Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
MEB harekete geçti ve duyurdu! 7 Aralık’ta başlıyor…
MEB harekete geçti ve duyurdu! 7 Aralık’ta başlıyor… MEB, milyonlarca kişinin beklediği duyuruyu resmen yaptı.7 Aralık’ta başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen peş peşe yazılar ile tarihler açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, alan değişikliği başvurularının 7 ila 11 Aralık tarihleri arasında alınacağını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), EBA derslerine yönelik siber saldırıların önlenmesi için öğretmenlerin uygulayacağı yöntemleri açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gibi merkezi sınavların kapsamında şu anda bir değişikliğin söz konusu olmadığını duyurdu.
4.12.2020 Eğitim
MEB, öğretmenler için alan değişikliği takvimini duyurdu
MEB, öğretmenler için alan değişikliği takvimini duyurdu Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğünün internet sitesinden, öğretmenlerin alan değişikliğine ilişkin duyuru yapıldı. Öğretmenler, alan değişikliği için ön başvurularını 9-13 Aralık'ta "mebbis.meb.gov.tr" veya "personel.meb.gov.tr" sitelerinden yapabilecek. Peki, öğretmen alan değişikliği tercihleri ne zaman yapılacak? İşte öğretmen alan değişikliği hakkında detaylı bilgiler…
29.11.2019 Eğitim
Öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları nasıl yapılır?
Öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları nasıl yapılır? Öğretmenlerin alan değişikliği atamaları bugün başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda görev yapan kadrolu öğretmenlerin alan değişikliği için başvurularında son gün ne zaman?
12.12.2018 Gündem