Nükhet Hotar

Nükhet Hotar

Son dakika Nükhet Hotar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nükhet Hotar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nükhet Hotar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükhet Hotar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükhet hotar gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 nükhet hotar haberi bulunmuştur. Tüm nükhet hotar haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
81 öğrenci, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti
81 öğrenci, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nce (DEÜ) düzenlenen 'Cumhuriyete Saygı 100. Yıl Bayrak Koşusu'na katılan 81 öğrenci, 28 kilometre yol katedip, Türkiye'nin ilk ve tek bayrak müzesi olan DEÜ Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi'ne ulaşarak, taşıdıkları bayrağı teslim etti.
27.10.2023 Gündem
İzmir Körfezi'nde yeni ve aktif faylar bulundu! Prof. Dr. Dondurur anlattı
İzmir Körfezi'nde yeni ve aktif faylar bulundu! Prof. Dr. Dondurur anlattı Yıkıcı depremlerin ardından Türkiye'deki deprem riski akademisyenlerce mercek altına alındı. İzmir Körfezi'ndeki dış kısmında yapılan o incelemelerden birinde yeni ve aktif faylar bulundu.
4.03.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş kimdir, nereli, kaç yaşında? İstinye Üniversitesi rektörlüğüne Resmi Gazete kararı ile Prof. Dr. Erkan İbiş atandı. Ankara Üniversitesi rektörü olan Prof. Dr. Erkan İbiş'in hayatı yeni atamam kararı sonrası araştırılmaya başlandı. İşte Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi…
28.07.2022 Eğitim
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı. Peki, Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
28.07.2022 Gündem
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu?
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin rektörü bir kez daha Fatma Seniha Nükhet Hotar oldu. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu?
28.07.2022 Gündem
4 üniversiteye yeni rektör atandı
4 üniversiteye yeni rektör atandı Resmi Gazete'de bir dizi atama kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar göre, 4 üniversiteye yeni rektör atandı.
27.07.2022 Eğitim
BİGGSİNERJİ, iş fikirlerini gerçeğe dönüştürüyor
BİGGSİNERJİ, iş fikirlerini gerçeğe dönüştürüyor Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoparkı (DEPARK) yürütücülüğünde düzenlenen BİGGSİNERJİ programı ile TÜBİTAK BİGG Programı 2021-1 Çağrısı’na iletilen 15 projeden 10’u hibe almaya hak kazandı. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, DEÜ’nün girişimcilerin yanında olmaya ve fikirlerin önünü açmaya devam edeceğini belirterek, “TÜBİTAK BİGG Programı 2021-1 Çağrısı kapsamında destek alan girişimcilerimizin projeleriyle İzmir’imize ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.
15.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Osmanlı tarihi, derinliklerden gün yüzüne çıkarılıyor
Osmanlı tarihi, derinliklerden gün yüzüne çıkarılıyor Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nün bilimsel danışmanlığında ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi başkanlığında, Muğla'nın Datça ilçesinde yürütülen arkeolojik su altı kazısında bulunan Osmanlı savaş gemisine ait eserler gün yüzüne çıkarılıyor.
11.09.2021 Kültür Sanat
İzmir'de lise öğretmeni ve iki öğrencisi yerli insülin pompası  geliştirdi
İzmir'de lise öğretmeni ve iki öğrencisi yerli insülin pompası geliştirdi Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, destek verdikleri öğrenci ve öğretmeni makamında ağırladı
24.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Deprem profesörü Sözbilir: Faylar saniye saniye izlenecek
Deprem profesörü Sözbilir: Faylar saniye saniye izlenecek Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir depremi sonrası hazırladıkları rapor hakkında konuştu. Prof. Dr. Sözbilir, fayları saniye saniye izleyip, tepkilerini ölçeceklerini söyledi.
12.11.2020 Gündem
Hidrat gaz nedir? TUNA 1'deki önemli detay! Doğalgazdan 164 kat daha değerli!
Hidrat gaz nedir? TUNA 1'deki önemli detay! Doğalgazdan 164 kat daha değerli! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de bulunduğu öne sürülen rezervle ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Karadeniz'de hidrat-gaz olduğu ve bu gazın doğalgazdan 164 kat daha değerli olduğu ifade ediliyor. Peki, Hidrat gaz nedir? İşte Hidrat gaz hakkında merak edilenler...
21.08.2020 Gündem
DEÜ Kovid-19'un hayvanlar üzerindeki etkisini araştıracak
DEÜ Kovid-19'un hayvanlar üzerindeki etkisini araştıracak Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi, hayvanlarda Kovid-19 varlığı üzerine bilimsel çalışma yapacak.
25.05.2020 Bilim ve Teknoloji
DEÜ'de maske ve eldivenler ultraviyole donanımlı konteynerlere  atılacak
DEÜ'de maske ve eldivenler ultraviyole donanımlı konteynerlere atılacak Dokuz Eylül Üniversitesinde (DEÜ) maske ve eldivenlerin hızla yeni tip corona virüsten (Kovid-19) arındırılıp bertaraf edilmesini sağlayan ultraviyole (UV) donanımlı konteynerlerin hizmete gireceği bildirildi.
10.05.2020 Sağlık
Corona virüs için sevindiren gelişme: Başladı
Corona virüs için sevindiren gelişme: Başladı Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, üniversitelerine bağlı hastanede yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı "immun plazma" yöntemiyle tedaviye başladıklarını bildirdi.
15.04.2020 Corona Virüsü
Acı haberi rektör duyurdu!
Acı haberi rektör duyurdu! İzmir'in Konak ilçesinde, iki otomobil çarpıştı. Savrulan otomobillerden biri önce yol kenarındaki yayaya, ardından tramvay enerji hattının beton direğine çarparak durabildi. Kazada otomobildeki 1 kişi ile çarptığı yaya yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar Twitter hesabından Diyetisyen Ferya Bertan'ın kazada hayatını kaybettiğini duyurdu.
12.03.2019 Yaşam
"Her türlü oldu bittiye anında karşılık veririz"
"Her türlü oldu bittiye anında karşılık veririz" Yunanistan ve Kıbrıs Rum Yönetimi’nin uluslararası hukuka aykırı davrandığını ifade eden TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Kıbrıs Adası etrafında münhasır ekonomik bölge de dahil uluslararası sularda her türlü deniz altı kaynakların ortaya çıkarılmasında mutlaka KKTC ile güneyin anlaşması gerekir. Bu bir kırılma noktasıdır. Bu konuda araştırma yapacak büyük petrol şirketleri ayağını denk almak mecburiyetindedir. Doğu Akdeniz’in, KKTC’nin menfaatlerine, ülkemizin çıkarlarına aykırı her türlü oldu bittiye Türkiye anında karşılık verir ve gereğini yapar. Denizlerdeki hak ve menfaatlerimizde bir milim bile geri adım atmayacağımızı cümle alem bilmelidir” dedi.
22.11.2018 Ekonomi
TBMM Başkanı Yıldırım: "Bayrağımız, toprağımız devletimiz ve milletimiz asla tartışma konusu olamaz"
TBMM Başkanı Yıldırım: "Bayrağımız, toprağımız devletimiz ve milletimiz asla tartışma konusu olamaz" TBMM Başkanı Binali Yıldırım, terörün müsamaha edilmeyecek kırmızı çizgi olduğunu belirterek, “Bölücülük yok, eyalet gibi düşünceler yok. Bayrağımız, toprağımız devletimiz ve milletimiz asla tartışma konusu olamaz. Bunları masaya getirirseniz orada özgürlük filan dinlemeyiz” dedi.
4.10.2018 Siyaset
Dünyada çok az rakibi var! Türkiye'nin denizlerdeki gözü...
Dünyada çok az rakibi var! Türkiye'nin denizlerdeki gözü... Koca Piri Reis, 40 yıldır Türkiye'nin denizlerdeki gözü... Akdeniz, Karadeniz ve Ege Denizi'nde sismik, jeolojik ve biyolojik çalışmalar yürüten araştırma gemisinin dünyada çok az rakibi var.
11.09.2018 Yaşam
TBMM Başkanı Yıldırım yıllar sonra yeniden öğrenci oldu
TBMM Başkanı Yıldırım yıllar sonra yeniden öğrenci oldu Dokuz Eylül Üniversitesinin 36. kuruluş yıl dönümü programına katılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yıllar önce devamsızlık dolayısıyla atıldığı ve af ile geri döndüğü Dokuz Eylül Üniversitesinde, “Dokuz Eylül’den atılan bir öğrenci olarak karşınızdayım, devamsızlıktan dolayı yanlış anlamayın” dedi.
27.07.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım İzmir'de
TBMM Başkanı Yıldırım İzmir'de TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yeni sistemde gazi meclisin daha da güçlenmesi yasama ve denetleme görevini daha etkin yapması için 600 milletvekiliyle yürütmenin ihtiyacı olan düzenlemelerin yapılması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
27.07.2018 Siyaset
Son dakika... 6 üniversiteye rektör ataması
Son dakika... 6 üniversiteye rektör ataması 6 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. YÖK üyeliğine ise Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik seçildi.
15.07.2018 Gündem
7 yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımlandı
7 yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımlandı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine uyum amacıyla 7 yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Türk Silahlı Kuvvetleri'nde tarihi değişikliğe gidildi. Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Milli Savunma Bakanına bağlandı.
15.07.2018 Gündem
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmayan milletvekillerinin isimleri belli oldu. Aday adayı olamayan isimlerin büyük çoğunluğu 3 dönem kuralına takıldığı için başvuruda bulunamadı.
3.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nükhet Hotar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükhet hotar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.