Ocak Transfer

Ocak Transfer

Son dakika ocak transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ocak transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ocak transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ocak Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ocak transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.322 ocak transfer haberi bulunmuştur. Tüm ocak transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferdi Kadıoğlu bu kez yapamadı! Ocak ayında takımdan ayrılacaktı, bir anda yıldız oldu
Ferdi Kadıoğlu bu kez yapamadı! Ocak ayında takımdan ayrılacaktı, bir anda yıldız oldu İsmail Kartal’ın, Rize dönüşünde öğrencilerine bir konuşma yaptığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, dikkat çeken ifadeler kullandı. Öte yandan ocak transfer döneminde takımdan ayrılacak olan tecrübeli futbolcu Rizespor maçında yıldızlaştı. İşte detaylar...
20.02.2024 Fenerbahçe
Yusuf Yazıcı çılgınlığı! Transfer sezonu başlamadan anlaşma sağlandı
Yusuf Yazıcı çılgınlığı! Transfer sezonu başlamadan anlaşma sağlandı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fenerbahçe
Hocası gözden çıkardı, Çağlar Söyüncü transfer kararını verdi
Hocası gözden çıkardı, Çağlar Söyüncü transfer kararını verdi Ocak transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile güçlendiren Fenerbahçe'de gözler Çağlar Söyüncü transferine çevrildi. Sarı-lacivertliler bugün Atletico Madrid ile bir görüşme daha yapacak. Milli futbolcu transfer kararını Atletico Madrid yönetimine bildirdi.
19.01.2024 Fenerbahçe
Bonucci, Krunic gelince 2 yıldıza birden güle güle! Fatih Terim transferi açıkladı
Bonucci, Krunic gelince 2 yıldıza birden güle güle! Fatih Terim transferi açıkladı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ocak transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci ile güçlendiren ve Rade Krunic transferinde de geri sayıma geçen Fenerbahçe'de iki ayrılık birden yaşanacak. Sezon başında transfer edilen yıldız oyuncu ise Premier Lig'e gidiyor. İşte detaylar...
11.01.2024 Fenerbahçe
Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!
Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ocak transfer döneminde takımı güçlendirmek için çalışmalara başladı. Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu Sergen Yalçın'ın listesinde üst sıralarda yer alıyor.
7.01.2024 Şampiy10
Zaha, Tete, Boey derken yıldız isim ayrılıyor! Taraftar sevinecek, uçaktan bu fotoğrafı paylaştı
Zaha, Tete, Boey derken yıldız isim ayrılıyor! Taraftar sevinecek, uçaktan bu fotoğrafı paylaştı Galatasaray'da yaklaşan Ocak transfer dönemi öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı yıldız oyuncudan veda gibi bir paylaşım gelirken yerine gelecek isim de netlik kazanıyor. İşte detaylar...
26.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha! Ali Koç istiyordu, Çağlar Söyüncü'den transfer kararı
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha! Ali Koç istiyordu, Çağlar Söyüncü'den transfer kararı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Ocak transfer dönemi öncesi son kararını verdi.
9.12.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler bombası! Transfer için karar verildi, Ancelotti açıkladı
Real Madrid'de Arda Güler bombası! Transfer için karar verildi, Ancelotti açıkladı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Ancelotti son dakika açıkladı. Real Madrid'de sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Arda Güler için Ocak transfer dönemi öncesi karar verildi.
9.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ilk transfer! İsmail Kartal inadından vazgeçmiyor, Ali Koç gemileri yaktı
Fenerbahçe'den ilk transfer! İsmail Kartal inadından vazgeçmiyor, Ali Koç gemileri yaktı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de Ocak transfer dönemi öncesinde çalışmalar başladı. Sarı-lacivertli yönetim İsmail Kartal'ın yazın ısrarla istediği yıldız oyuncu için yeniden devreye girdi. İşte transfer haberinin detayları...
14.11.2023 Fenerbahçe
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Lech Poznan forması giyen Norveçli orta saha Kristoffer Velde ile masaya oturdu.
5.07.2023 Beşiktaş
Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımı belli oldu! 3 milyon euro'ya geldi astronomik bonservise gidiyor
Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımı belli oldu! 3 milyon euro'ya geldi astronomik bonservise gidiyor Devre arası transfer sezonunun açılmasıyla birlikte eksik olan bölgelere gerekli takviyeleri yapmak için kolları sıvayan dört büyüklerin hemen hemen hepsinde forvet arayışlarına devam edilirken, Uğur Çiftçi transferinde 'Emre Taşdemir' şoku yaşayan Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı gelişmesi Sarı Kırmızılı cephede bomba etkisi yarattı. İşte 17 Ocak transfer gelişmeleri...
17.01.2023 Galatasaray
Cuma günü Volkan Demirel'i tek başına yıktı bugün Dursun Özbek'i rahatlattı: Kupa kaldırmadan gitmek yok
Cuma günü Volkan Demirel'i tek başına yıktı bugün Dursun Özbek'i rahatlattı: Kupa kaldırmadan gitmek yok Cuma günü Hatayspor ile oynanan maçta gösterdiği performansla 'en iyi oyuncu' seçilen yıldız futbolcunun Okan Buruk ve Dursun Özbek'e 'Kupa kaldırmadan Galatasaray'dan gitmek yok' sözleri Cimbom'u oldukça rahatlattı. Adı sık sık transfer dedikodularıyla anılan ve Milan'a imza atacağı iddia edilen 26 yaşındaki orta sahanın tamamen şampiyonluğa odaklandığı öğrenilirken, Sarı Kırmızılı ekibin Antalyaspor mesaisine başladığı bildirildi.
16.01.2023 Süper Lig
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman?
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman? 2022 yılı sona ererken ara transfer dönemi futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Takımların Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray transfer haberleri başta olmak üzere diğer takımların transfer yapıp yapmayacağını merak ediliyor. TFF tranfer dönemi ile ilgili tarihleri duyurmuştu. Peki, Transfer sezonu ne zaman başlıyor? Ara transfer sezonu ne zaman başlıyor? İşte, TFF Ocak transfer dönemi ile ilgili bilgiler…
27.12.2022 Şampiy10
Galatasaray'da Okan Buruk yıldız ismin hesabını kesti! "Bardağı taşıran son damla oldu"
Galatasaray'da Okan Buruk yıldız ismin hesabını kesti! "Bardağı taşıran son damla oldu" Süper Lig'de bu akşam İstanbulspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Ocak transfer dönemine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un yıldız ismin üzerini tamamen çizdiği ifade edildi. İtalyan basını "Okan Buruk takımda istemiyor! Bardağı taşıran son damla oldu" ifadelerini kullanarak Ocak ayındaki ayrılığı duyurdu.
25.12.2022 Galatasaray
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş orta saha hattına takviye yapmak isterken, tecrübeli teknik adamın yönetime 'Yeni Talisca arıyorum' raporu dikkat çekti.
17.11.2022 Beşiktaş
Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı
Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı Lille'den CSKA Moskova'ya transfer olan ve Rusya'da 12 maçta 8 gol 2 asistlik performansıyla göz dolduran Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'den önemli açıklamalar geldi.
4.06.2022 Futbol
İnaki Pena Galatasaray'dan ayrıldı
İnaki Pena Galatasaray'dan ayrıldı Devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak gelen genç kaleci İnaki Pena, Barcelona'ya geri döndü.
23.05.2022 Galatasaray
Dün hat-trick yaptı bugün menajeri transferi açıkladı!
Dün hat-trick yaptı bugün menajeri transferi açıkladı! Dün Rubin Kazan karşısında şov yapan ve Rusları kendine hayran bırakan Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci oyuncuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2022 Futbol
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi...
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi... Rusya - Ukrayna savaşıyla beraber FIFA'nın sert yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus kulüpleri yabancı futbolcularıyla yollarını ayırma tehlikesiyle karşı karşıya...
8.03.2022 Futbol
Transferde Galatasaray bombayı patlatıyor! Henry Onyekuru geri dönüyor...
Transferde Galatasaray bombayı patlatıyor! Henry Onyekuru geri dönüyor... Galatasaray'da Henry Onyekuru transferi tekrar gündemde... Sezon başında bonservisiyle gittiği Olympiakos'ta mutsuz olduğu belirtilen Nijeryalı yıldızın, Sarı- Kırmızılılar'a haber gönderdiği ve geri dönmek istediği öğrenildi. Başakşehir'in de devrede olduğu ifade ediliyor.
6.01.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde gaza bastı! Ocak ayında 4 isim ve yıldız golcü...
Galatasaray transferde gaza bastı! Ocak ayında 4 isim ve yıldız golcü... Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda umduğunu bulamayan Galatasaray transferde gaza bastı. Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim gözünü Ocak ayı transfer ve tescil dönemine çevirdi. Sarı-kırmızılı takımın bu doğrultuda gündemine aldığı 4 isim belli oldu. İşte Galatasaray'ın transfer etmek istediği o isimler...
30.12.2021 Galatasaray
Galatasaray yılın bomba transferine imza atmaya hazırlanıyor! Süper Lig'i sallayacak hamle: 20 milyon euro...
Galatasaray yılın bomba transferine imza atmaya hazırlanıyor! Süper Lig'i sallayacak hamle: 20 milyon euro... Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını sürdürürken, yılın bombasına imza atmaya hazırlanıyor. Milli oyuncuyu yeniden Türkiye'ye döndürmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da Mostafa Mohamed ve Vedat Muriqi konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
25.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'a transfer müjdesi! Fatih Terim çok istemişti: Ocak'ta imza...
Galatasaray'a transfer müjdesi! Fatih Terim çok istemişti: Ocak'ta imza... Süper Lig'de peş peşe gelen puan kayıplarıyla zor günler geçiren Galatasaray sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Ligdeki bu kritik maç öncesinde transfer çalışmalarına devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı.
16.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'a orta saha için sürpriz transfer! Teknik direktör Fatih Terim Mohamed Magdy 'Afsha' için teklif yaptı...
Galatasaray'a orta saha için sürpriz transfer! Teknik direktör Fatih Terim Mohamed Magdy 'Afsha' için teklif yaptı... Süper Lig'de zirve mücadelesi veren ve Avrupa'da lider olan Galatasaray ocak transfer sezonunda orta sahasını güçlendirmek isterken, gündeme sürpriz bir isim geldi.
11.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Mostafa Mohamed'de bir haller oldu
Galatasaray'da Mostafa Mohamed'de bir haller oldu Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a gelen ve bu sezon form olarak büyük düşüş yaşayan Mostafa Mohamed endişe veriyor.
20.08.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ocak Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ocak transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.