Oktay Kaynarca İnstagram

Oktay Kaynarca İnstagram

Son dakika Oktay Kaynarca instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oktay Kaynarca instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oktay Kaynarca instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oktay Kaynarca İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oktay kaynarca instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 oktay kaynarca instagram haberi bulunmuştur. Tüm oktay kaynarca instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Skandal! Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak...
Skandal! Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak... Oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çocuk sahibi ebeveynleri sosyal medya konusunda uyardı.
15.11.2018 Magazin
Dizideki o sahneye ünlü doktordan yorum
Dizideki o sahneye ünlü doktordan yorum Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki hastane ve doktor sahnesine, Prof. Dr. Bingür Sönmez'den teşekkür geldi...
5.11.2018 Televizyon
Oktay Kaynarca paylaştı!
Oktay Kaynarca paylaştı! ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, instagram'da nostaljik bir fotoğraf paylaştı.
12.12.2017 Magazin
Şoke eden paylaşım! Diziden ayrılıyor mu?
Şoke eden paylaşım! Diziden ayrılıyor mu? 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. Usta oyuncunun manidar paylaşımı akıllara; 'diziden mi ayrılacak?' sorusunu getirdi?
20.10.2017 Televizyon
Oktay Kaynarca'dan flaş karar! Bundan sonra...
Oktay Kaynarca'dan flaş karar! Bundan sonra... 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, instagram hesabını yorumlara kapattı.
25.09.2017 Magazin
Oktay Kaynarca'dan tehdit: Bekle koçum, sen bekle
Oktay Kaynarca'dan tehdit: Bekle koçum, sen bekle Deniz Çakır'la çekilmiş fotoğrafının altına yapılan hakaret içerikli yorum Oktay Kaynarca'yı çileden çıkardı. Kaynarca yorumun sahibini, "Bekle koçum, sen bekle" ifadeleriyle tehdit etti.
13.09.2017 Magazin
Oktay Kaynarca paylaşınca ortaya çıktı! Birce Akalay...
Oktay Kaynarca paylaşınca ortaya çıktı! Birce Akalay... Oktay Kaynarca Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla Birce Akalay'ın hayallerini bakın nasıl açıkladı...
23.07.2017 Magazin
'İnanmazsanız hayal kuramazsınız'
'İnanmazsanız hayal kuramazsınız' Oktay Kaynarca kendisine yöneltilen sorulara sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
19.06.2017 Magazin
Oktay Kaynarca'dan anlamlı paylaşım!
Oktay Kaynarca'dan anlamlı paylaşım! Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şehit ailelerine saygı duruşunda bulundu.
28.04.2017 Magazin
'Dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz!'
'Dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz!' 2017 yılının ilk saatlerinde Ortaköy'deki bir eğlence mekanında gerçekleşen terör saldırısına tepki yağıyor.
1.01.2017 Magazin
‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık!
‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık! Atv'de reyting rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önemli bir karakteri diziye veda etti.
28.12.2016 Magazin
Adaylara ‘Kaynar’ca tepki!
Adaylara ‘Kaynar’ca tepki! Afife Jale Tiyatro ödülü adaylarına tepki gösteren Oktay Kaynarca, “Bundan sonra kendi adıma bana verecekleri hiçbir ödülü kabul etmiyorum” dedi.
31.03.2015 Magazin
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar'
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar' Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, adına açılan sahte TikTok hesabından depremzedeler için para toplandığını görünce harekete geçti. Takipçilerini uyaran Kaynarca, "Dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. İtibar etmeyin, suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar" dedi.
22.02.2023 Magazin
EDHO ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon devam edecek mi?
EDHO ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon devam edecek mi? EDHO hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7. Sezonu ile ilgili aramalar devam ediyor. EDHO ile ilgili son gelişmeleri haberimizde derledik. İşte EDHO hakkında merak edilenler…
16.11.2021 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi, EDHO final mi yaptı? EDHO bu akşam var mı, neden yok?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi, EDHO final mi yaptı? EDHO bu akşam var mı, neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bugün var mı, yok mu? Atv ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 7. sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Yeni sezon için 26 Ekim tarihine işaret edilmiş, ancak Atv yayın akışında dizi yer almamıştı. Dizinin hayranları “EDHO bitti mi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?” sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Konuyla ilgili Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeninden açıklama geldi. Peki, EDHO bitti mi, neden? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman?
2.11.2021 Gündem
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Oktay Kaynarca'dan Meryem Uzerli paylaşımı!
Oktay Kaynarca'dan Meryem Uzerli paylaşımı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, eski rol arkadaşı Meryem Uzerli'yle ilgili paylaşım yaptı.
7.08.2019 Magazin
Ünlü oyunculardan sürpriz tatil pozu
Ünlü oyunculardan sürpriz tatil pozu Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem, kişisel sosyal medya hesaplarından tatil pozu paylaştı.
12.07.2019 Magazin
Adnan Orhan'a ilk ödül!
Adnan Orhan'a ilk ödül! ‘Senin İçin Aşk’ albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Adnan Orhan, ilk ödülünü aldı.
26.04.2019 Kültür Sanat
Oyuncu olmak isteyen büyük oyuna geliyor
Oyuncu olmak isteyen büyük oyuna geliyor “X dizisi için seçildiniz” mesajı atan sözde oyunculuk ajansları, kayıt parası ve fotoğraf çektirme masrafı olarak 700 TL’ye kadar ücret istiyor. Ajanstan bir daha haber alınamıyor.
14.07.2018 Ekonomi
Mehmet Akif Alakurt Instagram hesabını sitemli bir mesajla kapattı
Mehmet Akif Alakurt Instagram hesabını sitemli bir mesajla kapattı Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyada 'Adanalı' isimli dizide aldığı rolle ilgili paylaşım yapıp Instagram hesabını kapattı.
10.05.2018 Magazin
'Bombacı Ender' öldü sosyal medya yıkıldı!
'Bombacı Ender' öldü sosyal medya yıkıldı! Atv dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın önceki akşam yayınlanan bölümünde iki ayrılık birden yaşandı.
22.02.2018 Magazin
Şoke eden ayrılık! EDHO'ya böyle veda etti...
Şoke eden ayrılık! EDHO'ya böyle veda etti... ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin son bölümü bir vedaya sahne oldu.
22.02.2018 Magazin
'Kızın ölmüş' yazınca Deniz Çakır çıldırdı!
'Kızın ölmüş' yazınca Deniz Çakır çıldırdı! Oyuncu Deniz Çakır saçlarına Afrika örgüsü yaptırdı, fotoğrafını da Instagram sayfasında paylaştı.
12.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oktay Kaynarca İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oktay kaynarca instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.