Ocak Zammı

Ocak Zammı

Son dakika ocak zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ocak zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ocak zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ocak Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ocak zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.507 ocak zammı haberi bulunmuştur. Tüm ocak zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar Emekli ve memur Ocak zammı refah payı hariç kesinleşti Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
8.01.2024 Emekli
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Son 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Memur ve emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakamlara refah payı dahil değil. Memurlar ve emekliler bu orana refah payı ve seyyanen zammın dahil edilip edilmeyeceğini sorgularken Cumhurbaşkanı’nın söz konusu zamlara yönelik bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
3.01.2024 Gündem
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar?
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar? Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı için araştırmalar arttı. 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci sonuçlandı. Memur toplu sözleşme zammı 2024 için yüzde 15+10, 2025 içinse yüzde 6+5 olarak gerçekleşecek. Enflasyon bu oranların üzerinde çıkarsa enflasyon farkı da eklenecek.
3.01.2024 Ekonomi
Avukat maaşı 2024: Yeni zamlı avukat maaşı Ocak'ta ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? 2024 avukat maaşı hesaplama
Avukat maaşı 2024: Yeni zamlı avukat maaşı Ocak'ta ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? 2024 avukat maaşı hesaplama Ocak ayı zammıyla birlikte Avukat maaşı da netlik kazanacak. 3 Ocak 2024 Çarşamba günü TÜİK tarfından açıklanacak enflasyon rakamlarıyla birlikte birçok meslekte maaşlar belli olacak. Bu nedenle Ocak zammı Avukat maaşı ne kadar oldu? sorusu da araştırılmaya başlandı. Adliyelerde, hukuk bürolarında görevini icra eden binlerce avukat maaş hesaplamasına başladı. Aralık ayı enflasyonuna ek olarak refah payı da eklenecek ve yeni zam oranı belirlenmiş olacak. Peki 1/4 avukat maaşı ne kadar oldu? 2024 avukat maaşı hesaplama
3.01.2024 Ekonomi
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti!
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti! Ocak ayı zammıyla birlikte ücretli öğretmen maaşı 2024 yılı için netleşecek. TÜİK tarafından açıklanacak Aralık ayı enflasyon rakamı ile birlikte ücretli öğretmenlerin maaşı hesaplanmaya başlanacak. Geçtiğimiz Temmuz ayında ücretli öğretmenlik ek ders ücretlerinde artış yaşanmıştı. Peki 2024 ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? Ücretli öğretmen ek ders ücreti arttı mı? İşte merak edilen detay...
3.01.2024 Ekonomi
Kıdem tazminatı tavanı 2024 ne kadar oldu? Yeni kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır, 2024 kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu?
Kıdem tazminatı tavanı 2024 ne kadar oldu? Yeni kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır, 2024 kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu? SGK emekli maaşı zammı ve memur maaş artışları 3 Ocak'ta açıklanacak. Emekli ve memur maaşına yapılacak Ocak zammı ile birlikte kıdem tazminatı tavanı da belli olacak. Peki, 2024 kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatı tavanı ne zaman açıklanacak?
3.01.2024 Çalışma Hayatı
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı?
Seyyanen zam artacak mı? 2024'te seyyanen zamma zam gelir mi, seyyanen zam 2024'te devam edecek mi, seyyanen zam enflasyon oranında artacak mı? Asgari ücret zammından sonra gözler memur ve memur emeklisi maaşlarına çevrildi. 3 Ocak tarihinde enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte zamlı maaşlar netlik kazanacak. Memurlar 15 Ocak'ta, işçiler 31 Ocak'ta, SSK emeklileri 17-26 Ocak'ta, Bağ-Kur emeklileri de 25-28 Ocak'ta zamlı aylıklarını alacak. Memurlara temmuz ayında yüzde 17.55+8 bin 77 lira seyyanen zam yapıldı. Böylece en düşük memur maaşı 22 bin 17 liraya, ortalama maaş da 25 bin liraya çıkmıştı. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi, seyyanen zamma zam gelir mi? Seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Zam tablosu değişti! Emekli aylıklarında ve memur maaşlarında büyük artış, SSK ve Bağ-Kur emeklileri de dahil...
Zam tablosu değişti! Emekli aylıklarında ve memur maaşlarında büyük artış, SSK ve Bağ-Kur emeklileri de dahil... SGK emekli maaşı zammı ve memur maaş artışları önümüzde hafta netleşecek. Emekliye zam, en düşük emekli maaşı ve memur maaş zammı olmak üzere 2024'te 3 düzenleme yapılacak. Ocak ayı ile birlikte işçi, işsiz, emekli, memur, sosyal yardım alanlar gibi birçok kesimin geliri artmış olacak. Vatandaşlar yeni yılda yeni maaşlarını alacak. İşte milyonların merak ettiği maaş zammı rakamları...
31.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! Polis, hemşire avukat memur... İşte yeni maaş tablosu
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! Polis, hemşire avukat memur... İşte yeni maaş tablosu Emekli ve memur zammı için heyecanlandırın iki büyük zam müjdesi verildi. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla emekli ve memur zammı ile 2024 maaş tabloları netleşti. İşte meslek meslek zamlı maaşlar...
21.12.2023 Emekli
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret ve kademeli artış detayı ortaya çıktı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret ve kademeli artış detayı ortaya çıktı Milyonlarca memur ve emeklinin gözü zam oranlarına çevrildi. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi için geri sayım başladı. 2024 Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Nihai zam oranları öncesi Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği 2023 yılının son anketini yayımladı. Böylece emekli ve memur zammı için en güçlü ipucu da gelmiş oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve emeklilere yüzde 50 civarında artış yapılacağından bahsetti. Peki bu orana göre en düşük memur ve memur emeklisinin maaşı ne olur? En düşük emekli maaşı için tahminler neler? İşte detaylar..
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekliye ve memura çifte müjde verildi! Büyük zam geliyor, işte meslek meslek yeni maaşlar
Emekliye ve memura çifte müjde verildi! Büyük zam geliyor, işte meslek meslek yeni maaşlar Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi için geri sayım başladı. 2024 Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Nihai zam oranları öncesi Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği 2023 yılının son anketini yayımladı. Böylece emekli ve memur zammı için en güçlü ipucu da gelmiş oldu. İşte polisten, memura, hemşireye kadar yeni emekli zammı ve meslek meslek memur maaşları hesaplama tabloları...
18.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli, memura zam! Maaş hesabı değişti, zam oranı açıklandı, ek zam müjdesi, işte yeni maaş tablosu
Emekli, memura zam! Maaş hesabı değişti, zam oranı açıklandı, ek zam müjdesi, işte yeni maaş tablosu Milyonlarca emekli ve memur açıklanacak enflasyon rakamlarını bekliyor. Pazartesi 5 aylık enflasyon oranının netleşmesiyle emekli ve memur Ocak zammı büyük oranda belli olacak. Nihai emekli maaşı ve memur maaş zammı Ocak ayında Aralık ayı enflasyon rakamları kesinleşecek. Böylece 20 milyonu aşkın vatandaşın maaşları 2024 yılının ilk yarısı için netlik kazanacak. Peki emeklilerin zam oranları ne olacak? İşte son dakika haberin detayları...
2.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret zammı ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam ortaya çıktı. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak.
27.11.2023 Ekonomi
Net asgari ücret zammında sürpriz rakam! İşte milyonlarca asgari ücretlinin olası yeni maaşı
Net asgari ücret zammında sürpriz rakam! İşte milyonlarca asgari ücretlinin olası yeni maaşı Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam ortaya çıktı. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
27.11.2023 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak 5 bin TL emekli ikramiyesi 12 milyonu aşkın SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı emeklisine ödendi. Ocak zammı öncesi milyonları rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için yeni gelişme yaşandı. 'Çalışan emekliye ikramiye var mı, 5000 TL alacak mı' sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışan emekliler için de 5000 TL emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı. Çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? İşe çalışan emekli ikramiyesi ile ilgi detaylar...
26.11.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi hesaplara yatacak! Tarih belli oldu
Çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi hesaplara yatacak! Tarih belli oldu 5 bin TL emekli ikramiyesi 12 milyonu aşkın SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı emeklisine ödendi. Ocak zammı öncesi milyonları rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için yeni gelişme yaşandı. 'Çalışan emekliye ikramiye var mı, 5000 TL alacak mı' sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışan emekliler için de 5000 TL emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı. Çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? İşe çalışan emekli ikramiyesi ile ilgi detaylar...
25.11.2023 Emekli
Emekliye dev zam! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, oranlar belli oldu
Emekliye dev zam! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, oranlar belli oldu Emekli zammı 2024 yılı için hesaplanmaya başladı. Emekli maaşı SSK ve Bağkur hesapları Ocak zammı ile netleşecek. 6 aylık enflasyon oranı ile şekillenen emekli zammı için 4 aylık oran belli olurken geriye sadece 2 veri kaldı. Enflasyon zammı ile hesaplanan maaş tahminleri de gündemdeki yerini aldı. Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor. İşte ocak zammı ile ilgili detaylar...
24.11.2023 Emekli
Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam! Masadaki iki formül ortaya çıktı
Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam! Masadaki iki formül ortaya çıktı Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam ortaya çıktı. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi.
23.11.2023 Ekonomi
Emekli olmak isteyenler için büyük fırsat! 50 bin lira kazanacaklar
Emekli olmak isteyenler için büyük fırsat! 50 bin lira kazanacaklar Emekli olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli olmak isteyenleri ilgilendiren haberin ayrıntıları netleşti. Buna göre emekli olmak için prim satın alacaklar, doğum, askerlik ve yurtdışı borçlanması yapacaklar için son 1 ay kaldı. Ocak zammı öncesi başvuru yapanlar cebinde 50 bin liradan fazla para kalacak.
22.11.2023 Emekli
Asgari ücrette taban ve tavan rakamları ortaya çıktı! Dikkat çeken vergi detayı
Asgari ücrette taban ve tavan rakamları ortaya çıktı! Dikkat çeken vergi detayı Asgari ücret maratonu başlıyor. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi. Öte yandan asgari ücret zammı ile ilgili taban ve tavan rakamları ortaya çıktı.
22.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette yeni dönem başlıyor
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette yeni dönem başlıyor Asgari ücret maratonu başlıyor. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi.
21.11.2023 Ekonomi
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu 5000 TL emekli ikramiyesi düzenlemesi ile SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı olmak üzere 12,2 milyon vatandaşa ödeme yapıldı. Ocak zammı öncesi emeklileri rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için bütçe sınırlarının zorlanması talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Öte yandan 5000 TL emekli ikramiyesi için milyonları ilgilendiren ek düzenlemenin ilk Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi bekleniyor.
19.11.2023 Emekli
Memur maaşlarına yıl sonunda çifte artış müjdesi! Yeni polis, hemşire, memur maaşları tek tek hesaplandı
Memur maaşlarına yıl sonunda çifte artış müjdesi! Yeni polis, hemşire, memur maaşları tek tek hesaplandı Memur zammı, toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile beraber belirleniyor. 6 milyonu aşkın memur ve memur emeklisi Ocak zammı ile maaş artışlarına odaklandı. Memur zammı, Kasım enflasyon rakamı sonrası büyük oranda belli olacak. Emekli, memur maaşları zam oranı için 1 veri kalacak. Öte yandan öğretmen, polis, hemşire ve doktor dahil memur meslek gruplarında maaş hesaplama tabloları netleşti.
14.11.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Ocak Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ocak zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.