Nuri Bilge Ceylan

Nuri Bilge Ceylan

Son dakika nuri bilge ceylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuri bilge ceylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuri bilge ceylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuri Bilge Ceylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuri bilge ceylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 nuri bilge ceylan haberi bulunmuştur. Tüm nuri bilge ceylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde!
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde! Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği "Kuru Otlar Üstüne", 9-14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yeşilçam Sineması’nda yeniden gösterime girecek.
8.02.2024 Magazin
Oyuncu Merve Dizdar oyunu kullandı!
Oyuncu Merve Dizdar oyunu kullandı! 76'ncı Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncuö ödülüne layık görülen Merve Dizdar Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için oyunu Kadıköy Lisesi'nde kullandı.
28.05.2023 Magazin
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar yurda döndü!
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar yurda döndü! Fransa'da düzenlenen 6'ncı Cannes Film Festivali'nde, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı 'Kuru Otlar Üstüne' filmindeki rolüyle 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar Türkiye'ye döndü.
28.05.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Ünlü isim kıyafetine gelen eleştirilere yanıt verdi. Merve Dizdar'a ünlülerden tebrik mesajları yağdı.
28.05.2023 Magazin
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Dizdar, Altın Palmiye kazanan ilk Türk kadın oyuncu oldu.
28.05.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor?
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne'nin başrolü Nuray'ı Merve Dizdar canlandırıyor. Merve Dizdar Nuray rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
27.05.2023 Televizyon
Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı!
Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı! Merve Dizdar, Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.
27.05.2023 Televizyon
KPSS’nin ilk oturumu sona erdi! KPSS nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS’den ilk yorumlar!
KPSS’nin ilk oturumu sona erdi! KPSS nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS’den ilk yorumlar! ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS), genel yetenek ve genel kültür oturumları sona erdi. Adayların çoğu, sınavdan erken çıktı. Sınavın tamamlanmasıyla birlikte adaylar, soruları ile ilgili ilk değerlendirmelerini sosyal medya üzerinden yapmaya başladı. Peki, KPSS nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? Sorular nasıldı? İşte merak edilenler…
18.09.2022 Eğitim
VJ Bülent: 8 aydır yastayım
VJ Bülent: 8 aydır yastayım 90’ların en ünlü VJ’lerinden biri Bülent Çarıkçı’ydı. Dönemin en çok izlenenleri arasında VJ Bülent’in gece yayınları vadı. Ünlü sunucu, 11 yıldır ekrandan uzak Edirne ve Selanik arası bir hayat yaşıyor. VJ Bülent, “Biri yazmıştı ‘Bülent’le başladı VJ’lik, Bülent’le bitti.’ Doğru gibi... Hâlâ ekranda olduğumu sanıyorlar” diyor.
10.10.2021 Magazin
Nuri Bilge Ceylan, küçük ve eski model aracıyla dikkat çekti
Nuri Bilge Ceylan, küçük ve eski model aracıyla dikkat çekti Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Mütevazı yaşamıyla dikkat çeken yönetmen, 'mini' olarak tabir edilen iki kişilik küçük otomobiliyle trafiğe çözüm buldu.
8.05.2021 Magazin
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış Bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaşan, dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.
22.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Uluslararası Göç Filmleri Festivali"nde (UGFF), "En İyi Uzun Metraj Film" ödülünü, "Sama İçin" (For Sama) adlı yapım kazandı.
21.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli?
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal katıldığı programlar, oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterlerle gündemde. İnternette Ercan Kesal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal'ın eşi kim? Ercan Kesal'ın asıl mesleği ne? soruları aratılıyor. İşte Ercan Kesal'ın biyografisi...
26.05.2020 Gündem
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Murat Cemcir'e övgü
Murat Cemcir'e övgü Altın Palmiye ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın “Ahlat Ağacı” filmindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Murat Cemcir, New York’ta Tribeca yazarları tarafından “yılın en iyi oyuncu performansı” değerlendirmesinde yer almayı başardı.
18.07.2019 Kültür Sanat
Son başvuru tarihi 1 Mayıs!
Son başvuru tarihi 1 Mayıs! Lise öğrencilerinin çektikleri kısa filmleriyle katılabilecekleri Altın Boğa Kısa Film Yarışması'na başvurular başladı.
17.04.2019 Kültür Sanat
Murat Cemcir'e Moskova'dan ödül
Murat Cemcir'e Moskova'dan ödül ‘Ahlat Ağacı’ filminde bir babayı canlandıran Murat Cemcir, Moskova’da düzenlenen Uluslararası East-West Golden Arch gecesinden ödülle döndü.
15.04.2019 Magazin
Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları başladı!
Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları başladı! Lise öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek olan 16. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması başvuruları başladı.
28.02.2019 Kültür Sanat
Doğu Demirkol Cenevre’de sahne alacak
Doğu Demirkol Cenevre’de sahne alacak Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, tek kişilik stand-up gösterisiyle 4.Aralık Salı akşamı saat 20:30’da Cenevre’nin merkezindeki Theatre de l’esperance’da sahne alacak.
22.11.2018 Magazin
Nuri Bilge Ceylan: Askerde karar verdim
Nuri Bilge Ceylan: Askerde karar verdim Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, yönetmen olmaya askerde karar verdiğini söyledi.
19.11.2018 Kültür Sanat
Malatya Film Festivali'ne 'Anons' ve 'Güvercin' damgası
Malatya Film Festivali'ne 'Anons' ve 'Güvercin' damgası Malatya'da gerçekleştirilen "8. Uluslararası Film Festivali"nde Uzun Metraj Film Yarışması'nda mücadele eden "Anons" ve "Güvercin" filmleri 5'er ödülün sahibi oldu.
15.11.2018 Kültür Sanat
Öfkeli kalabalıklar ve kaostan kaçarım
Öfkeli kalabalıklar ve kaostan kaçarım Yeliz Kuvancı, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Kuvancı, “Ben başarılı bir oyuncuyum demek fazla iddialı gelmiştir bana. Bunun formülünü ben veremem” diyor.
31.08.2018 Arşiv
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu Amerika'da yapılacak 91. Akademi Ödülleri (OSCAR) Yabancı Dilde En İyi Film Dalı'nda Türkiye'nin adayı Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' filmi oldu.
17.08.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nuri Bilge Ceylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuri bilge ceylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.