Öğretmen çiftten okulda iğrenç istismar! 1'i erkek 8 öğrenciye...
Öğretmen çiftten okulda iğrenç istismar! 1'i erkek 8 öğrenciye... Konya'da, 8 öğrenciye işkence yaptığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sınıf öğretmeni Gülşen E. (40) ve aynı okulda görev yapan eşi Ahmet E.’nin (40) yargılanmalarına devam edildi. Davanın 2’nci duruşmasına halen bir okulda öğretmenlik yapan çift, katılmazken, avukatları Beytullah Çetin de mahkemeye üstün başarı belgelerini sunup, duruşmaların gizli görülmesini, haber yasağı getirilmesini istedi. Mahkeme heyeti, bu talebi reddederek, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çift hakkında yürüttüğü soruşturmanın mahkemeye sunulması, tanıkların da dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.
2.07.2022 Yaşam
Öğretmen çift ile ilgili inanılmaz iddialar! Dayak, cinsel istismar ve dahası...
Öğretmen çift ile ilgili inanılmaz iddialar! Dayak, cinsel istismar ve dahası... Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde aynı ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni G.E. (40) ile kocası A.E. (40) hakkında, 2 yıl boyunca 1'i erkek, 8 öğrenciye aralıklarla işkence ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Konya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. ‘İşkence' suçundan 120 yıla kadar hapsi istenen G.E ile 'işkence ve cinsel istismar' suçlarından 132 yıla kadar hapsi istenen A.E., mart ayında hakim karşısına çıkacak.
20.01.2022 Yaşam
FETÖ'cü öğretmen çift, Yunanistan'a kaçarken yakalandı
FETÖ'cü öğretmen çift, Yunanistan'a kaçarken yakalandı Kocaeli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mesleklerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan A.T. ile A.T. adlı öğretmen çift, 3 çocuğu ile Yunanistan'a kaçmak isterken Edirne'de yakalandı.
7.06.2017 Yaşam
FETÖ propagandasını yapan öğretmen çifte ihraç
FETÖ propagandasını yapan öğretmen çifte ihraç MİLLİ Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta bir okulda broşür dağıtarak 'siyasi propaganda' yaptıkları iddia edilen öğretmenler Mesut K. ile eşi Sevda K.'yı meslekten ihraç etti. Olayın taşındığı Danıştay 12'nci Dairesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre kamu kurumlarında siyasi broşür dağıtılmasının yasak olduğu gerekçesiyle ihracın hukuka uygun olduğuna karar verdi.
29.09.2021 Gündem