Hami Mandıralı

Hami Mandıralı

Son dakika hami mandıralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hami mandıralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hami mandıralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hami Mandıralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hami mandıralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 hami mandıralı haberi bulunmuştur. Tüm hami mandıralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuntz'la 12.maç! 7 beraberlik 2 galibiyet 2 mağlubiyet... İşte Türkiye - Faroe Adaları maçı kadroları
Kuntz'la 12.maç! 7 beraberlik 2 galibiyet 2 mağlubiyet... İşte Türkiye - Faroe Adaları maçı kadroları Daha önce milli takımın başında 11 maça çıkan ve sadece 2 kez kaybeden Stefan Kutz bugün Faroe Adaları karşısında 12.karşılaşmasına çıkacak. İşte iki takımın 11'leri...
25.09.2022 Futbol
Tek başına 13 milyon 750 bin Euro kazandırdı
Tek başına 13 milyon 750 bin Euro kazandırdı Trabzonspor'un süper orta sahası Bakasetas'ın performansı kulübün kasasını doldurdu.
18.10.2021 Trabzonspor
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Benim için Dünya Kupası önemli. Tekrar Dünya Kupası'nda olmak, orada ülkemizi temsil ederek uluslararası alanda ses getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkıp, ondan sonra da Dünya Kupası finallerine katılıp, güzel bir sonuç yapmak istiyoruz. Oldukça fazla maçımız var. 3 kategoride yarışmamız var. Bunların içinde 1 numaraya Dünya Kupası'nı koyuyorum" dedi. Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için de açıklamalarda bulundu.
31.08.2020 Futbol
Ünlü futbolcuların kramponlarını, 2 metrekarelik dükkânında tamir ediyor
Ünlü futbolcuların kramponlarını, 2 metrekarelik dükkânında tamir ediyor Trabzon'da 46 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan 60 yaşındaki Ali Yıldız, 2 metrekarelik dükkânında Hami Mandıralı, Sergen Yalçın, Şota Arveladze, Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır gibi eski ve yeni futbolcuların aralarında olduğu sporcuların kramponlarını tamir etti. Mesleğini sürdüren ve ünü dünyaya yayılan Yıldız'a yurt dışından da tamir için krampon gönderiliyor. İşini severek yaptığını belirten Yıldız, "Bana 'Krampon Profesörü, dükkânı büyütsen' diyorlar. 2 metrekarelik dükkânım bana 100 metrekare gibi geliyor" dedi.
21.01.2020 Yaşam
4. Etnospor Kültür Festivali başladı
4. Etnospor Kültür Festivali başladı Dünya Etnospor Konfederasyonunun (DEK) düzenlediği, dördüncü Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Festival alanına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Vedat Muriç ve Galatasaraylı Muslera ve Falcao da geldi.
3.10.2019 Gündem
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti...
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti... Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen kaleci Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak kulüp tarihine geçti.
8.01.2019 Trabzonspor
Güneş'in başarısını tekrarlamak için Güneş'e karşı!
Güneş'in başarısını tekrarlamak için Güneş'e karşı! Trabzonspor Teknik Direktörü Karaman, takımının Beşiktaş'ı yenmesi halinde Şenol Güneş'in görev yaptığı 2010-2011 sezonundan sonra üç büyükler karşısında bordo-mavili takımda galibiyet yaşayan teknik adam olma başarısı gösterecek.
13.12.2018 Trabzonspor
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a imza atan ünlü tekin adam Bülent Uygun, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu...
11.10.2018 Fenerbahçe
Trabzonsporlu eski futbolcular kulübü ziyaret etti
Trabzonsporlu eski futbolcular kulübü ziyaret etti Yarın oynanacak olan Türkiye-Rusya maçını izlemek üzere Trabzona gelen Trabzonsporlu eski futbolculardan Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Lemi Çelik ve Hamdi Aslan, bordo-mavili kulübü ziyaret etti.
6.09.2018 Trabzonspor
Fatih Tekke: "Türkiye'nin en iyisi Burak Yılmaz"
Fatih Tekke: "Türkiye'nin en iyisi Burak Yılmaz" İstanbulspor ile 5 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Fatih Tekke, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
9.07.2018 Trabzonspor
"Hayattan kırmızı kart yemeyin"
"Hayattan kırmızı kart yemeyin" Trabzonspor'un efsane oyuncusu ve eski milli futbolcu Hami Mandıralı, unvanların gelip geçici olduğunun altını çizerek, "İnsanlık her zaman baki kalır. Lütfen iyi futbolcu olurken, iyi insan olmayı da unutmayın. Hayattan kırmızı kart yemeyin. Ben hep örnek olmaya çalıştım. Sizler de örnek olun, iyi insan olun" dedi.
19.03.2018 Süper Lig
Hami Mandıralı ilk kez açıkladı! 1996'da...
Hami Mandıralı ilk kez açıkladı! 1996'da... Trabzonspor'un eski golcüsü Hami Mandıralı 'Fitbol' Dergisi'ne çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.02.2018 Fenerbahçe
Burak Yılmaz kendi rekorunu zorluyor
Burak Yılmaz kendi rekorunu zorluyor Burak Yılmaz 6 yıl önceki tarihi performansını zorluyor. Hami Mandıralı ve Fatih Tekke gibi efsaneleri geride bırakan yıldız oyuncu, sakatlıklarına rağmen 17 gole ulaşıp kendi rekoruna yaklaştı.
1.02.2018 Trabzonspor
Şenol Güneş 8 hocayı eritti!
Şenol Güneş 8 hocayı eritti! Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ta göreve başladığından bu yana başarıdan başarıya koşarken Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da 8 teknik adam değişti.
19.12.2017 Beşiktaş
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor Galatasaray ve Milli Takım eski futbolcusu Hasan Şaş, Kahramanmaraş'ta gençlerle bir araya geldi. Hasan Şaş, soru üzerine çağrılması durumunda Galatasaray'a gideceğini söyledi.
1.12.2017 Galatasaray
Efsaneler mahkumlarla maç yaptı
Efsaneler mahkumlarla maç yaptı Türk futboluna damga vuran eski ünlü futbolcular, Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki genç hükümlülerle halı saha maçı yaptı.
16.11.2017 Futbol
Malatya'da Erol Bulut'un teknik ekibi açıklandı
Malatya'da Erol Bulut'un teknik ekibi açıklandı Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un yardımcıları kulüp tarafından açıklandı
13.10.2017 Yeni Malatya Spor
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep'te hükümlülerle bir araya geldi.
5.10.2017 Futbol
Efsaneler hükümlülerle buluştu
Efsaneler hükümlülerle buluştu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen, "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında, Türk futbolunun ünlü isimleri, Şanlıurfa'da hükümlü ve tutuklu gençlerle bir araya geldi.
8.09.2017 Futbol
Hami Mandıralı: 'Devre arasında gönderilmeliydi'
Hami Mandıralı: 'Devre arasında gönderilmeliydi' Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hami Mandıralı, bordo-mavililer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2017 Trabzonspor
"Milli takıma gidersem, annem kurban kesecek"
"Milli takıma gidersem, annem kurban kesecek" Gençlerbirliği'nin bu sezon en golcü oyuncusu Serdar Gürler, A Milli Futbol Takımı'na seçilmesi durumunda annesinin kurban keseceğini söyledi.
6.01.2017 Gençlerbirliği
Hami Mandıralı: Fenerbahçe'nin bize çok yardımı oldu
Hami Mandıralı: Fenerbahçe'nin bize çok yardımı oldu Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı bordo mavili takımın gidişatını, teknik direktör olarak yaşadığı zorlukları ve Trabzon sevdasını samimi ifadelerle anlattı.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor kadrosunu arıyor! Psikolojik travma...
Trabzonspor kadrosunu arıyor! Psikolojik travma... Yönetimlerin, teknik direktörlerin ve futbolcuların değiştiği Trabzonspor, son 6 yıldır kendisini zirveye taşıyacak kadrosunu arıyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Efsane futbolcular cezaevine gidiyor!
Efsane futbolcular cezaevine gidiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı, mahkumlarla efsane futbolcuları bir araya getirmeye hazırlanıyor.
23.09.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hami Mandıralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hami mandıralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.