Öğrenci Evi

Öğrenci Evi

Son dakika öğrenci evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenci evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenci evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenci Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenci evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 öğrenci evi haberi bulunmuştur. Tüm öğrenci evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarını konuk olduğu öğrenci evinde yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarını konuk olduğu öğrenci evinde yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftarda Beşiktaş'taki bir öğrenci evine misafir oldu.
8.04.2022 Siyaset
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında bir örgüt mensubunun dijital materyallerinden örgüt evlerinde ve dışarıda nasıl davranılacağına yönelik 'Tedbirname' ele geçirildi. 19 sayfalık tedbirnamede 'Neler Olmalı', 'Neler Olmamalı' şeklinde evde ve sosyal hayatta dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı. İşte FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer alan tedbirler: Örgüt içi konuşmalarda VPN çalıştırılarak Whatsapp, Signal ya da Viber kullanın. Okullarınızda sosyal olun. Kızları Whatsapp gruplarına alabilirsiniz. Öğrenci kulüplerine üye olun. Ulu orta cep telefonunuzdan bizim programlarınıza girmeyin. Girmeniz gerekiyorsa kamerasız ve tenha alanları tercih edin.
4.04.2022 Gündem
AK Parti'li Özkan: 'Seçim de seçim' diyenler, aday belirlediniz mi?
AK Parti'li Özkan: 'Seçim de seçim' diyenler, aday belirlediniz mi? AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, "2018'den beri her gün 'seçim de seçim' diyenler, çıkıp da adayınızı belirlediniz mi? O gelecek adayınızın da hepinize zarfta tebliğ edilen üst aklınızın adayı olacağını elbette biliyoruz" dedi.
12.01.2022 Siyaset
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi? Akrep dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep dizisine oyunculuğu kadar müzisyen kimliği ile tanınan Bertan Asllani katıldı. Asllani dizide ‘Efe’ karakterini canlandıracak. Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
25.02.2021 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da esnafla buluştu. Kılıçdaroğlu, "Türkiye genelinde baktığımızda bir esnaf bakanlığının kesinlikle kurulması lazım" dedi.
28.11.2020 Siyaset
Öğrenci ve ev sahibi arasında kira krizi!
Öğrenci ve ev sahibi arasında kira krizi! Corona virüs nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitime geçince, ev kiralayan öğrenciler ve ev sahipleri arasında kriz çıktı. Öğrenciler sözleşmeyi feshetmek, ev sahipleri de kirasını almak istiyor. Bu ‘sözleşme krizi’ nasıl çözülür, hangi durumda sözleşme erken feshedilebilir?
13.09.2020 Ekonomi
Tüm kiracılar merak ediyordu! O paralar geri alınabiliyor
Tüm kiracılar merak ediyordu! O paralar geri alınabiliyor Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı çok yakından ilgilendiriyor. Pandemi nedeniyle birçok alanda yaşanan değişiklik mülk sahibi ile kiracı arasında da görülüyor. Özelikle kiracılar ekonomik olarak yaşanan zorlu süreçte kira ödememe imkanın bulunup bulunmadığını merak ediyor. İşyerini kapatanlar ise boş dükkan için ödedikleri kirayı geri almak istiyor. Peki bu mümkün mü? Tüm detaylar haberimizde...
13.07.2020 Ekonomi
Nurgül Yeşilçay: İşte öğrenci evi
Nurgül Yeşilçay: İşte öğrenci evi Oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir reklamda gösterilen şık ve tertemiz öğrenci evine isyan etti. Güzel oyuncu, paylaştığı dağınık bir ev fotoğrafına "İşte öğrenci evi" yazarak herkesi güldürdü.
10.05.2020 Magazin
EPDK'dan çok önemli açıklama! 'Geçici kapatılan iş yerlerine uygulanmayacak'
EPDK'dan çok önemli açıklama! 'Geçici kapatılan iş yerlerine uygulanmayacak' EPDK'dan yapılan açıklamada, "3 ay geçici sayaç okumadan fatura belirleme, geçici kapatılan iş yerlerine uygulanmayacak." dedi.
3.04.2020 Ekonomi
Öğrencilerin yurt telaşı
Öğrencilerin yurt telaşı Üniversite tercih sonuçları açıklandı, şimdi sıra ‘barınmaya’ geldi. Öğrenciler, evden önce yurtları araştırıyor. Devlet yurtlarının dışında özel yurtlarda kalacaklar yıllık en az 4 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda...
10.08.2019 Ekonomi
Öğrencilerin ev sınavı! En pahalı 3 şehir: Muğla, İstanbul ve İzmir
Öğrencilerin ev sınavı! En pahalı 3 şehir: Muğla, İstanbul ve İzmir Sınav stresini geride bırakan binlerce öğrenci şimdilerde üniversite tercihlerini yapıyor. Bu öğrenciler ve aileleri için bir sonraki adım ev kiralama olacak. En yüksek kirayı Muğla, İstanbul ve İzmir’de eğitim görecekler ödeyecek. En uygun fiyatlı kiralık evler ise Kırşehir, Niğde ve Mardin’de. İstanbul’un merkezi ilçelerindeki evler için 2-3 bin lira ödenirken, Anadolu illerinde 100 metrekare evin kirası 500-600 liraya kadar düşecek.
28.07.2019 Ekonomi
Tek tek itiraf etti: Gizlenmemiz için mesajlar geliyordu!
Tek tek itiraf etti: Gizlenmemiz için mesajlar geliyordu! Diyarbakır'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yakalanan ve hakkında dava açılan sanık "Hamza" kod adlı H.D, polisin gerçekleştirdiği "huzur" operasyonları bilgisinin kendilerine önceden geldiğini ve yakalanmamak için tedbir aldıklarını anlattı.
13.05.2019 Gündem
Zeybekci, öğrenci evinde menemen yaptı
Zeybekci, öğrenci evinde menemen yaptı AK Parti'nin 31 yerel seçimi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, davet üzerine misafir olduğu öğrenci evinde menemen hazırlayıp, gençlerle birlikte yedi.
17.02.2019 Gündem
120 öğrenci evine Ürdün’den yatırım
120 öğrenci evine Ürdün’den yatırım Gayrimenkulde alternatif bir yatırım aracı olan öğrenci evleri yurt dışından da yatırım çekiyor. Univa Sakarya’da kalan 102 öğrenci evini Ürdünlü yatırımcılar satın aldı
25.09.2018 Ekonomi
Furkan Vakfı'nın yurt oyununu polis bozdu!
Furkan Vakfı'nın yurt oyununu polis bozdu! Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.
6.04.2018 Gündem
Kitap şeklinde gizli kasa!
Kitap şeklinde gizli kasa! Trabzon’da FETÖ soruşturmaları kapsamında “gaybubet evi” olarak adlandırılan ve örgüt üyelerinin gizlenmek amacıyla kullandığı 6’sı öğrenci evi olmak üzere 19 hücre evi deşifre edildi.
30.03.2018 Gündem
Son dakika: Dev operasyon! Çok sayıda gözaltı...
Son dakika: Dev operasyon! Çok sayıda gözaltı... Konya merkezli 38 ilde yürütülen FETÖ operasyonunda 47 subay ve 23 astsubay olmak üzere 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Askerlerden 30'u gözaltına alındı. Öte yandan Balıkesir merkezli 5 ildeki FETÖ operasyonunda ise 82 kişi gözaltına alındı.
29.03.2018 Gündem
Sözde yeni Rize il imamı adliyeye sevk edildi
Sözde yeni Rize il imamı adliyeye sevk edildi FETÖ/PDY'nin Rize'deki yeni yapılanmasına yönelik operasyonda Trabzon'da sahte kimlikle yakalanan sözde yeni Rize il imamı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
2.03.2018 Gündem
Son dakika! Zaman gazetesi orada hala yayınlanıyor...
Son dakika! Zaman gazetesi orada hala yayınlanıyor... Emekli hakim Ahmet Zeki Ücok’un “FETÖ’nün Makedonya’da suikast timi var” şeklindeki açıklamalarından sonra gözler bir kez daha örgütün en güçlü olduğu ülke Makedonya’ya çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Elazığ'da öğrenci evi yandı
Elazığ'da öğrenci evi yandı Elazığ’da bir öğrenci evinde çıkan yangın, komşuların haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
26.11.2017 Yaşam
Üniversiteli olmanın bedeli aylık en az 2 bin TL
Üniversiteli olmanın bedeli aylık en az 2 bin TL Aileler çocuklarının geleceği için bütçelerinden büyük bir payı eğitime ayırıyor. Özellikle büyükşehirlerde kira en büyük gideri oluştururken, mutfak masrafları 600 TL’yi geçiyor. Faturalar ve eğitim giderleri ile bu yekün aylık 2 bin TL’yi buluyor.
14.10.2017 Arşiv
Üniversiteye başlayacak olanlar dikkat! Onlar her yerde!
Üniversiteye başlayacak olanlar dikkat! Onlar her yerde! Üniversite için hangi bölümü, hangi şehirde kazandığınız belli oldu, hazırlıkları tamamladınız. Yola çıkacaksınız. Nereye giderseniz gidin sizi karşılayacak bazı karakterler var. Kim onlar?
23.08.2017 Eğitim
Denizci subaydan FETÖ itirafı
Denizci subaydan FETÖ itirafı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli 21'i asker, 3'ü sivil 24 kişi hakkında açtığı davanın iddianamesinde, sanıklarından eski Binbaşı Murat Baykal'ın, "Burak, beni yaklaşık 1,5 saat mesafedeki Pensilvanya'daki Fetullah Gülen'in çiftliğine götürdü. Hafta sonunu Pensilvanya'da geçirdik. Orada 2 gece kaldık. 2012 yılı Kasım ya da Aralık ayıydı. Fetullah Gülen'in hasta olduğu söylendi. Onunla görüştürülmedik. Diğer kişilerin verdikleri dersleri dinledik." ifadesine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
2 yılda 4.5 milyar TL
2 yılda 4.5 milyar TL Nef 2017’de İstanbul ve Bodrum’da 1.9 milyar TL yatırım değerine sahip 4 yeni proje gerçekleştirecek. Bu projelerle 2018’e kadar toplam 4.5 milyar TL’lik yatırım yapılacak.
10.03.2017 Ekonomi
PKK'nın "eylem" planı İzmir'de polise takıldı
PKK'nın "eylem" planı İzmir'de polise takıldı Operasyonlarda önemli kayıplar vererek köşeye sıkışan terör örgütü PKK'nın son dönemde İzmir'de gerçekleştirmek istediği bombalı eylem planları, polisin başarılı çalışmalarıyla engellendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenci evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.