Oğuz Çetin

Oğuz Çetin

Son dakika Oğuz Çetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuz Çetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuz Çetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuz Çetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuz çetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 776 oğuz çetin haberi bulunmuştur. Tüm oğuz çetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'tan 'Oğuz Çetin' hatası! 'Eğer başkan o iki ismi Fenerbahçe'ye getirirse büyük yanlış yapmış olur'
Ali Koç'tan 'Oğuz Çetin' hatası! 'Eğer başkan o iki ismi Fenerbahçe'ye getirirse büyük yanlış yapmış olur' Giresunspor beraberliğinden sonra gelecek sezon Jorge Jesus'la çalışmayı düşünmediği iddia edilen Ali Koç'un 5 teknik direktörü gündemine aldığı ortaya çıktı. Sarı Lacivertli kulübün eski futbolcularından Serhat Akın 'Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel' için 'Oğuz Çetin' hatası olur yorumunda bulunurken, Akın'ın 43 yaşındaki antrenörü işaret etmesi camiada büyük dikkat çekti.
12.05.2023 Fenerbahçe
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı NTV'de 'Kırılma Anı' programında Emek Ege'nin sorularına içtenlikle cevap veren Aykut Kocaman "96'da Fatih Terim, ben ve Oğuz için 'kapımız size açık' dedi ama Galatasaray'a gitsek herkes kaybederdi." itirafında bulundu.
18.04.2022 Süper Lig
İsmail Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Kartal’ın Fenerbahçe karnesi ve futbol kariyeri
İsmail Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Kartal’ın Fenerbahçe karnesi ve futbol kariyeri Fenerbahçe, sezonun geri kalan bölümü için teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı. Peki, İsmail Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte İsmail Kartal’ın Fenerbahçe karnesi ve futbol kariyeri
12.01.2022 Gündem
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde ‘4 Büyükler’ şampiyonluk için yarışacak
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde ‘4 Büyükler’ şampiyonluk için yarışacak Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonu fikstür çekimi Riva’da gerçekleştirildi. Türk futbolunun köklü kulüplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, tarihlerinde ilk kez Turkcell Kadın Ligi’nde şampiyonluk için mücadele ederken ezeli rekabet bu sefer kadın futbolunda yaşanacak.
9.12.2021 Süper Lig
Ümit Özat'ın Alex de Souza yorumu şaşırttı
Ümit Özat'ın Alex de Souza yorumu şaşırttı Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Alex de Souza için "Can Bartu'nun, Lefter'in heykelinin olmadığı yerde, Fenerbahçe parkında Alex'in mi heykeli olacak yani?" ifadelerini kullandı.
2.05.2021 Fenerbahçe
Süper Lig'de tarihi an! Umut Bulut, lig tarihinin en çok forma giyen futbolcusu oldu!
Süper Lig'de tarihi an! Umut Bulut, lig tarihinin en çok forma giyen futbolcusu oldu! Türk futbolunun emektar futbolcularından Yeni Malatyasporlu Umut Bulut, Süper Lig kariyerinde 504. maça çıkarak lig tarihinin en çok forma giyen oyuncusu oldu.
20.02.2021 Yeni Malatya Spor
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Benim için Dünya Kupası önemli. Tekrar Dünya Kupası'nda olmak, orada ülkemizi temsil ederek uluslararası alanda ses getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkıp, ondan sonra da Dünya Kupası finallerine katılıp, güzel bir sonuç yapmak istiyoruz. Oldukça fazla maçımız var. 3 kategoride yarışmamız var. Bunların içinde 1 numaraya Dünya Kupası'nı koyuyorum" dedi. Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için de açıklamalarda bulundu.
31.08.2020 Futbol
Fenerbahçe'ye olan tutkularını apartmana işlediler
Fenerbahçe'ye olan tutkularını apartmana işlediler Kütahya'da yaşayan ve tüm fertleri Fenerbahçe taraftarı olan Uslu ailesi, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.
23.05.2020 Fenerbahçe
4. Etnospor Kültür Festivali başladı
4. Etnospor Kültür Festivali başladı Dünya Etnospor Konfederasyonunun (DEK) düzenlediği, dördüncü Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Festival alanına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Vedat Muriç ve Galatasaraylı Muslera ve Falcao da geldi.
3.10.2019 Gündem
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yayın krizini nasıl çözdüklerini açıklayan Özdemir, ''14 toplantının sonunda anlaşmaya vardık ve sözleşmeyi imzaladık. Bugün de ödemeyi yaptılar. Biz de bütün kulüplere ödemelerini gerçekleştirdik.'' dedi.
6.08.2019 Süper Lig
Infantino'dan Demirören'e ziyaret
Infantino'dan Demirören'e ziyaret Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i Riva'da ziyaret etti.
14.02.2019 Futbol
Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Koordinatörü Oğuz Çetin oldu
Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Koordinatörü Oğuz Çetin oldu Oğuz Çetin, TFF Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü görevine getirildi.
23.01.2019 Futbol
Mustafa Denizli: İki teklif aldım
Mustafa Denizli: İki teklif aldım Türk antrenörlerinin ordinaryüsü Mustafa Denizli, Milliyet'ten Bilal Meşe ve Nevzat Dindar'a konuştu.
1.12.2018 Kasımpaşa Spor
Denizlispor'da Özköylü'ye büyük tepki!
Denizlispor'da Özköylü'ye büyük tepki! Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor'un başkanı Mustafa Üstek, görüştükleri teknik direktörler olduğunu ve konunun bugün yarın netliğe kavuşacağını söyledi.
9.10.2018 TFF 1.Lig
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig'in 60 yıllık geçmişinde birçok rekora imza atıldı.
8.08.2018 Süper Lig
Teknik direktörlüğü bıraktı! İşte yeni mesleği...
Teknik direktörlüğü bıraktı! İşte yeni mesleği... Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlük kariyerine nokta koyarak Tivibuspor'la anlaştı.
24.02.2018 Süper Lig
"Yarışta Aziz Yıldırım önde"
"Yarışta Aziz Yıldırım önde" Fenerbahçe'nin eski kaptanı Oğuz Çetin, başkanlık yarışında Aziz Yıldırım'ın önde olduğunu düşündüğünü söyledi.
14.02.2018 Fenerbahçe
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor Galatasaray ve Milli Takım eski futbolcusu Hasan Şaş, Kahramanmaraş'ta gençlerle bir araya geldi. Hasan Şaş, soru üzerine çağrılması durumunda Galatasaray'a gideceğini söyledi.
1.12.2017 Galatasaray
Efsaneler mahkumlarla maç yaptı
Efsaneler mahkumlarla maç yaptı Türk futboluna damga vuran eski ünlü futbolcular, Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki genç hükümlülerle halı saha maçı yaptı.
16.11.2017 Futbol
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu es geçti!
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu es geçti! Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray ile yapılacak derbi öncesinde resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparken, bir detay dikkatlerden kaçmadı.
21.10.2017 Fenerbahçe
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep'te hükümlülerle bir araya geldi.
5.10.2017 Futbol
Efsaneler hükümlülerle buluştu
Efsaneler hükümlülerle buluştu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen, "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında, Türk futbolunun ünlü isimleri, Şanlıurfa'da hükümlü ve tutuklu gençlerle bir araya geldi.
8.09.2017 Futbol
15 Temmuz Şehitleri için sahaya çıktılar
15 Temmuz Şehitleri için sahaya çıktılar 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen anma programında bir araya gelen eski milli futbolcular, 249 şehit için ter döktü. Aralarında Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Tanju Çolak gibi isimlerin olduğu eski milli futbolcuların yer aldığı, eski hakemlerden Ahmet Çakar yönettiği maçta goller milli birlik ve beraberlik için atıldı.
15.07.2017 Futbol
Moderatör Burcu
Moderatör Burcu UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi #MaçaHazırMısın sloganıyla düzenlediği davette, spor ve eğlence dünyasını bir araya getirdi.
4.06.2017 Magazin
Veselinovic son yolcuğuna uğurlandı
Veselinovic son yolcuğuna uğurlandı Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Sırp teknik direktör Veselinovic, Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde düzenlenen törenin ardından defnedildi.
24.05.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Oğuz Çetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuz çetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.