Gazete Vatan Logo

Nuri Ergin’in kardeşi gözaltına alındı

Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün "Nuriş” lakaplı lideri Nuri Ergin’in kardeşi Nurettin Ergin ve 2 kişi, ruhsatsız silah bulundurma iddiasıyla Antalya-Isparta karayolunda gözaltına alındı.

Nuri Ergin’in kardeşi gözaltına alındı

Kamuoyunda "karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütünün lideri "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'in kardeşi Nurettin Ergin ve 2 kişi, ruhsatsız silah bulundurmak suçlamasıyla gözaltına alınmalarının ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğünün, Antalya-Isparta karayolunda durduğu araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ele geçirilmesi üzerine gözaltına alınan Nuri Ergin'in kardeşi Nurettin Ergin ile İlker G. ve Mehmet G'nin emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütünün lideri "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'in kardeşi Nurettin Ergin ve 2 kişinin içinde bulunduğu otomobili, dün, ihbar üzerine durdurmuştu. Aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirilen otomobildeki Nurettin Ergin ile İlker G. ve Mehmet G. gözaltına alınmıştı.