Öğrenci Evleri

Öğrenci Evleri

Son dakika öğrenci evleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenci evleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenci evleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenci Evleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenci evleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 öğrenci evleri haberi bulunmuştur. Tüm öğrenci evleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç’ operasyonlarında 611 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.10.2023 Gündem
Sayısı 20 bindi,  2 yılda 15'e kadar düştü! 'Bize doğanın canlılığını gösteriyordu'
Sayısı 20 bindi, 2 yılda 15'e kadar düştü! 'Bize doğanın canlılığını gösteriyordu' Erciyes Üniversitesi kampüsünde bulunan ve 'Anadolu sincabı' olarak bilinen gelengilerin 2021 yılında yaklaşık 20 bin olan sayısı 2 yılda 15'e kadar düştü. ERÜ Veteriner Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan Düzler, "Yapraklarla kapanmış yuvalar bize yuvaya girdiklerini fakat kış uykusundan uyanamadıklarını gösteriyor. Gelengiler otları yiyerek yağlanamıyorlar. Tohum yemeleri gerekiyor ama çimleri sularken aşırı sulama yapılması, çimlerin tohuma kalkmadan biçilmesi, kentleşme, mevsimsel kaymalar gibi durumlar bu hayvanların popülasyonunu sönme noktasına getirmiş görünüyor" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar'
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar' Bu sene mezun olarak memleketine dönmeye hazırlanan öğrenciler eşyalarını satmaya başlarken, deposu dolu olan spotçular alım yapmayınca gençler sosyal sosyal medya üzerinden satış yapmaya odaklandı.
4.07.2023 Yaşam
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem
FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 41 kişi adliyeye sevk edildi
FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 41 kişi adliyeye sevk edildi Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü'nün (FETÖ) öğrenci evleri yapılanmasına yönelik gözaltına alınan 41 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
14.03.2022 Gündem
Su faturaları ile ilgili flaş gelişme! Fiyatlar...
Su faturaları ile ilgili flaş gelişme! Fiyatlar... Su faturaları ile ilgili yeni bir teklif gündemde. Yüz binlerce abonenin faturasının değişmesine neden olacak. Su faturalarının kademeli olarak değiştirilmesi tartışılıyor. "Kademeli su faturası" uygulaması teklifi kapsamında, konut tipi aboneliklerde metreküp birim fiyatı 5 TL olan ücretin 7,5, 15 metreküp üzeri için 9 liraya, sosyal yardım alan ailelerin kullandığı suyun fiyatının ise 1 liraya düşürülmesi planlanıyor.
15.03.2021 Ekonomi
Kira fiyatları uçtu! Eski sözleşmeler de etkilenecek
Kira fiyatları uçtu! Eski sözleşmeler de etkilenecek Koronavirüs salgını ve deprem korkusu yaşayanların büyükşehirlerden kaçarak ilçeye yerleşmesi sonucu artan talep nedeniyle ev kiraları iki katına kadar yükseldi. Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da ev kiraları evin büyüklüğüne, eşyalı ya da havuzlu olmasına göre 1500 liradan başlayıp, 10 bin liranın üzerine kadar çıkıyor. Ev satın almak isteyenlerin ise büyüklüğüne ve konforuna göre 300 bin lira ile 1 milyon liraya kadar yükselen fiyatları gözden çıkarması gerekiyor. Bütçelerine göre ev bulmakta zorlanan vatandaşlar, ev sahiplerinin krizi fırsata çevirmelerinden yakınıyor.
7.12.2020 Ekonomi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da esnafla buluştu. Kılıçdaroğlu, "Türkiye genelinde baktığımızda bir esnaf bakanlığının kesinlikle kurulması lazım" dedi.
28.11.2020 Siyaset
Sakarya merkezli FETÖ operasyonu! 21 şüpheli gözaltına alındı
Sakarya merkezli FETÖ operasyonu! 21 şüpheli gözaltına alındı Sakarya merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.
8.10.2020 Gündem
Ankara'da su faturalarında düzenleme!
Ankara'da su faturalarında düzenleme! Ankara Büyükşehir Belediyesi, corona virüs tedbirleri kapsamında tüm su konut aboneleri için nisan ayında şubat ayı faturalarının yüzde 80'ni oranında geçici faturalandırılma yapılacağını duyurdu.
28.03.2020 Gündem
FETÖ'nün yeniden yapılanması soruşturmasında 19 şüpheli tutuklandı
FETÖ'nün yeniden yapılanması soruşturmasında 19 şüpheli tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 28 hücre evine yapılan operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 19'u tutuklandı.
10.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kamuda büyük veri ve yapay zeka uygulamalarının etkin olarak kullanımını sağlamak amacıyla Ulusal Yapay Zeka Stratejisinin bu yılın sonunda yayımlanması hedeflenmektedir." açıklamasında bulundu.
29.11.2019 Gündem
FETÖ'nün "bölgecisinin" ByLock inkarını, yazışmaları çürüttü
FETÖ'nün "bölgecisinin" ByLock inkarını, yazışmaları çürüttü Malatya'da FETÖ'nün "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evinde eşiyle sahte kimlikle yakalanan ve yargılandığı davada 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan sanık Bülent Ağtoprak hakkındaki gerekçeli kararda, "kullanmadım" dediği ByLock'a 8 bin 68 kez erişim sağladığı belirtildi.
24.07.2019 Gündem
Firari FETÖ'cülerin saklandığı evlere operasyon
Firari FETÖ'cülerin saklandığı evlere operasyon Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında firari olarak aranan ve "öğrenci evleri" adı altındaki evlerde saklanan örgüt üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 zanlıdan 6'sı tutuklandı.
27.05.2019 Gündem
Firari FETÖ üyelerinin saklandığı "öğrenci evleri"ne operasyon
Firari FETÖ üyelerinin saklandığı "öğrenci evleri"ne operasyon Kayseri ile çevre illerde firari olarak aranan ve "öğrenci evleri" adı altındaki evlerde saklandıkları belirlenen örgüt üyelerine yönelik operasyon başlatıldı.
22.05.2019 Gündem
120 öğrenci evine Ürdün’den yatırım
120 öğrenci evine Ürdün’den yatırım Gayrimenkulde alternatif bir yatırım aracı olan öğrenci evleri yurt dışından da yatırım çekiyor. Univa Sakarya’da kalan 102 öğrenci evini Ürdünlü yatırımcılar satın aldı
25.09.2018 Ekonomi
Son dakika: Dev operasyon! Çok sayıda gözaltı...
Son dakika: Dev operasyon! Çok sayıda gözaltı... Konya merkezli 38 ilde yürütülen FETÖ operasyonunda 47 subay ve 23 astsubay olmak üzere 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Askerlerden 30'u gözaltına alındı. Öte yandan Balıkesir merkezli 5 ildeki FETÖ operasyonunda ise 82 kişi gözaltına alındı.
29.03.2018 Gündem
Ev kiralarına 'öğrenci' ayarı
Ev kiralarına 'öğrenci' ayarı Antalya'da üniversiteye yakın bazı mahallelerdeki binalar, öğrencilerin oturacağı şekilde yapılıyor. Yeni evler daha küçük inşa edilirken, kiralar ters oranda yükseliyor.
26.02.2018 Eğitim
Son dakika! Zaman gazetesi orada hala yayınlanıyor...
Son dakika! Zaman gazetesi orada hala yayınlanıyor... Emekli hakim Ahmet Zeki Ücok’un “FETÖ’nün Makedonya’da suikast timi var” şeklindeki açıklamalarından sonra gözler bir kez daha örgütün en güçlü olduğu ülke Makedonya’ya çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Ak Parti'den Akıncı Üssü davasına müdahillik dilekçesi
Ak Parti'den Akıncı Üssü davasına müdahillik dilekçesi Partinin avukatı Cemaloğlu, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 sanığın yargılandığı davaya müdahil olmak için mahkemeye dilekçe verdi
29.09.2021 Gündem
Yeni dönem: 2 öğrenci bir odada kalamayacak
Yeni dönem: 2 öğrenci bir odada kalamayacak Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmeliğe göre, öğrenciye hitap eden yerlerin odalarında ya bir ya da 3, 4, 5, 6 öğrenci kalabilecek.
23.07.2017 Ekonomi
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı"
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı" FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporundan: "Gülen 1962-1963'te Erzurum Komünizmle Mücadele Derneğinin kurucuları arasında yer aldı. Yurt dışı bağlantılarla ilk temasının bu dernek vasıtasıyla gerçekleştiği ve örgütün temellerinin bu süreçte atıldığı kuvvetle muhtemel"
29.09.2021 Gündem
Dağdaki PKK'lılara kadro vermişler!
Dağdaki PKK'lılara kadro vermişler! İçişleri Bakanlığı hazırladığı raporda neden belediyelere kayyum atandığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün Ordu iddianamesinden şok detaylar
FETÖ'nün Ordu iddianamesinden şok detaylar Ordu Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) darbe girişimine ilişkin hazırlanarak mahkemeye sunulan iddianamede şok detaylar yer aldı.
29.09.2021 Gündem
15 ildeki 'FETÖ ablası' operasyonunda 6 tutuklama
15 ildeki 'FETÖ ablası' operasyonunda 6 tutuklama KONYA merkezli 15 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 'Kadın ve öğrenci evleri' yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda, örgütün bölge ablası olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 16 kadından 6'sı tutuklandı, 10'u adli ve kontrol ve yurtdışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Evleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenci evleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.