Nuri Ergin

Nuri Ergin

Son dakika nuri ergin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuri ergin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuri ergin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuri Ergin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuri ergin gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 nuri ergin haberi bulunmuştur. Tüm nuri ergin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurişler çetesi kimdir, Nuri Ergin nereli, kaç yıl ceza aldı? Karagümrük çetesi…
Nurişler çetesi kimdir, Nuri Ergin nereli, kaç yıl ceza aldı? Karagümrük çetesi… KARAGÜMRÜK Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a karşı 2 yıl önce yapılan silahlı saldırı nedeniyle toplamda 239 yıl hapsi istenen 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin hakim karşısına çıktı. Ergin; Kendisine yönelik suçlamaları okuyunca kahkaha attığını söyledi, oğlunu hedef alan kişileri tehdit etti, "Ben anamın karnından suçlu doğmadım" dedi. Peki, Nurişler çetesi kimdir? Nuri Ergin kimdir, nereli, kaç yıl ceza aldı?
19.07.2023 Gündem
'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin: Benim girdiğim olaylarda 4-5 tane ölü olur, bu olayla ilgim yok
'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin: Benim girdiğim olaylarda 4-5 tane ölü olur, bu olayla ilgim yok Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a silahlı saldırı davasında toplamda 239 yıl hapis cezasıyla yargılanan 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin, "Benim girdiğim olaylarda 4-5 ölü olur. Burada birinin dişi kırılmış, biri ayağından yaralanmış. Eğer ben bir suç işlemişsem, itiraf ederim. Bu olaylarla benim ilgim yok" dedi. Yaşar Ecim'i yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık Metehan Türbedar ise, suçlamayı kabul ederek, Ecim'i sakat bırakmak amacıyla eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.
12.01.2023 Gündem
Anıl Ergin uçakta bayıldı! Ring aracıyla götürüldü...
Anıl Ergin uçakta bayıldı! Ring aracıyla götürüldü... Karagümrük Çetesi’ne düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan Nuri Ergin oğlu Anıl Ergin, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden Iğdır’daki cezaevine götürülmek için bindirildiği uçakta panik atak geçirerek bayıldı. Ergin 2 gün sonra ring aracıyla Iğdır’a götürülürken, avukatları ise sevk işleminin yürütmesinin durdurulması için mahkemeye başvurdu.
27.08.2021 Gündem
'Karagümrük çetesi'ne şafak baskını
'Karagümrük çetesi'ne şafak baskını İstanbul merkezli 4 ilde, kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon başlatıldı. Gerçekleştirilen operasyonda 27 şüpheliye yönelik 53 adrese baskın yapıldı.
11.06.2021 Gündem
Karagümrük çetesine operasyon!
Karagümrük çetesine operasyon! 'Karagümrük Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün cezaevindeki elebaşı 'Nuriş' lakaplı Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin ve kardeşi Nejat Ergin'in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Operasyonda kalem şeklinde suikast silahı ele geçti.
9.02.2019 Gündem
Nuri Ergin'in cezaevi firarisi oğlu yakalandı
Nuri Ergin'in cezaevi firarisi oğlu yakalandı İstanbul'da "Nurişler" olarak bilinen çetenin elebaşı Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin Fatih'te gözaltına alındı. Erginin, çok sayıda suç kaydı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.
5.01.2018 Gündem
Loto milyoneri 40 yaşında sirozdan öldü
Loto milyoneri 40 yaşında sirozdan öldü Edirne'nin Süloğlu İlçesi'nde hamallık yaparak geçimini sağlarken 3 yıl önce Süper Loto'dan 11 milyon lira kazanan evli 2 çocuk babası 40 yaşındaki Fuat Özdemir, siroz hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün akşam hayatını kaybetti.
18.08.2017 Yaşam
Hedefleri Ankara'da eylem yapmaktı!..
Hedefleri Ankara'da eylem yapmaktı!.. Söke Otogarı’nda sahte kimlik ve silahlarla yakalanan iki kişiden birinin Sabancı suikastının firari sanığı İsmail Akkol, diğerinin de DHKP-C’li Fadik Adıyaman olduğu tespit edildi...
29.09.2021 Gündem
Nuri Ergin’in kardeşi gözaltına alındı
Nuri Ergin’in kardeşi gözaltına alındı Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün "Nuriş” lakaplı lideri Nuri Ergin’in kardeşi Nurettin Ergin ve 2 kişi, ruhsatsız silah bulundurma iddiasıyla Antalya-Isparta karayolunda gözaltına alındı.
13.01.2016 Yaşam
İstanbul'da 22 ilçede 3 gün elektrik kesintisi
İstanbul'da 22 ilçede 3 gün elektrik kesintisi İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacaktır...
9.11.2015 Yaşam
Çakıcı’nın yeğeni vurdu kaçtı, yakalandı
Çakıcı’nın yeğeni vurdu kaçtı, yakalandı Alaattin Çakıcı’nın yeğeni Cihan Çakıcı, Kadıköy’de Porsche marka aracıyla bir kişiyi ezip kaçtı. Cihan Çakıcı’nın çarptığı kişi olay yerinde hayatını kaybederken Çakıcı, 9 günlük firarın ardından sevgilisiyle otomobil gezintisinde yakalandı
29.09.2021 Gündem
Nuri Ergin'in küçük oğlu Anıl asker kaçağı çıktı
Nuri Ergin'in küçük oğlu Anıl asker kaçağı çıktı Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından aralarında Karagümrük Çetesi Lideri Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin’in de olduğu 12 şüpheli; suç örgütü kurarak çek ve senet tahsilatı yaptığı’ iddiasıyla polisteki sorgularının ardından savcılığa sevk edildi...
19.06.2015 Yaşam
Loto milyoneri paraları mafyaya kaptırdı iddiası!
Loto milyoneri paraları mafyaya kaptırdı iddiası! Edirne’de hamallık yapan ve 8 ay önce Sayısal Loto’dan 11 milyon lira kazanan Fuat Özdemir’in başına gelmeyen kalmadı. Parasının 5 milyonunu patronuna kaptırdığı iddia edilen Özdemir’in en son Nuriş Çetesi’ne 5-6 milyon lirasını kaptırdığı öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Nurişin oğullarına suç örgütü operasyonu
Nurişin oğullarına suç örgütü operasyonu POLİSİN Kırklareli merkezli 3 ilde gerçekleştirdiği suç örgütü operasyonunda, Karagümrük Çetesi elebaşı ’Nuriş’ lakaplı Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin’in de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı...
17.06.2015 Yaşam
Nuriş’in oğlu kaçtı iki polis açığa alındı!
Nuriş’in oğlu kaçtı iki polis açığa alındı! EDİRNE Cezaevi’nde bulunan Karagümrük çetesi lideri babası Nuri Ergin’i ziyaret için gelen ve hakkında hırsızlık ve yağma suçlarından arama kaydı olduğu için polis ekiplerince gözaltına alınan Anıl Ergin’in, tedavi için götürüldüğü hastane bahçesinden yardım alarak kaçtığı ortaya çıktı...
12.05.2015 Yaşam
Cezaevinden 'kalp rahatsızlığım var' deyip kaçmış
Cezaevinden 'kalp rahatsızlığım var' deyip kaçmış Edirne'de F Tipi Cezaevinde bulunan çete lideri babası Nuri Ergin’i ziyaret için gelen ve hakkında hırsızlık ve yağma suçlarından arama kaydı nedeniyle polis ekiplerince gözaltına alınan Anıl Ergin’in, tedavi için götürüldüğü hastane bahçesinden yardım alarak kaçtığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Nuri Ergin’in oğlu firar etti
Nuri Ergin’in oğlu firar etti Karagümrük Çetesi’nin lideri Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin gözaltına alındığı Edirne’de sağlık kontrolünden geçtiği hastaneden firar etti...
29.09.2021 Gündem
Nuri Ergin'in oğlu kaçtı
Nuri Ergin'in oğlu kaçtı Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in, Edirne'de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden kaçtı...
29.09.2021 Gündem
4 aydır haber alınamıyor!
4 aydır haber alınamıyor! Adana'da platonik aşığı tarafından kaçırılan 17 yaşındaki kızdan 4 aydır haber alamayan ailesi perişan oldu.
8.04.2015 Yaşam
Çakıcı ile barışmayız
Çakıcı ile barışmayız Kandıra F tipi Cezaevinde hükümlü olan Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerden, diğer kardeşleri Nejat Ergin'in 'Alaattin Çakıcı ile kavga bitsin' şeklindeki açıklamalarına cevap geldi. Vedat Ergin: 'Nejat Ergin bizim adımıza konuşamaz. İsrail ile Filistin barışırsa biz de Çakıcı ile barışırız' dedi. Ergin aralarındaki kavganın devam edeceğini belirterek 'Durmak yok, savaşa devam!' dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Reis-baba devri bitti, barışalım’
‘Reis-baba devri bitti, barışalım’ Ergin kardeşler ile Alaattin Çakıcı arasında yaklaşık 30 yıldır süren husumet için Erginler tarafından sürpriz bir çağrı geldi.
29.09.2021 Gündem
Alaattin Çakıcı'ya sürpriz çağrı
Alaattin Çakıcı'ya sürpriz çağrı Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin, kardeşinin adamları tarafından Alaattin Çakıcı'ya saldırı düzenleneceği yönündeki iddiaları yalanlayarak, söz konusu husumetin bitmesini istediklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Anneyle 1,5 saat!
Anneyle 1,5 saat! Alaattin Çakıcı büyük güvenlik önlemleriyle getirildiği İstanbul’ Gültepe’deki hasta annesini ziyaret etti.
15.11.2014 Yaşam
300 bin dolar dolu çantayı vermeyince kurşun yağdı!
300 bin dolar dolu çantayı vermeyince kurşun yağdı! Eski vekile evinin önünde kanlı pusu, kızı ve eşi öldürüldü
29.09.2021 Gündem
3 terörist 26’ncı katı kana bulamıştı!
3 terörist 26’ncı katı kana bulamıştı! 9 Ocak 1996’da işlenen 3 cinayet, Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nuri Ergin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuri ergin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.