Gazete Vatan Logo

‘Reis-baba devri bitti, barışalım’

Ergin kardeşler ile Alaattin Çakıcı arasında yaklaşık 30 yıldır süren husumet için Erginler tarafından sürpriz bir çağrı geldi.

‘Reis-baba devri bitti, barışalım’

Kamuoyunda ‘Karagümrük Çetesi’ olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin’in ağabeyi Nejat Ergin, kardeşinin adamları tarafından Alaattin Çakıcı’ya saldırı düzenleneceği yönündeki iddiaları yalanlayarak, söz konusu husumetin bitmesini istediklerini söyledi. Kırıkkale Cezaevi’nden, annesinin rahatsızlığı nedeniyle verilen izin üzerine İstanbul’a getirilen Alaattin Çakıcı’ya saldırı yapılacağı haberlerinin gerçek dışı olduğunu dile getiren Ergin, şunları ifade etti “Annesini ziyaret eden birisine karşı bizim tarafımızdan böyle bir saldırı yapılması asla düşünülmez. Artık böyle kavgaların bitmesi lazım. Hepimizin evlatları var. Yanlışlara ‘dur’ dememiz lazım. Bir zamanlar yanlış bir şeyler yaşanmış olabilir. Bunların üzerini kapatmamız lazım. Yarınlarımız, evlatlarımız için artık hepimiz böyle şeylere ‘dur’ diyeceğiz. Ateşe alevle gitmememiz lazım. Onun annesi de namazında bir annemiz. Allah annesine şifa, o kardeşimizi de güç versin. Böyle şeylerin olmasını istemeyiz.”

‘Alaattin Bey de kavgaya dur der’

Haberin Devamı

Ergin, kavgadan kimsenin kazanacak bir şeyi olmadığını aktararak, “Böyle, ‘babalar, reisler’ dönemi bitmiştir artık. Asıl baba devlettir. Biz kavgadan yana olanlara da ‘dur’ diyeceğiz. Annem evde felçli. 21 yıldır 2 evladının hasretiyle gözyaşı akıtıyor. İnşallah yarın kardeşlerim de Alaattin bey de bu lüzumsuz kavgalara dur der” diye konuştu.