Okan Ali

Okan Ali

Son dakika Okan Ali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okan Ali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okan Ali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Ali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan ali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.238 okan ali haberi bulunmuştur. Tüm okan ali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama!
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama! Oyuncu Bülent Şakrak, 2015 yılında meslektaşı Ceyda Düvenci ile dünyaevine girmişti. Kadıköy'de objektiflere yansıyan Şakrak, oğlu Okan Ali'nin annesi ile geçtiğimiz temmuz ayında tek celsede boşanmaları hakkında ilk kez konuştu.
30.11.2023 Magazin
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda'
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda' Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde tek celsede sona ermişti. Düvenci, “sorun yok, her şey yolunda" anlamına gelen ‘Hakuna Matata’ dövmesini gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Bülent Şakrak ile boşanma aşamasında olan Ceyda Düvenci'den doğum günü kutlaması
Bülent Şakrak ile boşanma aşamasında olan Ceyda Düvenci'den doğum günü kutlaması Evliliğinde zor günler geçiren Ceyda Düvenci oğlu Okan Ali'nin 7. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
1.07.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım Bir süredir Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Ünlü çift son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı.
3.02.2023 Magazin
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı!
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı! Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan çift suskunluğunu bozdu. Bülent Şakrak eşi ve oğlunun yer aldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafa kızları Melisa'yı da etiketledi.
10.01.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor mu?
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor mu? 2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift, dedikoduların ardından ilk paylaşımlarını yaptı.
9.01.2023 Magazin
İstanbulspor-Beşiktaş (Maç özeti)
İstanbulspor-Beşiktaş (Maç özeti) Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş ve İstanbulspor 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.
17.09.2022 Beşiktaş
Hazal Kaya'dan yeni fotoğraf: Hem ana hem hala
Hazal Kaya'dan yeni fotoğraf: Hem ana hem hala Oyuncu Hazal Kaya yakın arkadaşları Bülent-Ceyda Şakrak çiftini ziyaret etti. Şakrak’ın paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü.
9.02.2022 Magazin
Ceyda Düvenci: Bülent sayesinde Kendimi keşfettim
Ceyda Düvenci: Bülent sayesinde Kendimi keşfettim Ceyda Düvenci, Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ adlı programında soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu eşi Bülent Şakrak'a olan aşkını anlattı.
30.05.2021 Magazin
Ceyda Düvenci'den anne-oğul pozu
Ceyda Düvenci'den anne-oğul pozu Ceyda Düvenci, oğlu Okan Ali ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı
28.05.2019 Magazin
Sevgi gizli yaşanır mı!
Sevgi gizli yaşanır mı! Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, önceki gün oğulları Okan Ali ile Etiler’deydi.
27.02.2018 Magazin
Her şey yolunda
Her şey yolunda Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak Zorlu AVM’de görüntülendi.
23.10.2017 Magazin
Okan Ali kanguruda
Okan Ali kanguruda Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti, 3 ay önce Amerika’da dünyaya gelen oğulları Okan Ali ile alışverişe çıktı.
12.10.2017 Magazin
Gazişehir'den farklı tarife
Gazişehir'den farklı tarife TFF 1. Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Adanaspor’u 4-0 mağlup etti.
8.09.2017 TFF 1.Lig
Şükürler olsun sırıtışları
Şükürler olsun sırıtışları Ceyda Düvenci ile 2015’te nikah masasına oturan ve geçtiğimiz ay oğlu Okan Ali’yi kucağına alan Bülent Şakrak, bir şükür mesajı yayınladı.
5.09.2017 Magazin
Baba kucağı
Baba kucağı Üç ay kaldıkları Amerika’dan geçtiğimiz gün dönen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti iki aylık oğulları Okan Ali ile Asmalımescit’te görüntülendi. Şakrak mekan çıkışı oğluyla objektiflere poz verdi
18.08.2017 Magazin
Kucağına yakıştı
Kucağına yakıştı Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak oğulları Okan Ali’nin doğumu için gittikleri Amerika’dan önceki gün döndü
17.08.2017 Magazin
Ceyda Düvenci'nin okul heyecanı
Ceyda Düvenci'nin okul heyecanı Amerika'ya giden Ceyda Düvenci'nin okul heyecanı paylaşımına yansıdı.
11.07.2017 Magazin
01.07.17 hayat başkalaştı
01.07.17 hayat başkalaştı Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti 5 gün önce dünyaya gelen oğulları Okan Ali’nin ilk karesini paylaştı.
5.07.2017 Magazin
İşte Ceyda Düvenci'nin Okan Ali'si
İşte Ceyda Düvenci'nin Okan Ali'si 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Ceyda Düvenci geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı.
5.07.2017 Magazin
Ceyda Düvenci ikinci kez anne oldu!
Ceyda Düvenci ikinci kez anne oldu! Amerika'da doğum yapan Ceyda Düvenci, oğlu Okan Ali'yi dünyaya getirdi.
2.07.2017 Magazin
Bülent Şakrak: Anasına baygınım!
Bülent Şakrak: Anasına baygınım! Bülent Şakrak, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla eşi Ceyda Düvenci'ye olan aşkını gözler önüne serdi.
5.06.2017 Magazin
Bülent Şakrak'tan Anneler Günü paylaşımı
Bülent Şakrak'tan Anneler Günü paylaşımı Bülent Şakrak, hem annesinin hem de oğlu Okan Ali'ye hamile olan eşi Ceyda Düvenci'nin Anneler Günü'nü kutladı.
15.05.2017 Magazin
Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti Amerika'ya yerleşiyor
Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti Amerika'ya yerleşiyor Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın, Amerika'ya yerleşmeye karar verdiği iddia edildi. Kulislerde dilden dile yayılan iddianın sebebinin ise kızları olduğu konuşuyor...
14.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Okan Ali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan ali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.