Nostradamus geri döndü! İşte 21. yüzyıl için 7 önemli kehanet...
Nostradamus geri döndü! İşte 21. yüzyıl için 7 önemli kehanet... Nostradamus'un kehanetleri ölümünden yaklaşık 500 yıl sonra yapay zeka aracılığıyla geri döndü. İçinde yaşadığımız yüzyıla yönelik tahminlerde bulunan Nostradamus, kanser ilacından iklim krizine kadar öngörülerini açıklarken, yapay zekanın geleceğiyle ilgili fikrini de belirtti. İşte ölümcül bir pandeminin tekrar ortaya çıkışına insanların Mars'ta koloni kurmasına 7 önemli kehanet...
25.04.2023 Dünya
3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih! 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak, Rusya Ukrayna savaşı 3. Dünya savaşı olur mu?
3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih! 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak, Rusya Ukrayna savaşı 3. Dünya savaşı olur mu? Nostradamus’un 3. Dünya Savaşı için tarih vermesi, akıllara Rusya Ukrayna savaşını getirdi. Ünlü kahin Nostradamus yüz yıllar önce yaptığı kehanetlerle yine gündeme geldi. 3. Dünya Savaşı tarihini vermesi, gözleri Rusya Ukrayna savaşına çevirdi. Adolf Hitler'in gelişi, Londra'daki büyük yangını, John F. Kennedy suikastını bilmesiyle şaşırtan Nostradamus 3. Dünya savaşı için de tarih vermiş. Rusya Ukrayna savaşı  devam ederken 3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih merak konusu oldu.
25.02.2022 Gündem
Nostradamus kehanetleri! 2021 yılında neler olacak? Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri!
Nostradamus kehanetleri! 2021 yılında neler olacak? Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri! Fransız astrolog Michel de Nostredame hakkında hazırlanan yeni bir belgesel uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. Kısaca Nostradamus olarak bilinen Fransız fizikçi ve astroloğun kehanetlerini masaya yatıran uzmanlar ve bilim insanları dünyayı ve insanları bekleyen korkunç felaketlerin yaklaşmakta olduğunu öngörüsünde bulundu. Peki, Nostradamus kimdir? Nostradamus kehanetlerine göre 2021 yılınde neler olacak? İşte Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri!
23.02.2021 Gündem