Hasan Şaş

Hasan Şaş

Son dakika Hasan Şaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Şaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Şaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Şaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan şaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.247 hasan şaş haberi bulunmuştur. Tüm hasan şaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Japonya Hırvatistan'a penaltılarla elendi Hasan Şaş Galatasaray'ın eski yıldızı için 'Adamlığından gurur duydum' dedi
Japonya Hırvatistan'a penaltılarla elendi Hasan Şaş Galatasaray'ın eski yıldızı için 'Adamlığından gurur duydum' dedi Galatasaray'ın eski futbolcularından ve hocalarından biri olan Hasan Şaş, Hırvatistan-Japonya maçından sonra Yuto Nagatomo paylaşımında bulundu.
6.12.2022 Galatasaray
Hasan Şaş'a bomba teklif! 'Hakemler VAR'a gitmiyor sana ihtiyacımız var'
Hasan Şaş'a bomba teklif! 'Hakemler VAR'a gitmiyor sana ihtiyacımız var' Süper Lig'de 7 haftada 16 puan toplayan ve ezeli rakiplerine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in Hasan Şaş'a teklifte bulunduğu öğrenildi. Okan Buruk'la birlikte Florya'da mesai harcamasını isteyen Özbek, hakem kararları konusunda da endişeye kapılırken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin konuyla ilgili Şaş'a "İlk 5 haftada VAR'a gitmediler eğer kenarda olursan bize güç katarsın' önerisini sunduğu bildirildi.
21.09.2022 Galatasaray
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
Tribünlerde büyük sürpriz! Terim gittikten sonra geldi
Tribünlerde büyük sürpriz! Terim gittikten sonra geldi Dün akşam Ç.Rizespor'u evinde 4-2 yenen Galatasaray'da Hasan Şaş sürprizi yaşandı.
28.02.2022 Galatasaray
Sevcan Orhan ile Gökhan Dağıstanlı aşklarını ilan etti!
Sevcan Orhan ile Gökhan Dağıstanlı aşklarını ilan etti! Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Kafa dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşamaya başladı. Çift, beraberliklerini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu
17.08.2021 Magazin
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Ayrılık! Terim'in kara kutusuydu
Ayrılık! Terim'in kara kutusuydu Hasan Şaş ve Hande Sümertaş ile yollarını ayıran Fatih Terim, Şükrü Hanedar'ın da biletini kesti.
8.10.2020 Galatasaray
Hakan Balta teknik heyete katıldı!
Hakan Balta teknik heyete katıldı! Yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdüren Galatasaray bu sefer transferi kulübeye yapıyor. Selçuk İnan'ı kulübeye dahil eden sarı-kırmızılı ekip, yardımcı antrenör olarak Hakan Balta ile anlaştı.
30.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Ümit Davala ile yollar ayrılıyor
Galatasaray'da Ümit Davala ile yollar ayrılıyor Galatasaray'da sezonun son maçı olan Antalyaspor mücadelesi ile bir devir daha sona eriyor. Teknik patron Terim'in yardımcısı Ümit Davala, kulübündeki son maçına çıkacak.
21.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Ryan Babel'e bir şans daha!
Galatasaray'da Ryan Babel'e bir şans daha! Ocak ayında tecrübeli yıldızı Ajax’a kiralayıp Onyekuru’yu kadrosuna katan Aslan’da sol kanat üzerine planlar değişti. Onyekuru defteri kapanırken, Babel’e hazırlık kampında bir şans verilecek.
21.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Terim'in yeni yardımcısı belli oldu: Ayhan Akman...
Galatasaray'da Terim'in yeni yardımcısı belli oldu: Ayhan Akman... Galatasaray'da Hasan Şaş'ın yerine gelecek isim belli oldu. Sarı-kırmızılılarda Riera'nın takıma döneceği konuşuluyordu fakat Ayhan Akman'ın takıma döneceği kesinleşti.
24.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Fatih Terim yeni yardımcısını buldu!
Galatasaray'da Fatih Terim yeni yardımcısını buldu! Galatasaray, Werder Bremen ile sözleşmesi bitecek Nuri Şahin’i özel bir proje kapsamında kadrosuna katmak istiyor. Harvard diplomalı yıldız futbolcuya, en fazla üç yıl sonra idari yetkiler de verilecek.
31.05.2020 Süper Lig
Galatasaray'dan Wesley Sneijder bombası!
Galatasaray'dan Wesley Sneijder bombası! Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder'in, Fatih Terim'in yardımcısı olarak sarı-kırmızılı kulübe geri döneceği iddia edildi.
26.05.2020 Galatasaray
Fatih Terim'in Elmander ve Riera planı hazır!
Fatih Terim'in Elmander ve Riera planı hazır! Hasan Şaş’ın istifasının ardından Ümit Davala’yla da yeni sezonda devametmeyecek olan Fatih Terim, Riera ile Elmander’i ekibine dahil etmeye hazırlanıyor. Galatasaray’ın iki eski yıldızı sadece yardımcı hocalık yapmayacak, Avrupa pazarındaki genç yeteneklerin takıma kazandırılmasında da kilit rol oynayacak.
19.05.2020 Galatasaray
Hasan Şaş'tan ayrılık sonrası ilk mesaj: 'Görevi devrettim'
Hasan Şaş'tan ayrılık sonrası ilk mesaj: 'Görevi devrettim' Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılan Hasan Şaş, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
14.05.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Şaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan şaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.