarak arama yapıyor. Peki Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan eğitim ne zaman sona erecek?

Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Okul tatili 2020 hakkında yapılan son açıklamalar…

Corona virüsü salgınının Türkiye’ye gelmesiyle, okullar 1 hafta tatil edildi. Bir haftalık tatilin ardından öğrenciler eğitimlerine uzaktan devam etmeye başladı. Uzaktan eğitim ise 23 Mart Pazartesi günü başladı. Uzaktan eğitim daha yeni başlarken, öğrenciler okulların ne zaman açılacağını merak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek?

OKULLAR NE ZAMAN AÇILIYOR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası gerçekleştirdiği açıklamalarda; “Milli Eğitim Bakanlığı'mızla çarşamba günü Bilim Kurulumuza katılmak üzere bugün konuştuk. Dolayısıyla Bilim Kurulu'nda çarşamba günü eğitim konusunu gündemimize almış olacağız.” dedi.

BAKAN SELÇUK DA TATİL AÇIKLAMASI YAPTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk; "Çok kısa bir zaman içerisinde bunun net kararını toplumla paylaşacağız. Bu nedenle, bu şartlarda ne olur, ne olmaz elbette herkesin bir değerlendirmesi var. Fakat biz bunu, kamuoyuna resmi olarak en kısa zamanda açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı