Okul Alışverişi

Okul Alışverişi

Son dakika Okul alışverişi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okul alışverişi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okul alışverişi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Alışverişi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul alışverişi gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 okul alışverişi haberi bulunmuştur. Tüm okul alışverişi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okulların açılmasına sayılı günler kala etiket değişti! Fiyatlar yüzde 40 arttı
Okulların açılmasına sayılı günler kala etiket değişti! Fiyatlar yüzde 40 arttı Okul heyecanı yaklaşırken veliler ihtiyaç listelerini hazırladı. Okulların açılmasına sayılı günler kala etiket değişti. Birçok veli okul alışverişi ‘en uyguna nasıl tamamlanır’ telaşına girdi. Marketler ve online sitelerde yapılan kampanyalara ilgi büyük. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 40 ila 75 arasında artmış durumda. İşte haberin detayları...
25.08.2023 Ekonomi
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Okul alışverişi için ucuz market arayan veliler CarrefourSA okul malzemeleri 2023 fiyatlarını araştırmaya başlamıştı. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerinde yaptıkları indirimli fiyatlar pek çok kişinin merak konusu oldu. CarrefourSA yeni katalogda okul çantası, suluk, defter, kalem ve diğer okul malzemelerinin fiyatlarında indirim yaptı. İşte 21-31 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023...
24.08.2023 Ekonomi
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi!
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi! Tarım Kredi 21-31 Ağustos 2023 aktüel katalog yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veliler ve öğrencilerin okul alışverişi telaşı başladı. Zincir marketlerin 2023 kırtasiye malzemeleride indirim yapması uzun zamandır bekleniyordu. Tarım Kredi Kooperatif Market katalogunda okul çantası, suluk, defter, kalem, silgi fiyatları indirime girdi. İşte 21-31 Ağustos 2023 Tarım Market aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
22.08.2023 Ekonomi
Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti
Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti Yeni eğitim-öğretim dönemi yarın başlıyor. Okul alışverişini son güne bırakan veliler, uygun fiyatlar nedeniyle Eminönü çarşısını tercih etti.
11.09.2022 Yaşam
Okul alışverişinde fiyatlar arttı! İşte defterinden kalemine okul çantasını doldurmanın maliyeti
Okul alışverişinde fiyatlar arttı! İşte defterinden kalemine okul çantasını doldurmanın maliyeti Okullar açılıyor. Öğrenciler okula dönüş için hazırlanırken okul alışverişini erteleyenler için yeni telaş başlıyor. Enflasyon ve ithal ürünlerde döviz kaynaklı artış birçok ailenin bütçesini zorlarken masraflar fiyatlar geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık iki kat arttı. Okul alışverişi yapanların çoğu ilk olarak temel ihtiyaçlara odaklanırken kimi de okulların belirlediği ihtiyaç doğrultusunda alışveriş yapmayı tercih ediyor. İşte yeni eğitim öğretim yılı başlarken okul alışveriş listesinde son durum ve fiyatlar…
11.09.2022 Ekonomi
Okul çantası ne kadara doluyor?  İşte okul alışverişinde çantayı doldurmanın maliyeti
Okul çantası ne kadara doluyor? İşte okul alışverişinde çantayı doldurmanın maliyeti Okullar yeni eğitim yılına başlayacak. Öğrenciler sıralarına dönmeye hazırlanırken okul alışverişi telaşı ihtiyaca göre şekillenecek. Enflasyon birçok ailenin bütçesini zorlarken fiyatlar geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık iki kat arttı. Alışveriş yapanların çoğu temel ihtiyaçları almayı tercih ederken kimi de ihtiyaç oldukça almayı tercih ediyor. Masraf çok ama fiyatlar nasıl? Okul çantası ne kadara doluyor? İşte okul alışverişinde son durum…
11.09.2022 Eğitim
Kırtasiyelerde okul alışverişi hareketliliği
Kırtasiyelerde okul alışverişi hareketliliği Van’da yaz tatilinin ardından başlayacak olan eğitim öğretim sezonu öncesi kırtasiyelerdeki hareketlilik başladı.
10.09.2022 Yaşam
Okul alışverişi yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı
Okul alışverişi yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler ve öğrenciler kırtasiye malzemelerinde eksikleri tamamlamak için Eminönü’nün yolunu tuttu. Alışverişe gelen veliler ve öğrenciler pahalılıktan yakındı. Veliler ise geçen seneye göre fiyatların ikiye katlandığını ifade ederken pahalılıktan yakındı. Tahtakale’de okul çantaları 300-400 lira, kurşun kalemler 3-4 lira, defterler 20-70 lira arası, kalem kutusu 50 lira civarında satılıyor.
7.09.2022 Ekonomi
Eminönü'nde okul alışverişi yoğunluğu
Eminönü'nde okul alışverişi yoğunluğu Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Eminönü Tahtakale'de alışveriş yoğunluğu yaşandı. Öğrenciler ve veliler eksiklerini tamamlamak için kırtasiyeleri dolaşarak en uygun ürünleri tercih ediyor.
3.09.2022 Yaşam
A101 kırtasiye kataloğu 2022 çıktı mı, 1 Eylül A101 kırtasiye ürünleri geldi mi? A101 kırtasiye ürünleri 2022 ne zaman gelecek?
A101 kırtasiye kataloğu 2022 çıktı mı, 1 Eylül A101 kırtasiye ürünleri geldi mi? A101 kırtasiye ürünleri 2022 ne zaman gelecek? A101 kırtasiye ürünleri 2022 ne zaman gelecek, A101 kırtasiye ürünleri geldi mi? sorularına yanıt aranırken A101 kırtasiye kataloğu da okulların açılmasına az bir süre kala sorgulanıyor. Okullar 12 Eylül’de açılacak. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve velileri uygun fiyatlı kırtasiye ürünü almak için A101 market kataloğu araştırmasına başladı. Peki, A101 kırtasiye kataloğu 2022 çıktı mı? İşte A101 kırtasiye ürünleri ve kataloğu ile ilgili detaylar…
27.08.2022 Ekonomi
Forma, çanta, kırtasiye malzemelerine yüzde 30 zam!
Forma, çanta, kırtasiye malzemelerine yüzde 30 zam! Okullar 6 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim yılına ‘yüz yüze’ başlayacak. Mart 2020’den bu yana eğitim çoğunlukla uzaktan yapıldığından şimdi velileri ve öğrencileri yeniden okul alışverişi telaşı sardı. Alışverişte ilk sırayı forma alıyor. Öğrenciler sıralarına büyümüş olarak dönmeye hazırlanırken, evdeki formalar giyilemeden küçüldü. Kırtasiye malzemelerine ise yüzde 30 zam geldi.
27.08.2021 Eğitim
Okulların açılmasına günler kala flaş karar!
Okulların açılmasına günler kala flaş karar! Bakanlık harekete geçti. Okulların açılmasına sayılı günler kala özellikle velileri çok yakından ilgilendiren bir adım atıldı. Kırtasiye, okul kıyafetleri, çocuk çantaları ve ayakkabılarında özellikle imalatçı ve ithalatçıların yoğun olduğu illerde kapsamlı denetimler başladı. Ticaret Bakanlığı vatandaşları uyardı. Güvensiz ürünler bakanlık tarafından devreye alınan Güvensiz Ürün Bilgi sistemi (GÜBİS) aracılığıyla tüketicilerle paylaşılacak.
23.08.2021 Ekonomi
Çocukların duygularını anlamaya çalışın!
Çocukların duygularını anlamaya çalışın! Yarıyıl tatilinin sonuna gelirken uzmanlar okul ile ilgili ailelere uyarılarda bulunuyor. Okulların açılacak olması bazı çocuklar için heyecan verici olsa da bazılarında endişe ve kaygıya neden olabiliyor. Her çocuğun olaylara karşı farklı yaklaşım gösterebildiğini ifade eden uzmanlar, ebeveynlere çocuklarının yaşadığı duyguları reddetmeden anlamaya çalışmalarını tavsiye ediyor.
14.02.2021 Sağlık
17 yıllık dehşet! Başka kadınlarla birlikte olduğu videoyu izletti ve...
17 yıllık dehşet! Başka kadınlarla birlikte olduğu videoyu izletti ve... Ardahan’da, 6 çocuk annesi kadın, 17 yıllık evliliği boyunca eşinden gördüğü şiddeti anlattı: “Ayaklarıma ispirto döküp yaktı. Kadınlarla ilişkisini izletti. Annemin, abimin evlerini, arabalarını ateşe verdi. Kurtarın beni."
16.09.2020 Gündem
Veliler kırtasiye ürünlerine akın etti! Uyarı gecikmedi
Veliler kırtasiye ürünlerine akın etti! Uyarı gecikmedi Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala öğrenci ve velileri okul alışverişi telaşı sardı. Türk Standardları Enstitüsü (TSE), aileleri kırtasiye malzemeleri satın alırken ürünlerin güvenilirliğine ve standartlara uygunluğuna dikkat etmeleri konusunda uyardı.
28.08.2020 Yaşam
Okul alışverişinden dönüyorlardı... Bir aile yok oldu
Okul alışverişinden dönüyorlardı... Bir aile yok oldu Muğla'nın Ortaca ilçesinde minibüsle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Ali Kök ve eşi Yeliz Kök çiftinin 12 yaşındaki kızları Işıl için okul alışverişi yaptıktan sonra evlerine dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.
30.08.2019 Gündem
Okullar ne zaman açılacak?
Okullar ne zaman açılacak? Eylül ayına çok az kaldı. Öğrenci ve velileri okul alışveriş heyecanı sardı. 3 aylık yaz tatilinin son günleri yaşanıyor. Okullar ne zaman açılacak? Kaç gün kaldı? İşte yanıtı...
26.08.2019 Eğitim
Bakan Pekcan'dan okul alışverişi öncesi velilere uyarı
Bakan Pekcan'dan okul alışverişi öncesi velilere uyarı TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı öncesi okul alışverişi yapacak velileri, üreticisi belli olmayan, merdiven altı olarak tabir edilen ve CE işareti bulunmayan ürünleri satın almamaları yönünde uyardı.
25.08.2019 Ekonomi
Okul alışverişi internete taşındı!
Okul alışverişi internete taşındı! Okulların açılmasına az bir süre kala velileri okul alışverişi telaşı sardı. Kırtasiye malzemelerindeki fiyat artışı ve ürün çeşitliği aileleri internetten alışveriş yapmaya yönlendirdi. Yapılan araştırmaya göre bu talebin yüzde 70’i Anadolu’daki illerden geldi.
21.08.2019 Eğitim
Okul alışverişinde sepet 1.150 TL’ye doluyor
Okul alışverişinde sepet 1.150 TL’ye doluyor DORinsight’in ‘Okul Alışverişi’ anketine göre okul alışverişlerinde çocukların sözü geçerken, veliler bu alışveriş için ortalama 1.150 TL ayırıyor. Birden fazla çanta ile oyuncak gereksiz görülüyor.
12.09.2018 Ekonomi
Merdiven altı kırtasiye ürünlerinde kanser tehlikesi
Merdiven altı kırtasiye ürünlerinde kanser tehlikesi Okulların başlamasına kısa bir zaman kala aileleri merdiven altı kırtasiye ürünlere dikkat etmesi gerektiğini belirten Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Yol, kanser tehlikesine dikkat çekti.
12.09.2018 Sağlık
Velilere 'okul alışverişi' uyarısı: Sadece fiyatlara bakmayın
Velilere 'okul alışverişi' uyarısı: Sadece fiyatlara bakmayın Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, okul alışverişinde ucuza kaçılmamasını belirterek, ''Sadece fiyatına bakarak aldığımız ürünler çocuklarımızın sağlığında onulmaz yaralar açabilir." dedi
11.09.2018 Ekonomi
Okul alışverişi
Okul alışverişi Çağla Şıkel, önceki gün çocukları Uzay ve Kuzey’le Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
9.09.2018 Magazin
Okul alışverişi
Okul alışverişi Sema Şimşek oğlu Rüzgar Hakkı ile birlikte geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
7.09.2018 Magazin
Son dakika! TSE’den okul alışverişi yapacak velilere uyarı
Son dakika! TSE’den okul alışverişi yapacak velilere uyarı TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, “Çocuklarımızı kalitesiz ya da standart dışı ithal kırtasiye malzemelerindeki olası risklerden korumanın en güvenilir yolu, alışverişlerde TSE markalı ürünleri tercih etmektir” dedi.
5.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okul Alışverişi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul alışverişi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.