Ali Gültiken

Ali Gültiken

Son dakika Ali Gültiken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Gültiken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Gültiken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Gültiken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali gültiken gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 ali gültiken haberi bulunmuştur. Tüm ali gültiken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'ndan yaylım ateşi 'Baban sayesinde...'
Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'ndan yaylım ateşi 'Baban sayesinde...' Ünlü futbol yorumcularından Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Ömer Üründül ve Ali Gültiken dün akşam 2-2 sona eren Fenerbahçe - Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte duayen yazarların görüşleri...
20.12.2021 Fenerbahçe
Gündeme damga vuracak sözler! 'Derbiden sonra büyük bir ihtimalle Ali Koç ve Ahmet Nur Çebi...'
Gündeme damga vuracak sözler! 'Derbiden sonra büyük bir ihtimalle Ali Koç ve Ahmet Nur Çebi...' Yarın Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi Sabah Spor yazarlarından Ali Gültiken, Bülent Timurlenk ve Ömer Üründül, Fanatik Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Demirkol çok çarpıcı tespitlerde bulundu. Özellikle Demirkol'un 90 dakika sonunda olası senaryoları gündeme getirmesi bir hayli dikkat çekti...
18.12.2021 Fenerbahçe
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi!
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi! Spor yorumcusu Ersin Düzen ve spor spikeri Seyhan Şaşko yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi.
18.03.2021 Futbol
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu Süper Lig'in eski yıldızları Sabri Sarıoğlu, Tolga Zengin ve Abdullah Avcı yeni sezonda yayıncı kanal BeIN Sports'un yorumcuları olacak. TRT Spor ekranlarında ise Tümer Metin ve Ali Gültiken'in yanı sıra Ayhan Akman ve Tuncay Şanlı olacak.
10.09.2020 Futbol
Beşiktaş'ın 2000. maç heyecanı
Beşiktaş'ın 2000. maç heyecanı Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig'de tüm sezonlarda yer alan Beşiktaş, yarın 2000. maçını oynayacak.
15.03.2019 Beşiktaş
Mustafa Denizli: İki teklif aldım
Mustafa Denizli: İki teklif aldım Türk antrenörlerinin ordinaryüsü Mustafa Denizli, Milliyet'ten Bilal Meşe ve Nevzat Dindar'a konuştu.
1.12.2018 Kasımpaşa Spor
Süper Lig'in "farklı" skorları
Süper Lig'in "farklı" skorları Beşiktaş, 1989-1990'da Adana Demirspor'u 10-0 yenerek, 60 sezonu geride kalan lig tarihindeki en farklı skorlu sonucu aldı. Lig tarihinde 8 ve daha farklı skorlu biten toplam 8 maç yapıldı.
6.08.2018 Süper Lig
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor
Hasan Şaş, Galatasaray'dan davet bekliyor Galatasaray ve Milli Takım eski futbolcusu Hasan Şaş, Kahramanmaraş'ta gençlerle bir araya geldi. Hasan Şaş, soru üzerine çağrılması durumunda Galatasaray'a gideceğini söyledi.
1.12.2017 Galatasaray
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep'te hükümlülerle bir araya geldi.
5.10.2017 Futbol
Efsaneler hükümlülerle buluştu
Efsaneler hükümlülerle buluştu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen, "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında, Türk futbolunun ünlü isimleri, Şanlıurfa'da hükümlü ve tutuklu gençlerle bir araya geldi.
8.09.2017 Futbol
TRT spikeri özür dilemek zorunda kaldı
TRT spikeri özür dilemek zorunda kaldı Beşiktaş’ın Lyon’a 2-1 mağlup olduğu Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçının öncesinde yaşanan olayları aktarırken bölgede Ermenilerin yoğun olarak yaşadığına ‘dikkat çeken’ TRT spikeri Alper Bakırcıgil'in tepki çeken bu yorumu nedeniyle özür diledi. Spor yazarı Ali Gültiken de Bakırcıgil'e canlı yayında tepki gösterdi.
18.04.2017 Beşiktaş
‘Aziz Yıldırım bıraktığı gün ölür’
‘Aziz Yıldırım bıraktığı gün ölür’ Ünlü spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, "Aziz Yıldırım kendisi istifa ederse bırakır ama ben öyle bir ihtimal görmüyorum. Çünkü bıraktığı gün herhalde ölür, dayanamaz" dedi.
13.03.2017 Fenerbahçe
'Aziz Yıldırım bıraktığı gün ölür'
'Aziz Yıldırım bıraktığı gün ölür' Ünlü spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, "Aziz Yıldırım kendisi istifa ederse bırakır ama ben öyle bir ihtimal görmüyorum. Çünkü bıraktığı gün herhalde ölür, dayanamaz" dedi.
13.03.2017 Fenerbahçe
İbrahim Toraman: Pişman Değilim
İbrahim Toraman: Pişman Değilim Beşiktaş'ın eski kaptanlarından İbrahim Toraman, futbolu aniden bırakma kararı aldığı için pişman olmadığını dile getirdi.
14.02.2017 Beşiktaş
Efsane futbolcular cezaevine gidiyor!
Efsane futbolcular cezaevine gidiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı, mahkumlarla efsane futbolcuları bir araya getirmeye hazırlanıyor.
23.09.2021 Süper Lig
Gökhan Zan'dan Serdar Aziz'e ağır eleştiri!
Gökhan Zan'dan Serdar Aziz'e ağır eleştiri! Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray formasını giymiş olan eski milli futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaptığı hatayla penaltıya neden olan Serdar Aziz'i eleştirerek "Çok acemi bir hataydı" dedi.
24.09.2021 Galatasaray
Tüm yurtta 'demokrasi nöbeti' sürüyor
Tüm yurtta 'demokrasi nöbeti' sürüyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için 81 kentin meydanlarında toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem
Türkiye İspanya'dan nasıl puan alır?
Türkiye İspanya'dan nasıl puan alır? Türkiye, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için İspanya'dan mutlak puan koparmak zorunda. Peki ilk maçta kötü oynayan Türkiye, son şampiyona karşı sahaya nasıl çıkmalı ve nasıl oynamalı?
23.09.2021 Futbol
Burcu’nun futbol gecesi
Burcu’nun futbol gecesi UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Pepsi & Lays’in Zorlu Jamies’deki davetine ünlü isimler akın etti...
29.05.2016 Magazin
Oyuncular Atiba'ya araba alsın
Oyuncular Atiba'ya araba alsın Beşiktaş'ın Kanadalı ön liberosu, Kayseri maçı sonrası otoritelerin büyük övgüsünü aldı:
2.05.2016 Beşiktaş
Futbol tarihine yolculuk
Futbol tarihine yolculuk Dünyanın en kapsamlı futbol koleksiyonunu futbolseverlerle buluşturan ‘GOAL! Sergisi’ Zorlu PSM’de açıldı. Açılışa, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolun efsane isimleri de katıldı.
12.03.2016 Magazin
Efsaneler yeniden sahada!
Efsaneler yeniden sahada! Beşiktaş, yarın yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nin açılışını yapacak.
23.02.2016 Beşiktaş
Feyyaz Uçar dünya evine girdi!
Feyyaz Uçar dünya evine girdi! BEŞİKTAŞ’ın efsane futbolcularından Feyyaz Uçar, Funda Demir ile evlendi.
3.01.2016 Beşiktaş
'Mesele demir değil'
'Mesele demir değil' Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Ali Gültiken, divan kuruluna damga vuran Keçeci-Çebi gerginliğini değerlendirdi:
16.11.2015 Beşiktaş
'Bu sezon şampiyon olamasak da...'
'Bu sezon şampiyon olamasak da...' "Ligin ikinci yarısı başladı, telafisi zor maçlar olacak"
2.02.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ali Gültiken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali gültiken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.