Çocuklarda hiperaktiviteye akupunkturla çözüm
Çocuklarda hiperaktiviteye akupunkturla çözüm Çocuklarda görülen hem fiziksel hem psikolojik sorunların akupunkturla tedavi edilebileceğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Serhat Koran “Akupunktur tedavisiyle çocuklarda sık görülen obezite ve psikolojik kaynaklı dikkat eksikliği, hiperaktivite, baş ağrıları, gece altını ıslatma, iştahsızlık gibi durumlara çözüm bulunabiliyor. Ayrıca çocuklarda sık görülen alerjik rinit, astım, cilt hastalıkları, epilepsi ve nörolojik hastalık temelli kalan doku bozukluğunda da akupunktur başarılı sonuçlar veriyor” dedi.
19.11.2020 Sağlık
Obezite ameliyatlarında şok rapor! Yüzde 77'si hatalı
Obezite ameliyatlarında şok rapor! Yüzde 77'si hatalı TBMM Obezite Alt Komisyonu’na gelen raporda, son iki yılda gerçekleşen ve ölümle sonuçlanan 34 obezite ameliyatında hem teşhis hem de hekim hatasının ciddi oranda olduğu tespiti yapıldı.
22.06.2020 Yaşam
'Obezite hastaları, corona virüs sürecini daha ağır geçiriyor'
'Obezite hastaları, corona virüs sürecini daha ağır geçiriyor' Uzman diyetisyen Banu Süzen, "Obezite hastaları corona virüs sürecini daha ağır geçiriyor. Özellikle kronik hastalığı ve obezitesi olan hastalarda bu süreç çok daha ağır geçiyor. Dolayısıyla normal kilomuzda olmamız bizim bağışıklık sistemimizi koruyan bir etmendir" dedi.
31.05.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri