Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Özer açıkladı!
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Özer açıkladı! Öğretmen atamaları ile ilgili müjde! Eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. Öğretmen atamalarının devam edeceğini belirten Bakan Özer, atama ağırlığının da İstanbul olacağını açıkladı. Peki, Öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? İşte Bakan Özer’şin açıklamaları!
7.06.2022 Eğitim
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı!
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamaları, adaylık kaldırma sınavı, salgın döneminde eğitim süreci ile ilgili soruları yanıtladı. Atama bekleyen öğretmenlerin merak ettiği soruları da cevaplayan Bakan Selçuk, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın talebi var." açıklamasında bulundu. Peki, Öğretmen ataması olacak mı? İşte Bakan Selçuk'un öğretmen atamaları ile ilgili açıklamaları...
24.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa...
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı. Peki, uzaktan eğitimde (EBA) son durum ne, sınavlar nasıl olacak?, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman açılacak? 1 Haziran 2021'de okullar açılacak mı, yüz yüze eğitime geçilecek mi? LGS ertelenecek mi? Öğretmen ataması olacak mı? İşte son dakika eğitim haberinin detayları... Öte yandan MEB geçtiğimiz günlerde LGS ile ilgili çok önemli açıklama yapmıştı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtmişti.
23.05.2021 Eğitim