Gazete Vatan Logo
Futbol Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı

Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı

Lille'den CSKA Moskova'ya transfer olan ve Rusya'da 12 maçta 8 gol 2 asistlik performansıyla göz dolduran Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'den önemli açıklamalar geldi.

Menajeri Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini açıkladı

Fransa'da 2020-2021 sezonunda Lille formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Yusuf Yazıcı geride kalan sezonda Lille'de hayal kırıklığı yarattı. Galtier'in takımdan ayrılmasının ardından forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu, Fransız ekibinde sadece 6 maçta ilk 11'de forma şansı bulabildi.

Lille'de başarısız bir sezonu geride bırakan Yusuf Yazıcı, Ocak transfer döneminde Rus ekibi CSKA Moskova'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı. CSKA Moskova 12 milyon euro ödemesi halinde Yusuf Yazıcı'nın bonservisini alacak.

CSKA Moskova'ya transferinin ardından muhteşem bir performans sergileyen milli futbolcu, Rus ekibiyle toplamda çıktığı 12 maçta 8 gol atıp 2 asist yaptı.

RUS BASININDAN İDDİA: GERİ DÖNECEK

Lille'den CSKA Moskova'ya kiralık olarak transfer olan ve Rusya'da yeniden eski formuna kavuşan milli futbolcu performansıyla göz dolduruyordu. Ancak Rus basını yıldız futbolcunun yükselen grafiğine rağmen CSKA'nın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığını duyurdu.

Rus basınından Sport 24'ün haberine göre, CSKA Moskova, 25 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayacak ve Yusuf, sezon sonunda Lille'e geri dönecek. Milli futbolcu, devre arasında transfer olduğu CSKA Moskova'da şu ana kadar 10 maçta 8 kez fileleri havalandırdı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA: GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Lille ve CSKA Moskova'nın Yusuf Yazıcı transferi için görüşmelere devam ettiğini açıkladı. Rus basınına konuşan Cebeci, "Müzakereler ilerliyor. Aramızda bir problem yok. Lille ve CSKA Moskova pazarlık yapıyor. Yusuf'un önceliğinin CSKA'da kalmak olduğunu söylemiştim. Takımın şampiyon olmasına yardım etmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Menajeri Yusuf Yazıcının yeni adresini açıkladı