Nükleer Denemesi

Nükleer Denemesi

Son dakika nükleer denemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükleer denemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükleer denemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükleer Denemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükleer denemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 nükleer denemesi haberi bulunmuştur. Tüm nükleer denemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim’e ‘gözdağı’ tatbikatı
Kim’e ‘gözdağı’ tatbikatı Güney Kore ve ABD, Kuzey Kore’nin son füze denemesinin ardından bugüne kadar gerçekleştirdikleri en kapsamlı ortak hava tatbikatını başlattı.
4.12.2017 Dünya
Kuzey Kore'nin nükleer denemesi, toprağı kaydırdı
Kuzey Kore'nin nükleer denemesi, toprağı kaydırdı Kuzey Kore'nin son nükleer denemesinin Punggye-ri tesisi ve yakınlarında toprak kaymasına yol açtığı, yeni yayımlanan uydu görüntüleriyle tespit edildi.
6.09.2017 Dünya
Kim bombayı yine patlattı
Kim bombayı yine patlattı Kuzey Kore, tüm dünyadan gelen tepkilere karşın altıncı nükleer denemesini gerçekleştirdi. Pyongyang, denemede kullanılan minyatürize hidrojen bombasının yeni geliştirilen uluslararası balistik füze başlığına da monte edilebileceğini duyurdu
3.09.2017 Dünya
Kim vurduya gidecek
Kim vurduya gidecek Trump yönetiminin, nükleer silah denemelerini sürdürmesi halinde Kuzey Kore’ye ‘önleyici saldırı’ düzenleyeceği iddia edildi. Kuzey Kore ise ‘ABD tahrik ederse savaşa gireriz’ tehdidinde bulundu
14.04.2017 Dünya
ABD'den Kuzey Kore ile ilgili flaş iddia
ABD'den Kuzey Kore ile ilgili flaş iddia ABD'den yayın yapan bir internet sitesi, Kuzey Kore'nin yeni bir nükleer patlayıcı aygıtı denemeye hazırlandığı ileri sürüldü.
26.03.2017 Dünya
Kuzey Kore bunu 2006'dan beri yapıyor!
Kuzey Kore bunu 2006'dan beri yapıyor! Kore Savaşı'ndan sonra Sovyetler Birliği'nin yardımıyla nükleer silah geliştirme çalışmalarına başlayan Kuzey Kore, 2000'li yılların ortalarından bu yana nükleer füze denemeleriyle anılıyor.
17.06.2021 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
NATO ve BM'ye tepki! "Sizi ilgilendirmez"
NATO ve BM'ye tepki! "Sizi ilgilendirmez" Kuzey Kore, nükleer faaliyetlerin durdurmasını isteyen NATO'yu reddetti.
17.06.2021 Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye yaptırım
ABD'den Kuzey Kore'ye yaptırım ABD, Kuzey Kore'nin geçen eylül ayında gerçekleştirdiği nükleer testlere cevaben 16 kuruluş ve 7 kişiyi kara listeye aldı
17.06.2021 Dünya
Birleşmiş Milletler sinyali verdi!
Birleşmiş Milletler sinyali verdi! Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Kuzey Kore'nin nükleer denemesini kınayarak yeni yaptırım sinyali verdi. Konsey, Kuzey Kore'nin 5,3 büyüklüğünde depreme neden olan nükleer denemesinin ardından acil olarak toplandı.
17.06.2021 Dünya
Lavrov: Güçlü bir sinyal göndereceğiz
Lavrov: Güçlü bir sinyal göndereceğiz Lavrov, Cenevre'de ABD'li mevkidaşı John Kerry'yle gerçekleştireceği görüşme ve Japonya Dışişleri Bakanı Fumio Kişida'yla yapacağı telefon konuşmasının ardından Pyongyang'a, BM kararlarını izlemesi gerektiği konusunda 'güçlü bir sinyal' gönderileceğini belirtti.
17.06.2021 Dünya
Kuzey Kore en büyük nükleer denemesi gerçekleştirdi
Kuzey Kore en büyük nükleer denemesi gerçekleştirdi Güney Koreli askeri yetkililer, Kuzey Kore'nin beşinci ve en büyük nükleer denemesini gerçekleştirdi. Kuzey Kore, beşinci nükleer denemesini gerçekleştirdiğine dair iddiaları ulusal televizyonunda doğruladı.
17.06.2021 Dünya
Kuzey Kore uzun menzilli füze fırlattı
Kuzey Kore uzun menzilli füze fırlattı ABD Strateji Komutanlığı (USSTRATCOM), Kuzey Kore’nin uzun menzilli füze fırlattığını bildirdi...
7.02.2016 Dünya
Kuzey Kore, bu ay uydu fırlatacak
Kuzey Kore, bu ay uydu fırlatacak Kuzey Kore, Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü'ne 8-25 Şubat tarihleri arasında uydu fırlatacağını bildirdi. Bu adımın, özellikle ABD ve Güney Kore'nin tepkisini çekeceği belirtiliyor.
3.02.2016 Dünya
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye balonlu tepki
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye balonlu tepki Kuzey Kore'nin, Güney Kore'ye içinde yaklaşık 1 milyon propaganda broşürü bulunan balonlar gönderdiği bildirildi.
18.01.2016 Dünya
ABD'yi tek seferde haritadan silerim
ABD'yi tek seferde haritadan silerim Nükleer programı nedeniyle ABD'nin sert eleştirilerine maruz kalan Kuzey Kore, "ABD'yi tek seferde haritadan silecek" hidrojen bombası geliştirdiğini iddia etti...
14.01.2016 Dünya
ABD'den çok sert açıklama
ABD'den çok sert açıklama ABD yönetimi, Kuzey Kore'nin nükleer deneme yaptığı iddiası sonrasındaki incelemelerin, başarılı bir hidrojen bombası patlamasıyla örtüşmediğini açıkladı.
6.01.2016 Dünya
Güney Kore'den şaşırtan çıkış: "Hidrojen bombası olmayabilir"
Güney Kore'den şaşırtan çıkış: "Hidrojen bombası olmayabilir" Kuzey Kore'nin bugün açıkladığı denemesinin, iddia ettiği gibi hidrojen bombası olmayabileceği bildirildi.
6.01.2016 Dünya
İngiltere'den Kuzey Kore'ye çok sert tepki
İngiltere'den Kuzey Kore'ye çok sert tepki İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond: "Eğer Kuzey Kore tarafından nükleer bir cihaz patlatıldıysa, bu, BMGK kararlarının ciddi şekilde çiğnendiğidir ve bir provakasyondur. Bu durumu koşulsuz kınıyorum." diye konuştu.
6.01.2016 Dünya
ABD'den çok sert tepki!
ABD'den çok sert tepki! Kuzey Kore’nin nükleer denemesi ABD Dışişleri Bakanı Kerry'den sert tepki..
13.02.2013 Dünya
Nükleer Füzyon denemesi ilk kez 'tam başarılı' oldu! Bu devrim hayatımıza ne katacak? (Dünyayı kurtarır mı?)
Nükleer Füzyon denemesi ilk kez 'tam başarılı' oldu! Bu devrim hayatımıza ne katacak? (Dünyayı kurtarır mı?) Dünya günlerdir ilk 'tam olarak başarılı' nükleer füzyon denemesini konuşuyor, 'Bu tarih kitaplarına geçer' deniyor, peki bize faydası ne olacak? Anlatıyoruz...
16.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum
Biden'dan Çin açıklaması: Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum ABD Başkanı Joe Biden, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile yaptığı görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD ilişkilerine dair, "Yeni bir Soğuk Savaş olmayacağına kesinlikle inanıyorum” dedi.
14.11.2022 Dünya
Kuzey Kore 2 yeni balistik füze fırlattı
Kuzey Kore 2 yeni balistik füze fırlattı Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru 2 yeni balistik füze ateşlediği bildirildi. Son iki hafta içinde 6. füze denemesini gerçekleştiren Pyongyang yönetimi, 2022 yılının başından bu yana 24. füze testini yapmış oldu.
6.10.2022 Yaşam
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep F-16 uçaklarının alımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den flaş Viper modeli talebi geldi. ABD ile yapılan F-16 uçağı alımı ve modernizasyonu ile ilgili görüşmelerin dördüncüsü başladı. Milli Savunma Bakanlığından bir heyet ABD'ye gitti. Peki, görüşmenin içeriği ne? Bundan sonra süreç nasıl devam edecek? İşte detaylar...
17.08.2022 Dünya
ABD’den kıtalararası balistik füze denemesi
ABD’den kıtalararası balistik füze denemesi ABD Hava Kuvvetleri Küresel Saldırı Komutanlığı (AFGSC) tarafından yapılan açıklamada, Minuteman III kıtalararası balistik füze denemesi gerçekleştirildiği duyuruldu.
16.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Denemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükleer denemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.