Öğretmene Saldırı

Öğretmene Saldırı

Son dakika Öğretmene saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmene saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmene saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmene Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmene saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 öğretmene saldırı haberi bulunmuştur. Tüm öğretmene saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başörtülü öğretmene saldıran kadın tutuklandı!
Başörtülü öğretmene saldıran kadın tutuklandı! Beşiktaş'ta öğretmene saldıran kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
21.11.2019 Gündem
Beşiktaş'ta öğretmen kadına saldıran kadın yakalandı!
Beşiktaş'ta öğretmen kadına saldıran kadın yakalandı! Beşiktaş'ta bir kafe önünde öğretmen kadına saldıran kadın gözaltına alındı.
20.11.2019 Yaşam
Öğrencilerin önünde öğretmeni dövmüşlerdi! Baba-oğul tutuklandı
Öğrencilerin önünde öğretmeni dövmüşlerdi! Baba-oğul tutuklandı Diyarbakır'da, okulun müdür yardımcısı Yasin Güneş'i dövdüğü gerekçesiyle veli Mehmet Sıtkı A. ile oğlu Serhat A., gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen baba- oğul, mahkemece tutuklandı.
25.10.2019 Gündem
Öğretmen öğrencilerin gözü önünde saldırıya uğradı!
Öğretmen öğrencilerin gözü önünde saldırıya uğradı! Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir öğretmenin okul bahçesinde veli ve iki oğlu tarafından dövüldüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
24.10.2019 Gündem
Öğretmene acımasız saldırı
Öğretmene acımasız saldırı Gaziantep’te sınıf öğretmeni Mustafa Koç (35), okumayı öğrendiği için yanağını sıkarak tebrik ettiği öğrencisinin ailesi tarafından saldırıya uğradı.
24.11.2017 Yaşam
Öğretmene sınıfta satırlı saldırı!
Öğretmene sınıfta satırlı saldırı! Batman’da Petrol Ortaokulu öğretmeni Mehmet Emin Gülmüş, gürültü yaptığı için uyardığı öğrencisinin 3 yakınının sınıfta satırlı saldırısına uğradı. Sağ eline 10 dikiş atılan Gülmüş, saldırganlardan şikayetçi oldu.
24.10.2019 Yaşam
3 aylık hamile öğretmene saldırı
3 aylık hamile öğretmene saldırı Önce küfür etti sonra da...
11.07.2013 Yaşam
Veliden öğretmene dayak
Veliden öğretmene dayak Barıştırmak için biraraya getirdiler ama...
29.09.2021 Gündem
Gerçekler şaşkına çevirdi
Gerçekler şaşkına çevirdi Erzurum'da yaşanan tecavüz davasında...
1.10.2012 Yaşam
Sakarya'da öğretmene saldırı!
Sakarya'da öğretmene saldırı! SAKARYA’nın Sapanca İlçesi’nde 22 Haziran İlköğretim Okulu Din ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Adil Coşkun, kulağını çektiğini öne sürülen öğrencinin velisi S...
27.04.2012 Yaşam
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı.  Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Yaşam
Okulda öğretmene tekmeli- yumruklu saldırı! 'Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın'
Okulda öğretmene tekmeli- yumruklu saldırı! 'Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın' Samsun’un Çarşamba ilçesinde beden eğitimi öğretmeni Murat Atay, okul bahçesinde öğrencisinin babası Ferhat Ç. (43) ile ağabeyi E.Ç.’nin (17) tekmeli ve yumruklu saldırısına uğradı. Olay kameraya yansırken, gözaltına alınan baba ve oğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 25 yıllık öğretmen Atay, "Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın" dedi.
27.11.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Öğrencisinin saygısızlık yaptığı o öğretmen konuştu! 'Tek hata ile bir Türk evladı kaybedilemez'
Öğrencisinin saygısızlık yaptığı o öğretmen konuştu! 'Tek hata ile bir Türk evladı kaybedilemez' Ankara’da dün bir özel okulda, ders esnasında öğrencinin öğretmenine yönelik tepki çeken hareketleri sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce soruşturma başlatılmıştı. O hareketlere maruz kalan öğretmen Eyup Sağlık, “Tabii bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Herkesin geçmişte elbette ki hataları var. Bu çocuk da bir şiddet uygulamamış, evet öğretmene, mesleğe zedeleyici hareketler ama çocuk da bilinçli değil” dedi.
24.03.2022 Yaşam
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı...
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı... Dünyaca ünlü yoga okulundaki rezalet yıllar sonra ortaya çıktı. Şivananda yoga merkezleriyle ilgili gerçekleri seneler sonra öğrenen Ishleen Kaur isimli kadın adeta hayatının şokunu yaşadı. Kaur, cinsel istismar şikayetçisi kadınların başından geçenleri tek tek gün yüzüne çıkarıp tüm dünyanın öğrenmesini sağladı.
6.07.2021 Dünya
Öğretmene, ödevini sorduğu öğrenciden yumruklu saldırı
Öğretmene, ödevini sorduğu öğrenciden yumruklu saldırı Konya'da, ortaokulda görev yapan İngilizce öğretmeni Mahir Ö. (45), ödevini sorduğu S.G. (14) adlı erkek öğrencinin yumruklu saldırısına uğradı. Öğretmenin şikayeti üzerine gözaltına alınan S.G., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. S.G.'nin olaydan sonra kaydını başka okula aldırdığı öğrenildi.
12.11.2019 Yaşam
Okul bahçesinde öğretmene çirkin saldırı!
Okul bahçesinde öğretmene çirkin saldırı! Okul bahçesinde öğretmene çirkin saldırı!
24.10.2019 Haber
Öğretmenler için mobbing sayılan durumlar nelerdir?
Öğretmenler için mobbing sayılan durumlar nelerdir? Öğretmenler hangi şartlarda mobbing'e uğramış kabul edilir sorusunun yanıtı Danıştay'dan geldi. Danıştay verdiği kararda bir öğretmene amirleri tarafından uygulanan davranışların hangilerinin mobbing olarak değerlendirileceğini karara bağladı. İşte o sorunun cevabı!
25.05.2022 Çalışan Hakları
Üsküdar'da okulda öğretmene silahlı saldırı
Üsküdar'da okulda öğretmene silahlı saldırı İstanbul Üsküdar'da bir öğretmen okulda öğrenci velisinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırıldı.
7.11.2018 Yaşam
Öğretmene cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen müdüre hapis  cezası
Öğretmene cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen müdüre hapis cezası İzmir'in Çiğli ilçesinde öğretmene cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan müdür, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.12.2017 Yaşam
Trump'ın ardından nefret suçlarında rekor artış!
Trump'ın ardından nefret suçlarında rekor artış! ABD Başkanı Trump'ın göreve gelmesinin ardından özellikle göçmen ve Müslümanlara yönelik nefret suçlarında artış yaşandığı, normalde 5-6 ayda görülen olayların 1 haftada meydana geldiği bildirildi
17.06.2021 Dünya
Darbeci askerlere emri verdi Yunanistan'a kaçtı
Darbeci askerlere emri verdi Yunanistan'a kaçtı Darbeye kalkışan FETÖ/ PDY'li askerleri, Fetullah Gülen'in imamlarından bir astsubay başçavuşun yönettiği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Öğretmene tecavüz eden sanıklara 108 yıl hapis cezası
Öğretmene tecavüz eden sanıklara 108 yıl hapis cezası Erzurum'un Pasinler İlçesinde Türkçe öğretmeni A.K.'ye tecavüz ederek ağır yaralayan hükümlü sanıklar hakkında toplamda 108 yıl hapis cezası verildi
11.06.2016 Yaşam
Okul müdürüne saldırı!
Okul müdürüne saldırı! Başkent'te bir ilköğretim okulunda müdür olarak görev yapan kadın öğretmen, kaldığı apartmanın girişinde öğrencisinin taşlı saldırısına uğradı...
7.01.2016 Yaşam
Öğretmene okulda silahlı saldırı
Öğretmene okulda silahlı saldırı İSTANBUL Sancaktepe’deki Sabedin Türker İlkokulu’nda daha önce aralarında husumet olan eski öğrencisinin babası ile gerginlik yaşayan öğretmen Tahir Derin, bu kişiyle okulun içinde tartışmaya başladı...
17.12.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmene Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmene saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.